تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 110

نام تاپيک: كلاهبرداري جديد همراه اول:اس ام اس لاتین؛ گران و اس ام اس فارسی، ارزان شد!!

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

از الان باید دنبال فارسی ساز گوشی بگردیم !!!!!

پروفشنال alirezatmt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    سرزمین میانی

پيش فرض

به نظر من كه خوبه يه كمي هم كلي نگاه كنيد
    فارسي رو پاس بداريد ....
    اگر چه براي من هم خيلي سخته تايپ سريع حروف فارسي و بعضي گوشي ها هم ندارن اين امكانات رو ...........بايد فكر اينجا رو هم بكنن
    آره خوبه پارسی رو پاس بداریم ولی این کار سوء استفاده است و باید جولوش گرفته بشه ، فکر کردین دلشون به حال زبان فارسی سوخته ، میخان خزانه دولته پر کنن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1282's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

حالا از كي قراره عملي شده

داره خودمونی میشه mohammad_0624's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منکه گوشیما p1 بااخرین فریم ابدیت کردم.زبان فارسی هم نصب کردم و خیلی راضیم.

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

به نظر من این کار برای جلوگیری از آسیب به زبان فارسی بسیار کار درستی بود. فارسی ساز هم به راحتی می شه تو اینترنت پیدا کرد.

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

با سلام .

با خواندن این مطالب متوجه یک چیز شدم و آن هم این است که ظاهرا کسی در مورد روش انجام این کار چیزی نمیداند !

من که خودم کامپیوتری هستم فکر میکنم باید نرم افزاری بگذارند که تک تک مسیج ها رو چک کنه و ببینه هر کاراکترش فارسی هستش یا نه ! که به دور از عقله

شاید هم از همین نرم افزار میخوان استفاده کنند . نرم افزاری که روی 1100 هم اجرا بشه ( البته گوشی جوادی دیگه تقصیر مشترک گرامیه که آپدیت نیست )

تا اونجایی که من میدونم گوشی های جاوا مخصوصا سونی اریکسون برای امنیت بیشتر اجازه نمیدهند که چنین برنامه ای اجرا بشه و برای خودش مسیج بفرسته . ( برای فرستادن هر مسیج باید داخل کاربردها بری و برنامه رو اجرا کنی بعد هم پیام بفرستی )

یعنی دیگه نباید از امکانات گوشی خودتون برای ارسال پیام استفاده کنید .

احتمالا روی نوکیا جواب بده ( همون شرکتی که ایران رو تحریم کرده دیگه ) . در این صورت بقیه ... ( برای چی ; وجود دارند ؟؟؟؟؟ )

نمیدونم بهتر برم بگیرم بخوابم .

شب بخیر .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

همون شرکتی که ایران رو تحریم کرده دیگه
    چي؟؟؟
    ايران رو تحريم كرده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

با سلام .

با خواندن این مطالب متوجه یک چیز شدم و آن هم این است که ظاهرا کسی در مورد روش انجام این کار چیزی نمیداند !

من که خودم کامپیوتری هستم فکر میکنم باید نرم افزاری بگذارند که تک تک مسیج ها رو چک کنه و ببینه هر کاراکترش فارسی هستش یا نه ! که به دور از عقله

شاید هم از همین نرم افزار میخوان استفاده کنند . نرم افزاری که روی 1100 هم اجرا بشه ( البته گوشی جوادی دیگه تقصیر مشترک گرامیه که آپدیت نیست )

تا اونجایی که من میدونم گوشی های جاوا مخصوصا سونی اریکسون برای امنیت بیشتر اجازه نمیدهند که چنین برنامه ای اجرا بشه و برای خودش مسیج بفرسته . ( برای فرستادن هر مسیج باید داخل کاربردها بری و برنامه رو اجرا کنی بعد هم پیام بفرستی )

یعنی دیگه نباید از امکانات گوشی خودتون برای ارسال پیام استفاده کنید .

احتمالا روی نوکیا جواب بده ( همون شرکتی که ایران رو تحریم کرده دیگه ) . در این صورت بقیه ... ( برای چی ; وجود دارند ؟؟؟؟؟ )

نمیدونم بهتر برم بگیرم بخوابم .

شب بخیر .
    از شما که کامپیوتری هستی بعیده که این نظر رو داشته باشی . نرم افزار روی گوشی .
    اصلا به این کار نیازی نیست . نرم افزاری که فرستادن مسیج رو روی سرور مدیریت میکنه این کار رو انجام میده .
    و با چک کردن اینکه مسیج با unicode هست یا نه !!!!
    شما برای این کار کافیه که فقط اولین حرف مسیج فارسی باشه . تا پول فارسی رو پرداخت کنی !!!!
    البته این کار یه چیز دیگه هم داره که واسه trace کردن به کار میره تا راحت تر بشه کلمات مورد نظر رو پیدا کرد . میدونی که جی میکن . از لحاظ امنیتی ! چون در تایپ انگلیسی نوشتن ها فرق میکنه ولی تو فارسی نه !!!!

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

چي؟؟؟
    ايران رو تحريم كرده ؟
    .
    .
    .
    .
    در این بین برخی از گزارش‌ها نیز گواه بر این ادعا است که عمده شرکت‌های تحریم کننده کاربران اینترنتی ایرانی به دلیل آنکه منفعتی در ایران ندارند یا به دلیل آنکه ماهیتی صد در صد آمریکایی دارند اقدام به فعالیت‌هایی از این دست می‌کنند.
    نوکیا‌ هم به جمع تحریم کنندگان می پیوندد
    اما اقدامی که در حقیقت منجر به انتشار این گزارش شد، اقدام عجيب شرکت نوکیا نسبت به اعمال محدودیتی برای کاربران ایرانی است.
    بر اساس جديدترين گزارش‌های منتشر شده، صادرات جهاني تلفن همراه با رشد متوسط ‌١٢درصد در سال ‌٢٠٠٧ به ‌١٢/١ميليارد دستگاه رسيد و نوكيا براي نخستين بار ‌٤٠درصد از سهم اين بازار را به دست آورد.
    در ایران نیز براساس آخرین آمار منتشر شده تا این لحظه بالغ بر 26میلیون کاربر تلفن همراه فعال وجود دارد که برخی از آمارها و منابع اطلاعاتی غیر رسمی معتقدند بالغ بر 60درصد این بازار در اختیار این نام تجاری است.
    نوکیا متعلق به کشور فنلاند است و جمهوری اسلامی ایران، علاوه بر مراودات سیاسی با این کشور از لحاظ اقتصادی و فرهنگی نیز مراودات بسیاری دارد. اما با این حال اخیرا این شرکت فنلاندی دسترسی کاربران ایرانی را به بخشی از سایت خود ممنوع کرده است!. شرکتی که به جرات می‌توان گفت 60 درصد بازار تشنه ایران را به راحتی در دستان خود گرفته است این بار دسترسی کاربران ایرانی را به بخشی از سایت خود محدود کرده و همانند اقداماتی مشابه با درج جمله‌ای بیان می کند: «این سرویس برای کشور شما قابل استفاده نیست»!.
    این درحالی است که زمان راه‌اندازی این سرویس به واسطه پوشش خبری‌ای که توسط رسانه‌های ارتباط جمعی صورت گرفته بود درصد قابل توجهی از کاربران ایرانی برای استفاده از خدمات مورد نظر خود عضو سایت نوکیا شده بودند. نوکیا چند ماه پیش زیر مجموعه‌ای به سایت اصلی خود به نشانیnokia.com ا .mosh اضافه کرده بود. این سایت در رسته سایت‌های گروهی دسته بندی می‌شود و این امکان را برای کاربران فراهم می‌آورد تا تجربیات، نرم افزارها، تم‌ها و آهنگ‌های خود را به صورت رایگان در اختیار یکدیگر قرار دهند.
    مدیران ارشد این شرکت فنلاندی اخیرا و با تعطیلی کارخانه خود در بوخوم آلمان با بحران تازه‌ای در اروپا روبرو هستند که به نظر می‌رسد اعمال سیاست‌هایی از این دست، بی‌شک می‌تواند در بازار بکر ایران نیز تاثیر گذار باشد.
    چرا که تجربه ثابت کرده است که کاربران دنیای فن‌آوری ایران به شدت به اقداماتی از این دست حساس بوده و واکنش‌های بسیار شدیدی از خود نشان می‌دهند. گوشی‌های نوکیا بی تردید جزو با کیفیت ترین گوشی‌های موجود در بازار محسوب می شود اما با توجه به پیشرفت روزافزون در بخش تلفن همراه و فراگیر شدن گوشی‌های هوشمند که به نرم افزارهای زیادی نیز نیاز دارد، ممنوعیت دسترسی به این سایت علاوه بر آنکه نوعی بی احترامی به مخاطبان ایرانی محسوب می شود، می تواند بازار این برند در کشور را با مشکل روبرو سازد.

.
    .
    .

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنین ویژه نامه کلیک .

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

دوستان قبول کنید که این کار برای حفظ زبان فارسی لازم بود چون اخیرا فینگلیش به حالتی در اومده بود که احساس می شد ممکنه به زبان فارسی آسیب برسونه.

به هر حال من که خودم موافق این تصمیم هستم. این جز معدود کارای آقایون بود که به نظر می یاد کار مفیدی باشه!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •