الان کامپیوترو روشن کردم خوب شد
الان کامپیوترو روشن کردم خوب شد
با سلام.....
من مي خواستم بدونم چطور ميشه فيلم با كيفيت DVDRip كه روي DVD هست رو تغيير فرمت داد تا در VCD قابل پخش باشه.
||سپاس**
/^يا حق^/
با نرم افزار های کانورتر میتونید به فرمت های قابل پخش در VCD تبدیل کنید.
با خود Nero هم ميشه اين کار رو انجام داد اما چون فيلم Rip هست ممکنه بعد از کانورت حجمش بيشتر از يک سي دي بشه و Nero اون رو نتونه رايت کنه.
براي اينکار مي تونيد از برنامه هايي مثل Video Convert Master يا jetAudio استفاده کنيد و در صورتي که حجمش بيشتر از حجم يک CD بود اون رو اسپليت کنيد.
با سلام...
دوست عزيز اين اسپليت چيه مي شه يه توضيح بديد..!!؟؟
در مورد زير نويس چي، اونو چيكار كنم؟
||سپاس**
/^يا حق^/
يعني اگه حجمش بيشتر از 700 مگ باشه (که نشه روي يک سي دي رايت کرد) اون رو تبديل به دو قسمت کرده و در دو CD رايت کنيد.دوست عزيز اين اسپليت چيه مي شه يه توضيح بديد..!!؟؟
فيلم و زيرنويس رو همنام کرده و با JetAudio فيلم رو با فرمت VCD کانورت کنيد. خودش بهمراه زيرنويس کانورت ميشه. (قبلش هم ميتونيد رنگ، فونت و سايز زيرنويس رو تعيين کنيد.)در مورد زير نويس چي، اونو چيكار كنم؟
دوستان زیر نویس فیلم "Cloverfirld" رو من از توی فروم دانلود کردم و فایل IDX/SUB رو کنار فایل اصلی فیلم گذاشتم ، ولی نمی تونم با اجرا کردن فیلم اونو ببینم ، منظورم اینه که توی فیلم مشاهده نمی شن . . .
لطفا بگید بهم که مشکلشون چین ؟؟؟![]()
سلام
من همون زیرنویس رو دارم استفاده میکنم
مشکلی نداره
از چه پلیری استفاده میکنید ؟
【ツ】
جدی میگی رییس ؟؟!! من از JetAudio 7.1.0 استفاده می کنم ، همهی فیلم هام رو با همون می بینم و هیچ مشکلی هم با زیر نویس ها ندارم !! نمی دونم این یکی چرا اینجوری شده . . .
میتونید کمکم کنید . . .![]()
1. شما مطمئنی که هر 2 تا فایل رو با فیلم "دقیقا" هم نام کردی؟
2. از KM Player استفاده کن. بعد از باز کردن فیلم هر 2 تا فیل زیرنویس رو انتخاب کن و بیار روی پلیر ولش کن (Drag & Drop ) ببین مشکل حل میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)