سلام
نه فكر نمي كنم احتياجي باشه!
بازي اجرا ميشه؟ رو كدوم نوشته هنگ مي كنه؟
والا من تو مشكلات شما موندم...فكر مي كنم mslove جان بهتر كمك كنه ( فكر ميكنم N95 داره )
شاد باشي![]()
سلام
نه فكر نمي كنم احتياجي باشه!
بازي اجرا ميشه؟ رو كدوم نوشته هنگ مي كنه؟
والا من تو مشكلات شما موندم...فكر مي كنم mslove جان بهتر كمك كنه ( فكر ميكنم N95 داره )
شاد باشي![]()
با سلام .خوب بازی اجرا شد .اما مشکل با پاک کردن اون دوتا فایل و اون ارور هنوز وجود داره.
من وقتی یه ماهی می گیرم بازی تموم میشه 1.شماها چطور اینقدر ماهی می گیرید و رکورد میزنین ویا چطور لنسر تونو عوض می کنین .2.چطور بازی رو سیو کنم؟؟؟ چه جوری شما مراحلشو میرین .من هر وقت ماهی گرفتم بازی تموم شد
دستتون در نکنه یه راهنمایی بکنید موندیم تو کف این بازی ها!فكر مي كنم mslove جان بهتر كمك كنه ( فكر ميكنم N95 داره )
روی نوشته یا بهتره بگم تبلیغ:رو كدوم نوشته هنگ مي كنه؟
ideaworks3D
ممنون میشم بازیvirtua tennis روبزارید من خیلی دنبال این بازی هستم
من درست منظورم رو نرسوندم...منظورم اینه که اون دانلود دومی که فایل اولیه باید فایل اصلی رو دانلود کنه همون حجم اصلی رو دانلود میکنه؟؟؟یا نه حجم اصلی در همون نوبت اول و دریافت فایل اولیه انجام میشه؟
اول سلام ،ورودتو به اين فروم تبريك ميگم
دوم اينكه اينجا تاپيك درخواست بازي نيست
به اينجا مراجعه كن:
شاد باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
من تازه متوجه شدم...
بله ،شما اون فايل اوليه كه دانلود مي كنيد فقط 300 تا 400 كيلو بايته...
وقتي اون رو اجرا مي كنيد به سايت اصلي N-Gage كانكت ميشه و بازي اصلي رو دانلود ميكنه...
اميدوارم منظورتو درست فهميده باشم
شاد باشي![]()
حالا درست شد یونس جان...پس با این تفاسیر برای دانلود هر بازی و نصبش برم کافی نت!
اصل بازی ماهیگیری هست؟سرانجام موفق شدم .اقا درست شد دیگه ارور نمیده . هاهاها .بازی که اینجا هست مشکل داره .من اصلش گرفتم .حال کنید .البته اون دوتا فایل رو پاک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل بازی System_Rush رو نمیدونی باید از کجا گیر بیارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)