ظاهرا جناب آقای سامسونگ یکبار تو همین تاپک گفتند که نصب برنامه و بازی فقط از طریق gprs امکانپذیره ولی من دقیق نمیدونم.بهتره خودشون جواب بدن.
ظاهرا جناب آقای سامسونگ یکبار تو همین تاپک گفتند که نصب برنامه و بازی فقط از طریق gprs امکانپذیره ولی من دقیق نمیدونم.بهتره خودشون جواب بدن.
شهاب جان ، اول از همه مبارکه........!!بچه ها از لحاظ کیفیت بدنه که اخرشه .چون روش خش نمیفته.صداشم خوبه.منوهاشم عالیه.صفحه touch screen باحالی داره کلا گوشیه خوبیه فقط عیبش اینه که من هنوز به هیچ طریقی نتوستم چیزی روش نصب کنم.
روشهای انواع گوشیهای samsungرو امتحان کردم. ولی هنوز هچ....................
گوشی خیلی خوبی هستش ...... ولی دسته من ازش کوتاه ....... :-(
شما میتونی با خود گوشی وصل بشی به سایت GetJar و از اون سایت هر برنامه یی بخوای نصب کنی.....!!
فقط قبلش با پی سی برو تو سایت و برنامه یی که میخوای رو انتخاب کن ...... بت یه کد میده ، اون کد رو وقتی با گوشی به سایت وصل شده بزن ...... یه صفحه تایید میاد ..... بعد از تاییدت گوشی شروع میکنه به دانلود کردن برنامه و مراحل نصبش......!!
یه نوشته یی مثل زیر ... >>>>
Download to PC: JAD file (Yahu1_0.jad)
JAR file (Yahu1_0.jar) Size: 187.4 Kb
Download via Wap: Open wap.GetJar.com with your mobile -> Quick Download -> enter Quick Download Code 38665
یعنی نمیشه از برنامه هایی که توی سایتهای دیگه هستش استفاده کرد؟من یه دو برنامه لازم دارم که توی وبلاگ مبلاگها هستش.یکی دیکشنری هستش که واسم مهمه و یکی هم Ir-daroo اینجوری باشه که فایده نداره.
کاظم جان میشه ..... توی هر سایتی که برنامه jar بشه پیدا کرد .... میشه رفت و برنامه و نصب کرد.....!!!
من فقط یه سایت مثال زدم.....!!!الیته این قابلیت رو همه گوشی های سامسونگ دارن ...... که بعدا شاید یه روش نصب جاوا بدون wap برای این گوشی بیاد.......!!!
من 3 ماه میشه که این گوشی رو خریدم و میشه زنگ sms زو عوض کرد حتی میشه به هر شماره یک زنگ sms جدا اختصاص داد![]()
دستت مرسی دوست عزیز ...... یه خانواده رو از نگرانی ، راهانیدی دید.....من 3 ماه میشه که این گوشی رو خریدم و میشه زنگ sms زو عوض کرد حتی میشه به هر شماره یک زنگ sms جدا اختصاص داد.....!!
دوستان آخرین قیمت چطور هست؟
سلام بروبچ
منم g400 را خریدم......
حالشم بردم
مبارک باشه مشکلی با نصب برنامه نداری؟
دوستانی که جی400 دارند ایا میتونند این برنامه رو نصب کنند اگه میشه بگند که این گوشی رو بخریم
یه ریویو از این گوشی بذارید صداش دوربینش و ...هدفونش چطوره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zimka_14162; 27-01-2009 at 23:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)