آقا صادق بعد از شونصدسال اومدی تیکه بارمون کنی و بری
یکی از پستهای غیر مفید همین پست جنابعالی هست
شما بیشتر بلدی بسم الله!
آقا صادق بعد از شونصدسال اومدی تیکه بارمون کنی و بری
یکی از پستهای غیر مفید همین پست جنابعالی هست
شما بیشتر بلدی بسم الله!
اول که ما همین کنار شما هستیم ...نمی بینید؟ خب اشکالی نداره...یه کله(سر) بیاین انجمن کرکینگ...یا با دو کورس تاکسی بیا مدرس..
دوم که ...همون اول ..
راستی این ژولیه تموم شد؟ حیف بود...
در رابطه با اين به اصطلاح قفل من كلي توي اينترنت گشتم ومتوجه شدم اصلا چيزي به نام اين قفل وجود خارجي نداره در واقع شركت هاي ايراني ويا خارجي هم كه از توابع Aspi استفاده مي كنند فقط به اين خاطر هستش كه مطمئن بشوند قفلشان وسي دي قفل گذاري شده آنها بروي سيستم مصرف كننده اجرا مي شود
به زبان ساده تر شما مثلا با Vb يا Vc يك قفل طراحي مي كنيد ودر آن از توابع Aspi استفاده مي كنيد( به عنوان درايور وموتور اجرائي قفل وارتباط با Cdrom ) .نه قفل !!!! واين قضيه باعث اشتباه دوستان وخود من نيز شده بود وتصور مي كردم توابع ASPI نام يك قفل قدرت مند است!! ويا حداقل قسمتي از آن درحالي كه اگر شما مثلا برنامه EASY CD CREATOR را بروي سيستم خود نصب كنيد كه يك برنامه رايت CD است در حين نصب متوجه مي شويد كه برنامه همين درايور Aspi را در حين نصب بروي سيستم شما نصب مي كند تا با CDROM و رايتر شما ارتباط برقرار كند!!
در آخر بهتر است كه اين تاپيك قفل وبه كارش خاتمه داده شود چونكه حتي اگر صد صفحه بشود به غير از درد ودل چيزي از آن بيرون نخواهد آمد!!
Last edited by mahramasrar2; 13-04-2008 at 00:51.
نفست از جای گرم بلند میشه عزیز
یعنی چه؟
اینجا مدیر داره داداش و خود ایشون میتونه تصمیم بگیرهدر آخر بهتر است كه اين تاپيك قفل وبه كارش خاتمه داده شود چونكه حتي اگر صد صفحه بشود بعه غير از درد ودل چيزي از آن بيرون نخواهد آمد!!
در ضمن اگه کامل مطالب رو خونده باشی میبینی که اینها رو همه میدونند
اما ما دنبال این هستیم که اون چه برنامه ای هست که باهاش این قفل رو میزارن و تنها سر نخ ما هم همون پوشه Aspi هستش وهمه میدونیم که شاید به قفل ربطی نداشته باشه
در ضمن همه دوستان مایلند بدونند این قفل قدرتمند چی هست
من از شما به خاطره اینکه اطلاعاتمون کم هست عذز میخام ولی
شاید همین فردا یکی از دوستان یا خود شما بتونید
این برنامه رو پیدا کنید
آقا صادق دست روی دلم نذار که خونه
ژولی تموم شد ، قفل Aspi پیدا نشد ،تراک صفر نتونستم بسازم و همش نه نه نه...
پس شما زدی توی کار کراک! ببخشید کرک!...
خوش به حالت توی این کسادی قفل بازلر یه کاری داری انجامش بدی
هر جا هستی موفق باشی
محرم جان از شما بعیده
وقتی مطابق قوانین بچه ها پست بدن برای چی یابد تاپیک قفل بشه
من شخصا بدبین هستم و وقتی شما اینطور بدون منطق به بی نتیجه بودن این کار(که صد البته نظر ما چیز دیگه هست)نظر میدی
من نتیجه میگیرم خودت این قفل رو داری یا قراره داشته باشی و نمیخای ریلیز عمومی بشه.
در مورد کلمه ASPI کاملا حق با شماست که تابع...ولی تا زمانیکه اسم قفل رو ندونیم اجبارا اینجور صداش میکنیم
من خوشحال میشم شما ثابت کنی همچین قفلی وجود نداره تا من و دوستانی که میخان ببیننش اونو از ذهنمون Shift+Delete کنیم
فعلا
ژولی این چه حرفی هستش ؟من خوشحال میشم شما ثابت کنی همچین قفلی وجود نداره تا من و دوستانی که میخان ببیننش اونو از ذهنمون Shift+Delete کنیم
فعلا
من عکس از نمونه این قفل گذلشتم تازه خیلی ها هم بهش برخوردن
مگه ممکنه وجود نداشته باشه چی رو ثابت کنه ؟
بدشم دارم میگم یکی از شرکتا که دوستم توش کار میکنه از این قفل استفاده میکنه ؟
این ضعف ماهاست چون بلد نیستیم و نمیتونیم میخواهیم روش سر پوش بزاریم یا بگیم اصلا نیست!
Last edited by stardust; 12-04-2008 at 23:05.
ببينيد دوستان يه اشتباهي كه برخي از شماها داريد ميكنيد اين هست كه داريد تو اينترنت به دنبال قفلي ميگرديد كه برخي شركت هاي ايراني در سي دي هاشون استفاده ميكنند و يك سري مشخصات رو هم ذكر ميكنيد مثلا پوشه Aspi يا CDRwin يا CopyStop....
برخي از شركت ها در ايران چنين قفلي كه شما دنبالش هستيد طراحي كردن اما اشتباه شما اين هست كه فكر ميكنيد اين يك برنامه خارجي هست و ميخوايد بگرديد و از اينترنت پيداش كنيد.مثل اين ميمونه كه مثلا بخوايد تو اينترنت دنبال نرم افزار قفل نگهبان باشيد.
2 راه پيش رو داريد:
1- خودتون يه همچين قفلي طراحي كنيد كه نياز به برنامه نويسي حرفه اي داره
2- بگرديد و در اينترنت مشابه خارجي اون رو پيدا كنيد(البته نه مثل tz كه خيلي راحت ميشه دورش زد)
هخامنش عزیز حتما که نباید تو اینترنت باشه
بعضیا از اینور اونور گیر میارن
تازه قفل نگهبان هم که من دارم با آموزشش !
ما هم میدونیم این قفل ایرانی هست
خوب ما هم ایرانی هستیم
من هنوز پاي حرف خودم هستم البته نه به اين خاطر كه اين تاپيك پابر جا باشد يا نه چونكه اين در نهايت به نظر مديران فروم بستگي دارد
منظور من يافتن چيزي در اين تاپيك در انتهاي صد صفحه آن است
اين تابع درد سر ساز چيزي نيست به جز يك رابط ميان آپتيكال درايو ها مثل cdrom ويا رايتر وبرنامه هاي كار با اين سخت افزار ها
مثلا ممكن است شما به طور تصادفي با قفل ارزشمند CDCOPS ويا LASERLOCK برخورد كنيد ودر عين شگفتي دريابيد كه در اين قفل ها هم از اين توابع استفاده شده وبه اشتباه تصور كنيد اين برنامه ها براي قفل گذاري از اين توابع استفاده مي كنند و يا اين برنامه هم قسمتي از پروژه قفل گذاري است پس مي توان از ان به عنوان برنامه قفل گذار استفاده كرد!!! مثال واضح تر ديگر برنامه نام آشناي DIRECT-X است از شركت مايكروسافت كه جهت ارتباط ميان قطعات گرافيكي مثل كارت گرافيك وبرنامه هاي استفاده كننده كارت گرافيك طراحي شده همين وبس .
ختم كلام اين توابع بي گناه اصلا كوچك ترين نقشي در پروژه قفل گذاري ندارند وفقط به اين خاطر به پروژه هاي قفل گذار ويا خواندن ويا رايت سي دي اضافه مي شوند كه پروژه رايت ويا خواندن سي دي بهينه گردد وارتباط ميان درايور هاي اپتيكال درايو ها وبرنامه در حال كار با آنها به صورت بدون خطا صورت گيرد
اما اگر من از بحث خاتمه مبحث اين تاپيك صحبت كردم به اين دليل بود كه في الواقع اگر شما از ابتدا تمامي 9 صفحه اين تاپيك را مطالعه كنيد در پايان اينطور در ذهنتان تداعي مي شود كه شما در wish room هاي شركت adobe سرگردان شده ايد!!!!
Last edited by mahramasrar2; 13-04-2008 at 09:28.
آخه عزیزم ما که حرفی نداریم داریم دور هم گپ میزنیم بدشم اگه از بچه ها کسی گیر آورد یا خود من
به بقیه هم میده همه استفاده کنن
بدشم که گیر نیاریم چیزی از دست ندادیم دور هم بودیم تبادل نظر کردیم
.................................................. ..........................................
راستی بچه ها بعضی شرکتا دارن این قفل رو با اسمای مختلف
به عنوان قفل حرفه ای با ضریب امنیت بالا میفروشن اونم با چه قیمتایی
مثلا :
که یکی از دوستامونم قبلا بهش اشاره کرده بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دو سه تل شرکت دیگه هم دیدم که بااسمای دیگه اونو میفروشن
Last edited by stardust; 13-04-2008 at 01:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)