واقعا بهتر عکس میگیره.امیدوارم این گوشی آبروی 5 مگاپیکسلی های سونی رو بخره.
اونجا خودش گفته ورژن بتا هست.میشه منبع این عکسا رو بدی !!
فریمور این C902 چیه !!!
اونایی که تو موبایل ریویوو هست که خیلی افتضاحه
واقعا بهتر عکس میگیره.امیدوارم این گوشی آبروی 5 مگاپیکسلی های سونی رو بخره.
اونجا خودش گفته ورژن بتا هست.میشه منبع این عکسا رو بدی !!
فریمور این C902 چیه !!!
اونایی که تو موبایل ریویوو هست که خیلی افتضاحه
شاهکار سونی اریکسون ! خدای 5 مگا pixel ی ها ... واقعا گوشی به این باریکی و همچین دوربین قدرتمندی !!! حیف که فلاش زنون نداره ... من 100% در آینده C905 رو میخرم.
کف کنید :
![]()
یه خط در وصف سی902 نوشتی اونوقت آخرش میگی سی905 میخرم؟
Last edited by zimka_14162; 18-07-2008 at 01:56.
اگر میشه عکسها رو Quote نکنید.
ولی واقعا عالی گرفته.ایول.حال داد.
راستی حمید هروقت اومد خبرم کن تا باهم بخریم(دارم پولام جمع می کنم)
نگرفتی ...من گفتم حیف زنون نداره --- از لحاظ کیفیت c905 میشه بابای c902 + زنون ..به خاطر همین گفتمیه خط در وصف سی902 نوشتی اونوقت آخرش میگی سی905 میخرم؟
این یارو که با c902 عکس گرفته اول n82 داشته برگشت زده -- میگه عکسای c902 بهتر و طبیعی تره --- مثله اینکه ماکروشم چیز خفنیه حالا عکساشو میزارم بعدا-- کمرافون های اس ای متاسفانه اوایلی که وارد بازار میشن خوب عکس نمگیرن و تو این ریویو ها اسمشون بد در میره --- اما بعد از دو یه آپدیت یه عکسایی میگیرن آدم کف میکنه ..ولی واقعا عالی گرفته
آره خداوکیلی خیلی تو نخشم ---هم خیلی خوشکله c905 هم دوربین خفنی داره و تکنولوژِی خاندان سایبرشات و یه جا داره و اسمارت کنتراست و زنون و ---فیلم برداریش هم که vga تست شده خداکنه همینو تایید کنن-- قیمتشم خوبه ---حتما میگیرم ---.راستی حمید هروقت اومد خبرم کن تا باهم بخریم(دارم پولام جمع می کنم)
و c902 همچنان میترکاند :
به به سیزیجاتو :
ماشین علی ریسر:
داشته باش منظره رو :
اینم یه ماکرو :
![]()
خداییش عکساش خیلی خفنه کاش یه مقایسه الان بشه با بقیه ی 5 مگاها.حرف نداره این موبایل ریویوی مزخرف ضد سونی اریکسون بود با این عکساش
دوستان سلام
من یه لحظه کپ کردم آخه یه لحظه متوجه c905 نشدم و اون رو c902 خوندمیه خط در وصف سی902 نوشتی اونوقت آخرش میگی سی905 میخرم؟
حمیده و c902 ؟
خیلی باحاله !!!
بچه هایی که میخان بخرن حتمآ این فریمور رو بخرن :
R3BH002 prg12041731_GENERIC_AO 00.00
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)