ولی مطمئنن کادری که دور صورت و دهان میندازه از این قشنگ تره . مثل جی 800 رو دیدین ؟ همینطوری فکر کنم باشه .
ولی مطمئنن کادری که دور صورت و دهان میندازه از این قشنگ تره . مثل جی 800 رو دیدین ؟ همینطوری فکر کنم باشه .
راست یا دروغش با مایکروتل نماینده مایکروتل گفت که از چند وقت دیگه بین 2تا 3 هفته دیگه f480 وارد بازار میشه و قیمت شروعش هم 540تومنه
به به مایکروتل چه کرده !
قیمتش اگه این باشه با قیمت خارج از کشورش هیچ فرقی نداره و انصافا هم قیمت خوبی داره .
خیلی از دوستای من منتظرن این گوشی بیاد تو بازار تا همون روز اول برن بخرن .
سلام به همگی .
اینم یه لینک که میتونین با گوشی کار کنین . ( مثل U900 )
حتما ببینید . خیلی جالبه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخ پسر تو چقدر نازی............... اهل آبادان یا که اهوازی...................................... .؟؟؟؟
خیلی لینکه ردیفیه ، دارم ملق میزنم.
دمت قیژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژ..........!!!
من با دکمه های لمسی یو 900 کار کردم خیلی حال کردم حالا اگه با اف 480 کار کنم فکر کنم سکتم حتمی :d
توی بعضی پاساژ ها مثل میلاد نور یا پایتخت , از این دکه های سامسونگ گذاشتن , f480 هم داره , می ذاره باهاش کار کنی , امروز گرفتم دستم, لامصب از جلو خیلی قشنگ تره , فقط اینکه مرده گفت تا حدود یه ماه دیگه میاد قیمتشم بین 600 تا 700 است.
سلام به دوستان بعد از چند وقت...
من رفتم با g810 و U900 کار کردم.
u900 به نظرم خيلي جذابتر اومد. کار کردن باهاش لذت خاصي داره.
سرعت g810 هم خيلي خوب بود تو loud کردن عکسها.و گرافيک عالي داره.
فقط آقا شهاب ابن F480 رو کجا ديدين؟؟؟
مثلا تو پایتخت , تا وارد شدی دست چپو که نگاه کنی یه دکه مانند است که بروشورای سامسونگ داره , گوشی هاشم همینطور , بری اونجا داره , بگو میتونم f480 رو ببینم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)