اشتباه کردید. از خودشون یکماه سرویس میگرفتید که مجبور بشند خط رو از pcm دربیارند بعد ماه بعد فسخ میکردید و از شاتل میگرفتید. به شما نگفتند 256 میدیم؟
اشتباه کردید. از خودشون یکماه سرویس میگرفتید که مجبور بشند خط رو از pcm دربیارند بعد ماه بعد فسخ میکردید و از شاتل میگرفتید. به شما نگفتند 256 میدیم؟
شاتل که 256 میداد اما اگه منظورت مخابراته پرسیدم گفت باید درخواست بدی
البته اون روزی که من رفتم گفت از 1/8 adsl راه می افته امروز دارم میرم ببینم میتونم کاری بکنم یا نه ؟![]()
دوستان براي مصرف خانگي ADSL بهتره يا wimax. البته مصرفم بالاست هم وبگردي هم دانلود.
سلام
من الان ADSL از پارس آنلاین دارم ( میانگین بگم بدک نیست ولی جدید افتضاح شده ! ) ولی خیلی گرونه !
الان سرویس های شبدیز چطوریه؟ پینگ؟ سرعت؟
مثلا 64 نامحدود شبدیز سرعتش 8 کیوبایته یا نه مثل شرکت های دیگه 1 مگ میده!؟
تو محله ای که من زندگی میکنم حداقل 3 یا 4 هزار نفر زندگی میکنن اما من رفتم مخابرات گفت کلا 49 نفر واسه adsl درخواست دادن و شما پنجاهمین نفری .
قرار بود از 1/8 adsl مخابرات فعال بشه و سرویس بده الان 6/ 8 من رفتم مخابرات میگه تا شنبه خبری نیست .
حالا شما بگید ایراد از کیه که این همه آدم و 5و تا متقاضی ؟
????????????????کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی از اینترنت پر سرعتی که مخابرات قراره بده خبر نداره من امروز زنگ زدم مخابرات میگه هنوز چیزی به ما اعلام نکردن باید منتظر باشید
اگه کسی گرفته و فعال شده بگه بدونیم
بچه های کرج کسی نیست بدونه کدوم شرکت پینگش بهتره واسه گیم
مشکل خطم حل شد الان من میخام فقط صبح ها دانلود کنم شما کدام شرکت رو که ارزانترین (سرعت 256 یا 512 )و بهترین(یک ماهه یا سه ماهه ) adsl میده معرفی میکنین ؟
فقط سرعت دانلود واسم خیلی مهمه از ساعت 8 صبح تا 6 بعد از ظهر
Last edited by omid_egh; 06-11-2010 at 12:27.
سلام دوستان و مهندسین
من واقعا دیگه افسردیگی گرفتم این خونه کوفتی ما خط تلفنش فیبر نوری
چندین بار رفتم دنبالش تو مخابرات میگن نمیشه
به نظر شما چه کار کنم واقعا نمیشه یا میخوان پول بگیرن
اگه نشه نظرتون در باره وایمکس ایرانسل چیه؟
وایرلس مسیح خواستم بگیرم میگه مودمش 150 هزار تومانه و نهایت سرعت دانلودش هم 13 KB چه کار کنم وایمکس اگه همین سرعتو میده بهتر نیست ؟
چون حداقل مودمش ارزونتره
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)