تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 27 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 263

نام تاپيک: تغییر فونت گوشی های نوکیا S60v2 - S60 v3 + فونت های زیبا برای دانلود

داره خودمونی میشه babak_kiyani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اورميه

پيش فرض

عيسي عزيز مدتها بود بدنبال اين بودم كه چطوري مي شه فونت گوشي رو عوض كرد.البته هنوز امتحانش نكردم. ولي پستهايي تايپيك رو خوندم.باور كنين يكي از بهترين تايپيكهاي اين انجمن رو زدين.واقعا ممنون از زحماتتون.اميدوارم منم بتونم فونت گوشيمو با روشي كه گفتين عوض كنم

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

سلام.
    من تو روزنامه خوندم که یه سری فونت هست که اگر تو گوشی نصب کنی میتونی تا 200 کاراکتر فارسی رو تو یک پارت(قسمت)بفرستی؟
    این فونتا از اوناست؟

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

والا نمی دونم . فکر نکنم. اینا همین فونت های معمولیی هستن که تو ویندوز هم استفاده می شن .بعضی هاشون هم ترکیب شده ی 2 فونت هستن.

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه جالبیه.
    ممنون

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

عیسی جون دستت درد نکنه ! گوشیم قشنگ بود قشنگتر شد. من 5700 دارم و از فونت Iman 13 استفاده کردم . دمت گرم خیلی قشنگ شد!

داره خودمونی میشه katzong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض مشکل در N72

سلام سلام....تو رو خدا کمکم کنید....
    من با استفاده از این برنامه خواستم فونت گوشیمو عوض کنم....همه ی اون کارایی که تو صفحه اول گفته شده بود هم انجام دادم و save کردم و اون 2 تا فایل دیگه رو هم به پوشه fonts منتقل کردم بعد restart کردم ولی اصلا فونت گوشیم هیچ تغییری نکرده بلکه حتی نوشته های اون بزرگنر هم شده!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

شما یه بار دیگه با دقت متنو بخون . سایر دوستان مشکلی نداشتن ! 2 یاد آور می شم فایل Dll رو نباید تو پوشه ی فونت کپی کنید .
    فايل fontrouter.dll و freetype.dll رو كه درون فولدربرنامه ساخته شده رو به گوشی انتقال داده و بوسیله فایل منیجری که اول این قسمت واستون گذاشتم به آدرس c:\system\fontsدر گوشی کپی کنید .
    اگه هم مطابق اخطار عمل کردین و رو درایو E انجام دادین و تغییری ایجاد نشده تو C انجام بدید . (مسولیتی قبول نمی کنم چون ممکنه اشتباه کنید و گوشی بالا نیاد اما E راه برگشت داره و می شه با رم ریدر دوباره همه چیز رو درست کرد)

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

12

خب حالا می ریم سر اصل مطلب. واسه عوض کردن فونت در برنامه xplore پس از زدن كليد 0بهConfigurationميرويد كه در انجا گزينهShow system files and folders رو علامتبزنيد وسپس فولدري به نامFontsدر مسيرC:\Dataو يه فولدر ديگه بهنامFontsدرمسيرE:\Dataبسازيد

گوشی من c:\system\data داره ولی c:\data وجود نداره

فايل fontrouter.dll رو كه درون فولدر برنامه ساخته شده و فونت انتخاب شده همراه بافايل fontrouter.ini به گوشيتون منتقل كنيد و توسط فايل منيجري كه براتون در ابتدايتوضيحات لينكش رو قرار دادم ابتدا فايل fontrouter.dll رو به آدرس c:\system\fonts در گوشي كپي كنيد و سپس 2 فايل( فونت یا فونت هایی) که در برنامه open کردین وپسوندش هم ttf هست و fontrouter.ini رو به آدرس c:\data\fonts كپيكنيد.

فونت گوشیتون آماده شد . حالا گوشیتونو خاموش و روشن كنيد.

فايل fontrouter.dll وfreetype.dll رو كه درون فولدربرنامه ساخته شده رو به گوشی انتقال داده و بوسیلهفایل منیجری که اول این قسمت واستون گذاشتم به آدرس c:\system\fontsدر گوشی کپیکنید.
    اونجا که گفتی فقطfontrouter.dll ولی اینجا گفتی فايل fontrouter.dll وfreetype.dll !!!!!!

گوشی من N72 است....
    شرمنده من اینقدر اذیت می کنم هااااااااااا

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

سوال اول:تو همون پست اول گفتم که اگه پوشه وجود نداره خودتون درست کنید.
    سوال دوم: بله اونی که الآن نوشتم واسه Os7 هست اما گوشی شما Os8 هست. مطابق دستور Os8 عمل کنید که البته این هم باز تو پست اول ذکر شده:
    فايل fontrouter.dll رو كه درون فولدر برنامه ساخته شده و فونت انتخاب شده همراه با فايل fontrouter.ini به گوشيتون منتقل كنيد و توسط فايل منيجري كه براتون در ابتداي توضيحات لينكش رو قرار دادم ابتدا فايل fontrouter.dll رو به آدرس c:\system\fonts در گوشي كپي كنيد و سپس 2 فايل( فونت یا فونت هایی) که در برنامه open کردین و پسوندش هم ttf هست و fontrouter.ini رو به آدرس c:\data\fonts كپي كنيد.

فونت گوشیتون آماده شد . حالا گوشیتونو خاموش و روشن كنيد.

من خودم چون گوشیم Os7 هست اینو امتحان نکردم ولی فکر کنم جواب می ده. در ضمن من این کار رو تو N73 هم انجام دادم که آموزشش رو هم گذاشتم فقط باید ساین کردن رو بلد باشید.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

6 اعلام موفقیت

هوراااااااااااااااااااااا اااا
    بالاخره درست شدددددددددددددددددددد

ممنوننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •