پینگ داخل بازی با پینگ سایت کلا فرق داره
من پینگم تو کانتر 40 و تو یاهو 140
اگه از سرور های ایرانی بازی کنی پینگت خیلی بهتر می شه
پینگ داخل بازی با پینگ سایت کلا فرق داره
من پینگم تو کانتر 40 و تو یاهو 140
اگه از سرور های ایرانی بازی کنی پینگت خیلی بهتر می شه
سلام دوستان من دونباله برنامه بن و آنبن کردن در بازی wow هستم ممنون میشم اگه کمکم کنید![]()
از طریق این سایت می تونی
اول بگذار صفحه فلش صفحه اول دانلود شه بعد روی بیگن تست کلیک کن اول پینکت رو میگه بعد سرعت دانلود رو و بعدش هم سرعت آپلود رو بهت می ده . زیر تصیویر نهایی هم نوشته کپی اون اینک تصویر هست می تونی اون رو کپی کنی .
RL]http://speedtest.net/[/URL]
اینم سرعت 128 من
زرشک این isp هارو باید گردن زد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by سید علی محمدی; 28-09-2009 at 09:45.
تو دنیا 192 کشور هستش ایران 186 کشور از نظر سرعت اینترنت هستش حتی از افغانستان و عراق جنگ زده هم سرعتش کمه
یه روزی بود وقتی امریکا به افغانستان حمله کرده بود جوک درست می کردیم می گفتیم امروز فرداست که افغانستان از ما جلو بزنه 10 سال نشد جلو زد . حالا 10 سال بعد هم از علم پزشکی که ایران در خاور میانه اول هست جلو می زنه حالا ببینین .
پینگ من 400 هست.خوبه؟
---------------------------------------------------------------------------------
من تو این تایپیک یک مشکل دارم اما تایپیک خوابیده.مال بازی cod4 برید یک سر بزنید لطفا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ISP شهراد هست
پینگ یاهو هم 250
حالا این Latency تو کانتر یعنی چی ؟همون پینگه ؟کمتر باشه بهتره یا بیشتر
بعضی وقتا پینگ رو پایین نشون میده ولی اگه به TTL نگاه کنید میبینید داره عوض میشه ، یعنی Routing مشکل داره و شما احساس پینگ بالا داریددر حال حاضر فکر کنم به خاطر قطع شدن 50 درصد پهنای باند اینترنت در ایران پینگا پایینه .
من که خودم پینگم بعضی موقعا زیر 200 هست و بعضی موقعا بالای 300 یا حتی 600
بستگی به سروری داره که شما به اون وصلید.
من از کجا میتونم پینگ خودم رو ببینم .... ؟
128 کیلوبایت دارم ... نمیدونم چرا تو اکثر بازی ها لاگ میزنه ... مخصوصا wow
shoma mitoni az siteestefadeh konin va nazdiktarin servero entekhab koninکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)