آقا برای من اولش از اینترنت یه فایل میگیره با حجم 409 بایت بعدش که میزنم نصبش کنه وصل میشه به gprs بعد از چند ثانیه پیغام میده Invalid Jar File چکار کنم؟
آقا برای من اولش از اینترنت یه فایل میگیره با حجم 409 بایت بعدش که میزنم نصبش کنه وصل میشه به gprs بعد از چند ثانیه پیغام میده Invalid Jar File چکار کنم؟
باور كنيد من هيچكاره ام من كه اين برنامه رو نساختم مسئول سايت هم كه نيستم من هم در حد شما از اين برنامه ميدونم حالا اگر شما فهميديد چطور رجيستر ميشه به ما هم بگين خوب حتما پوليه ديگه.
من تا جايي كه ميتونستم و ميدونستم كمك كردم و ميكنم ولي چيزي كه نميدونم چرا بيخودي بگم؟
در اكثر موارد وقتي برنامه كار نميكنه مشكل از gprs هست من خودم كا800 دارم و برنامه خوب كار ميكنه ولي به گوشي هاي ديگه وارد نيستم كه بتونم مشكلشون رو حل كنم.
بلاخره دانلودش کردم برنامه رو ولی :
من تو ساعات مختلف تست کردم برنامه رو اولش که میگه باید Internet Conection تست بشه میگم OKولی Eror میده و این پیغام میاد:
Connection TestFailed Probably a WAP Gateway is
obstructing the correcttransmission.
please change your connection fromWAP to intenet(-21846)
سلام من روش کار کردم و فهمیدم چی شده
برای ریجستر کردنش:
اول: شماره تلفن خودت رو بنویس با متبت 98 ولی صفر رو نزارید:
دوم: ایمیل خودتون بر اساس ثبت نام کردن تون تو سایت cellity
بعداز انجام مراحل هاخود نرم افزار روجوع می کنه به سایت cellity ببین اطلاعت شما درست هست یه نه اگر درست بود شماره شما تو نرم افزار نوشته می شه و پایین اون هم اسم ایران نوشته تمام ریجستر شد حالا می تونید با نرم افزار کار کنید؟؟
دوست عزیز gprsگوشی شما قطع اگر درست نشد شماره سریال گوشیتو به شماره 2225 ارسال کن
اول s وبعد خط فاصله بزار وبعد سریال گوشیتو بفرست به شماره ی که گفتم؟ موفق باشی![]()
من همه کارها رو درست انجام دادم ولی چرا روی test connection میمونه ؟
شاید gprsمشکل داره اگر دیدی درست نشد برنامه رو پاک کن دوباره نصب کن؟؟؟![]()
سلام
نمیشه برنامه رو با کامپیوتر وارد گوشی کنیم بعدش از طریق گوشی رجیستر کنیم ؟
ممنون
چرا وارد گوشی کن و بعد اجرا کن شماره گوشیت رو مثبت 98 بدون صفر وارد کن وایمیل هم طبق ثبت نام در سایت cellityوارد کن؟؟؟؟![]()
قطع نیست چون برای نصب برنامه 98 کیلوبایت فایل رو دانلود کرد و نصبش کرد اگه قطع بود که اون رو هم نمیگرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)