تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 16 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 154

نام تاپيک: قفل cd با توابع ASPI

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

آقا صادق بعد از شونصدسال اومدی تیکه بارمون کنی و بری
    یکی از پستهای غیر مفید همین پست جنابعالی هست
    شما بیشتر بلدی بسم الله!

اگه نباشه جاش خالی می مونه SadeghPM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اول که ما همین کنار شما هستیم ...نمی بینید؟ خب اشکالی نداره...یه کله(سر) بیاین انجمن کرکینگ...یا با دو کورس تاکسی بیا مدرس..
    دوم که ...همون اول ..
    راستی این ژولیه تموم شد؟ حیف بود...

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

در رابطه با اين به اصطلاح قفل من كلي توي اينترنت گشتم ومتوجه شدم اصلا چيزي به نام اين قفل وجود خارجي نداره در واقع شركت هاي ايراني ويا خارجي هم كه از توابع Aspi استفاده مي كنند فقط به اين خاطر هستش كه مطمئن بشوند قفلشان وسي دي قفل گذاري شده آنها بروي سيستم مصرف كننده اجرا مي شود
    به زبان ساده تر شما مثلا با Vb يا Vc يك قفل طراحي مي كنيد ودر آن از توابع Aspi استفاده مي كنيد( به عنوان درايور وموتور اجرائي قفل وارتباط با Cdrom ) .نه قفل !!!! واين قضيه باعث اشتباه دوستان وخود من نيز شده بود وتصور مي كردم توابع ASPI نام يك قفل قدرت مند است!! ويا حداقل قسمتي از آن درحالي كه اگر شما مثلا برنامه EASY CD CREATOR را بروي سيستم خود نصب كنيد كه يك برنامه رايت CD است در حين نصب متوجه مي شويد كه برنامه همين درايور Aspi را در حين نصب بروي سيستم شما نصب مي كند تا با CDROM و رايتر شما ارتباط برقرار كند!!

در آخر بهتر است كه اين تاپيك قفل وبه كارش خاتمه داده شود چونكه حتي اگر صد صفحه بشود به غير از درد ودل چيزي از آن بيرون نخواهد آمد!!
    Last edited by mahramasrar2; 13-04-2008 at 00:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه stardust's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نفست از جای گرم بلند میشه عزیز
    یعنی چه؟
    در آخر بهتر است كه اين تاپيك قفل وبه كارش خاتمه داده شود چونكه حتي اگر صد صفحه بشود بعه غير از درد ودل چيزي از آن بيرون نخواهد آمد!!
    اینجا مدیر داره داداش و خود ایشون میتونه تصمیم بگیره
    در ضمن اگه کامل مطالب رو خونده باشی میبینی که اینها رو همه میدونند
    اما ما دنبال این هستیم که اون چه برنامه ای هست که باهاش این قفل رو میزارن و تنها سر نخ ما هم همون پوشه Aspi هستش وهمه میدونیم که شاید به قفل ربطی نداشته باشه
    در ضمن همه دوستان مایلند بدونند این قفل قدرتمند چی هست
    من از شما به خاطره اینکه اطلاعاتمون کم هست عذز میخام ولی
    شاید همین فردا یکی از دوستان یا خود شما بتونید
    این برنامه رو پیدا کنید

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

اول که ما همین کنار شما هستیم ...نمی بینید؟ خب اشکالی نداره...یه کله(سر) بیاین انجمن کرکینگ...یا با دو کورس تاکسی بیا مدرس..
    دوم که ...همون اول ..
    راستی این ژولیه تموم شد؟ حیف بود...
    آقا صادق دست روی دلم نذار که خونه
    ژولی تموم شد ، قفل Aspi پیدا نشد ،تراک صفر نتونستم بسازم و همش نه نه نه...
    پس شما زدی توی کار کراک! ببخشید کرک!...
    خوش به حالت توی این کسادی قفل بازلر یه کاری داری انجامش بدی
    هر جا هستی موفق باشی

در رابطه با اين به اصطلاح قفل من كلي توي اينترنت گشتم ومتوجه شدم اصلا چيزي به نام اين قفل وجود خارجي نداره در واقع شركت هاي ايراني ويا خارجي هم كه از توابع Aspi استفاده مي كنند فقط به اين خاطر هستش كه مطمئن بشوند قفلشان وسي دي قفل گذاري شده آنها بروي سيستم مصرف كننده اجرا مي شود
    به زبان ساده تر شما مثلا با Vb يا Vc يك قفل طراحي مي كنيد ودر آن از توابع Aspi استفاده مي كنيد( به عنوان درايور وموتور اجرائي قفل وارتباط با Cdrom ) .نه قفل !!!! واين قضيه باعث اشتباه دوستان وخود من نيز شده بود وتصور مي كردم توابع ASPI نام يك قفل قدرت مند است!! ويا حداقل قسمتي از آن درحالي كه اگر شما مثلا برنامه EASY CD CREATOR را بروي سيستم خود نصب كنيد كه يك برنامه رايت CD است در حين نصب متوجه مي شويد كه برنامه همين درايور Aspi را در حين نصب بروي سيستم شما نصب مي كند تا با CDROM و رايتر شما ارتباط برقرار كند!!

در آخر بهتر است كه اين تاپيك قفل وبه كارش خاتمه داده شود چونكه حتي اگر صد صفحه بشود بعه غير از درد ودل چيزي از آن بيرون نخواهد آمد!!

محرم جان از شما بعیده
    وقتی مطابق قوانین بچه ها پست بدن برای چی یابد تاپیک قفل بشه
    من شخصا بدبین هستم و وقتی شما اینطور بدون منطق به بی نتیجه بودن این کار(که صد البته نظر ما چیز دیگه هست)نظر میدی
    من نتیجه میگیرم خودت این قفل رو داری یا قراره داشته باشی و نمیخای ریلیز عمومی بشه.
    در مورد کلمه ASPI کاملا حق با شماست که تابع...ولی تا زمانیکه اسم قفل رو ندونیم اجبارا اینجور صداش میکنیم
    من خوشحال میشم شما ثابت کنی همچین قفلی وجود نداره تا من و دوستانی که میخان ببیننش اونو از ذهنمون Shift+Delete کنیم
    فعلا

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من خوشحال میشم شما ثابت کنی همچین قفلی وجود نداره تا من و دوستانی که میخان ببیننش اونو از ذهنمون Shift+Delete کنیم
    فعلا
    ژولی این چه حرفی هستش ؟

من عکس از نمونه این قفل گذلشتم تازه خیلی ها هم بهش برخوردن

مگه ممکنه وجود نداشته باشه چی رو ثابت کنه ؟

بدشم دارم میگم یکی از شرکتا که دوستم توش کار میکنه از این قفل استفاده میکنه ؟

این ضعف ماهاست چون بلد نیستیم و نمیتونیم میخواهیم روش سر پوش بزاریم یا بگیم اصلا نیست!
    Last edited by stardust; 12-04-2008 at 23:05.

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

ببينيد دوستان يه اشتباهي كه برخي از شماها داريد ميكنيد اين هست كه داريد تو اينترنت به دنبال قفلي ميگرديد كه برخي شركت هاي ايراني در سي دي هاشون استفاده ميكنند و يك سري مشخصات رو هم ذكر ميكنيد مثلا پوشه Aspi يا CDRwin يا CopyStop....
    برخي از شركت ها در ايران چنين قفلي كه شما دنبالش هستيد طراحي كردن اما اشتباه شما اين هست كه فكر ميكنيد اين يك برنامه خارجي هست و ميخوايد بگرديد و از اينترنت پيداش كنيد.مثل اين ميمونه كه مثلا بخوايد تو اينترنت دنبال نرم افزار قفل نگهبان باشيد.
    2 راه پيش رو داريد:
    1- خودتون يه همچين قفلي طراحي كنيد كه نياز به برنامه نويسي حرفه اي داره
    2- بگرديد و در اينترنت مشابه خارجي اون رو پيدا كنيد(البته نه مثل tz كه خيلي راحت ميشه دورش زد)

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

هخامنش عزیز حتما که نباید تو اینترنت باشه

بعضیا از اینور اونور گیر میارن

تازه قفل نگهبان هم که من دارم با آموزشش !

ما هم میدونیم این قفل ایرانی هست
    خوب ما هم ایرانی هستیم

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من هنوز پاي حرف خودم هستم البته نه به اين خاطر كه اين تاپيك پابر جا باشد يا نه چونكه اين در نهايت به نظر مديران فروم بستگي دارد
    منظور من يافتن چيزي در اين تاپيك در انتهاي صد صفحه آن است

اين تابع درد سر ساز چيزي نيست به جز يك رابط ميان آپتيكال درايو ها مثل cdrom ويا رايتر وبرنامه هاي كار با اين سخت افزار ها
    مثلا ممكن است شما به طور تصادفي با قفل ارزشمند CDCOPS ويا LASERLOCK برخورد كنيد ودر عين شگفتي دريابيد كه در اين قفل ها هم از اين توابع استفاده شده وبه اشتباه تصور كنيد اين برنامه ها براي قفل گذاري از اين توابع استفاده مي كنند و يا اين برنامه هم قسمتي از پروژه قفل گذاري است پس مي توان از ان به عنوان برنامه قفل گذار استفاده كرد!!! مثال واضح تر ديگر برنامه نام آشناي DIRECT-X است از شركت مايكروسافت كه جهت ارتباط ميان قطعات گرافيكي مثل كارت گرافيك وبرنامه هاي استفاده كننده كارت گرافيك طراحي شده همين وبس .
    ختم كلام اين توابع بي گناه اصلا كوچك ترين نقشي در پروژه قفل گذاري ندارند وفقط به اين خاطر به پروژه هاي قفل گذار ويا خواندن ويا رايت سي دي اضافه مي شوند كه پروژه رايت ويا خواندن سي دي بهينه گردد وارتباط ميان درايور هاي اپتيكال درايو ها وبرنامه در حال كار با آنها به صورت بدون خطا صورت گيرد

اما اگر من از بحث خاتمه مبحث اين تاپيك صحبت كردم به اين دليل بود كه في الواقع اگر شما از ابتدا تمامي 9 صفحه اين تاپيك را مطالعه كنيد در پايان اينطور در ذهنتان تداعي مي شود كه شما در wish room هاي شركت adobe سرگردان شده ايد!!!!
    Last edited by mahramasrar2; 13-04-2008 at 09:28.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آخه عزیزم ما که حرفی نداریم داریم دور هم گپ میزنیم بدشم اگه از بچه ها کسی گیر آورد یا خود من
    به بقیه هم میده همه استفاده کنن
    بدشم که گیر نیاریم چیزی از دست ندادیم دور هم بودیم تبادل نظر کردیم
    .................................................. ..........................................
    راستی بچه ها بعضی شرکتا دارن این قفل رو با اسمای مختلف
    به عنوان قفل حرفه ای با ضریب امنیت بالا میفروشن اونم با چه قیمتایی
    مثلا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که یکی از دوستامونم قبلا بهش اشاره کرده بود
    من دو سه تل شرکت دیگه هم دیدم که بااسمای دیگه اونو میفروشن
    Last edited by stardust; 13-04-2008 at 01:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •