700 یورو حدود 900 تا ا میلیون میشه اگه قیمیت زاید اول بازارش رو در نظر بگیری(تو ایران)میبینی که همین حول و حوش 1.200.000 در میاد
باور کنید که 2 میلیون هم شنیده بودمبرای ان 95..همون روز های اول که ایران هم نیومده بود
700 یورو حدود 900 تا ا میلیون میشه اگه قیمیت زاید اول بازارش رو در نظر بگیری(تو ایران)میبینی که همین حول و حوش 1.200.000 در میاد
باور کنید که 2 میلیون هم شنیده بودمبرای ان 95..همون روز های اول که ایران هم نیومده بود
مصطفی آخر سالیه چرا اینقد دروغ میگی؟باور کنید که 2 میلیون هم شنیده بودمبرای ان 95
آخه حیفه 2میلیون نیست که مردم میدادن برا n95?
10 میلیون دیگه میزاشتن روش میرفتن 405 میخریدن!!!!!!
بالاترین قیمت 1.450 بود که توی سایت Gsm.ir بودمنم بالا ترین قیمت N95 رو 1.300 شنیده بودم.من دقیقا یادمه که 1750000 هم فروختن که بعد از چند روز یهو اومد به 1.150.000 تومن.حتی چند نفر هم1,800,000 پیش خرید کرده بودن!!!والا من از همون روزای اول که اوج گرونیه n95 بود بیشتر از 1.150.000 گیر نیاوردم. شما کجائید مگه که 1.700 میفروختن؟!!!
در ضمن 1,700,000 رو من با چشمهای خودم توی یکی از مجله های معتبر موبایل دیدم.
آها راستی توی ضمیمه موبایل عصر ارتباط زده بود.
فکر کنم تاپیک به انحراف رفت!!!
بابا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چی نوکی سامی و موتوری بود ریختید به جون این سونی های بیچاره.
مطمئنا اون جوری که بعضی از دوستان هم گفتن نبوده یعنی اینکه فقط سونی اریکسون سفارش داده باشه و اونا ساخته باشه.خب این چه کاریه اگه اینجوری باشه که باید مارک اچ تی سی رو بخوره که.
من مطمئنم که اگر کمک گرفته باشه اون هم در حد یک کمک هستش.چون سونی اریکسون شاید توی ساخت پاکت تجربه نداشته باشه و خواسته از تجربیات یه کمپانی دیگه استفاده بکنه.کار بد و غیر قانونی هم انجام نداده که.
به هر حال این گوشی ساخت سونی اریکسون هستش مطمئنا ایکس پرشیا از توی کارخانه ی اچ تی سی بیرون نمیاد و بعد بره به مغازه ها.
از این بحثهای بیهوده اصلا انجام ندید.
حالا سونی اریکسون اومد یه گوشی توپ داد.مگه چیه؟
تازه اگه این گوشی رو هم نمیداد همون جی900 و c902 همه رو بس بود.
دمت گرم کاظم جون.این تاپیک باید قفل بشه.
راستی ایکس پریا هست نه پرشیا)))
اصلا این تاپیک ... رو کی باز آورد بالا؟
چاکریم ممد جون.
شرمنده من درست متوجه نشدم پس ایکس پریا بودهگفتم چرا اسم پرشیا رو گذاشته!!!!!!!!!!!!!!
![]()
کاظم یعنی تو این تو این همه مدت متوجه نشده بودی که پریاست پرشیا؟
معلومه زیاد درس میخونی!
دوستان سلام
ایول به سعید و ممد
یعنی شما نفهمیدید کاظم خان شوخی کرده و به عمد پرشیا رو به جای پریا نوشته
خوب بابا پرشیا یعنی ایران دیگه
الانه ببندنش بعدش هم ترش
بابا من خیلی وقت بود که اصلا نمیومدم و فقط یکی دو بار این اسم این گوشی به چشمم خورد که سریع از روش رد شدم و چون زیاد اسم پرشیا رو شنیده بودم پرشیا میخوندمش
سیدی جون واقعا شوخی نکردم.من بالکل از مخ تعطیل شدم.بهتره که برم همون لگن زیر بیمار بذارم
ولی بچه ها ت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)