خراب نیست!!!!!!!
خراب نیست!!!!!!!
وقتي درخواستم رو نوشتم و روي ارسال كليك كردم ، به يه صفحه اي رفت كه انگار سايت خرابه! خودتون مي تونيد امتحان كنيد
پینگ لایزر چطوره واسه من فقط پینگ مهمه از شاتل گرفته بودم 128 محدود 8گیگ پینگ 200 میداد تو بازی ها میخوام یه adsl با پینگ حداکثر 150 -100 باشه مودم هم پاراداین دارم adsl2+
با سلام لایزر پینگ زیاد جالبی نداره واسه من کمترینش 340 و بیشترین هم 560 بوده![]()
سلام دوستان
من می خوام ADSL 2 این شرکت 128/256 رو بگیرم می خواستم بدونم کسی از این سرویس استفاده می کنه از تهران سرعتش چطوره ؟
و اینکه بجز همون 33 تومن و 3 تومن آبونمان پول دیگه ای می گیرن مثلاً واسه نصب مودم یا رانژه کردن خط ؟
ممنون از دوستان
من امروز به جمع لایزری ها اضافه شدم یعنی تازه امروز اومدن مدارک رو گرفتن ببینیم چی میشههههههههههههههه
6% ماليت هم مياد روش
براي نصب پول نمي گيرن ولي اگه بخواين كه بيان براتون نصب كنن 15 تومان اونجا ميگيرن
ايول،تبريك ميگم به جمع ما پيوستيمن امروز به جمع لایزری ها اضافه شدم یعنی تازه امروز اومدن مدارک رو گرفتن ببینیم چی میشهههههههههههههههاميدوارم از تصميمت ناراضي نشي
![]()
من دقيقاً از همين سرويس مسخره دارم استفاده می کنم تا 2 هفته پيش خوب بود الان افتضاحه! از دوستان کسی طرف
لايزر مسخره نره! جالبه بدونيد صبح زنگ زدم اعتراض کردم گفتن الان مشکل از مخابرات بعداً زنگ بزنيد
از ساعت 6 عصر دارم زنگ ميزنم تمام اپراتورها مشغولند!!! الان با 256 سرعت دانلود من شده بين 15-18!!!
قبل از تمديد باهاشون صحبت ميکردم که هفته پيش سرعت پايين اومده بود الانم همونطوره؟
شديداً منکر ميشدن! جالبه 38.200 تومان بدی بعد با اين سرعت...
اينجا ايران...
MehrZaad عزیز کاملا" درست میگه
این چه وضعیه با 128 مثلا" ADSL2+ و هزینه 26500 با سرعت زیر 10 و گاها" زیر 7 دانلود کنیم این شرکت بهتر بود اینترنت زغالی ارائه می کردن که حذاقل موقعی که سرعت کم شد توش زغال می ریختیم درست می شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)