ok حالا که خودمونی هستی برات دعوتنامه رو ارسال میکنم لینک منم درست کن اگه خواستیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ok حالا که خودمونی هستی برات دعوتنامه رو ارسال میکنم لینک منم درست کن اگه خواستیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه یه چند نفری رو که خوب میشناسم عبارتند از: محمد حسین فرهنگی، منادی، باقر پور(شناخت کم) و . . .
و میدونم که هم کارشناس و هم کار بلد هستند.
اره درسته فرهنگی رو من هم میشناسم
به هر حال اونایی که انتخاب میشن از قبل مشخصن
ولی خداییش چقدر خوب شده شهر رو به هم نریختن من فکر میکردم تو یه هفته همه درختا و دیوارزا قراره پر بشه
ولی نمایندگان از طریق دفاتر تبلیغاتی و اینترنت تبلیغات میکنن
نه بابا امسال به جا اینکه تو دارو درخت سبز بشن شدن کفپوش
جلو دانشگاه که اینطوره
ولی بهتر شده
![]()
من با این طرح عدم تبلیغات مخالفم چون وقتی اصلاح طلبهیچ تلویزیونی ، رادیویی ، روزنامه ای و ... ندارند نمیشه که ...
در ضمن فرهنگی اصول گرا هستش...
اولا اینکه امسال به جای طرح عکس روی درخت، اس ام اس مد شده که بعد از ساعت 12 شب میفرستند و آدم رو از خواب بی خواب میکنن.
ثانیا اون که اصولگرا باشه یا اصلاح طلب یا که حزب دیگه مهم نیست.
مهم اینه که بتونه درست کار کنه و علاوه بر این به مملکت خیانت نکنه.
اصلا به نظر من کار خیلی اشتباهیه که فقط به یک جبهه یا یک حزب مشخص رای بدیم . . .
. . .
امروز آ.اعلمي تو شهر ما بود ولي نزاشتن حرف بزنه واقعا كه....![]()
Last edited by humankhan; 11-03-2008 at 21:32.
عزیز دلم ، به نظر شخصی من پارلمان سیاسی یک کشور باید بر اساس حرب باشد ... که البته تو ایران اینطوری نیست ...
اگر یه نفر بیاید هزار تا شعار بده و واقعا" مرد عمل باشه و بخواد کار کنه چیکار می تونه بکنه ، یک نفر در مقابل بیش از 250 نفر ...
اما اگه ما ( کل مردم ایران ) برنامه ی حزب های خاصی را بخوانیم و بر اساس ان فقط به یک حزب مشخص رای بدیم ان حزب و نمایندگان ان حزب می توانند خیلی راحت به وضع قوانین بپردازند ...
یه مثال بگم تو مجلش ششم که اکثریت اصلاح طلب خواستن قانون اصلاح مطبوعات را دهند و آزادی مطبوعات بدند (داشتند رای گیری می کردند که یه دفعه حکم حکومتی از آسمون اومد) اما آیا اگه 50 تا اصلاح طلب باشه می تواند این کار را انجام دهند ؟؟؟
خب نه الان مجلس هفتم اصول گرا شد نتیجش ؟؟؟
همین خانم عشرت شایق که اصلا" ترک هم نیست شده نماینده ی ما و فقط می آید در مجلس از شان حجاب حرف می زند یا همین تاج الدینی که فقط حمایتگر آقای مجتهد شبستری هستش ...
اما اعلمی ببینید چیکار ها کرد برای نه تنها تبریز برای کلا آذربایجان ...
همون کاریکاتور موهن رئزنامه ی ایران اعلمی اونهمه اعتراض کرد ولی کجا بودند عشرت شایق و تاج الدینی و امثالهم ؟؟؟
+ اعلمی رو هیچ وقت نمی ذارند حرف بزند ...
سلام
پس کوشین ؟
یعنی همتون رفتین رای بدید ؟
میگما من نرفتم رای بدم فردا پس فردا تو دانشگاهی جایی ایراد نگیرن ؟
من رفته بودم برا نصب سیستمهای انتخابات که چک میکنن ببینن طرف برا رای دادن تایید میشه یا نه
جاتون خالی مصیبتیه واسه خودش
نرم افزار فوق العاده اینترنت dial up با سرعتی بی نظیر و بدون اشغالی
اپراتور های حرفه ای که حتی نصب یه اسکنر ساده رو هم بلد نیستن چه برسه کانکشن درست کنن و.. که جای گفتن نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)