ممنونم.اول من تو این تاپیک سوال کردم دیدم کسی جوابم رو نداد
.بعدش اومدم تو تاپیک W960 سوال کردم و شما جوابم رو دادین.
خوب.دعوای دوستانتون رو با دقت تا اینجا دنبال کردم.حالا منتظر پست بعدی و دفاعیات شما هستم سعید جان
![]()
ممنونم.اول من تو این تاپیک سوال کردم دیدم کسی جوابم رو نداد
.بعدش اومدم تو تاپیک W960 سوال کردم و شما جوابم رو دادین.
خوب.دعوای دوستانتون رو با دقت تا اینجا دنبال کردم.حالا منتظر پست بعدی و دفاعیات شما هستم سعید جان
![]()
چیو باید بپذیرم؟مشکلت اینه که نمیخواهی بپذیری
دری وریهای تورو؟یا اینکه k850 در حد انتظار ظاهر نشد؟ اینو قبول دارم من
خبیث خودتی نامرد:دالعزیز من اون مشنگی که توی ریویوی خودش مینویسه ان82 ال سی دی خوبی نداره نمیدونه که شما ممکنه فکر دیگه ای به ذهن خبیثت برسه!اون اقای ریویو نویس ال سی دی ان82 رو با 16 میلیون رنگیهای هم رده ی خودش مقایسه میکنه!اگه نمیدونی بدون که کنتراست ال سی دی ان95 8 گیگ بالاتر از ان82 و ان95 معمولی هست!
به من چه که کنتراستش پائین تره. میخواستن کنتراستشو ببرن بالا در هر حال ال سی دیه خوبی نداره!!
یه نفر نگفته ضعیفه ال سی دیش 50 نفر گفتن
هر وقت تونستی عکسو فیلمو تو گوشیت از هم جدا کنی این جوابتتو میدمدر ضمن وقتی میگی مدیا سنتر یعنی چی؟؟؟یعنی ویدئو پلیر موزیک پلیر و امکاناتی مانند این!خوب عزیز من لابد میخواهی قیافه ی پلیرها رو مقایسه کنی؟؟؟هیچ کاری به کدک ها و فرمتها هم نداشته باشی؟؟؟
زمانی که من این درسای خزوخیلو پاس میکردم تو داشتی با دختر همسایه لیله بازی میکردی:دالفهمیدم کلاس اولت رو هم به زور پاس کردی!
دم دائیت گرم که اینقد زیرکه! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! !قسم میخوره میگه بازی دموی فیفا 2007 رو که متعلق به پلت فورم n gage بوده با بازی فیفا 2007 کامپیوتر اشتباه گرفته
خیلی بهتر از تو پاس کردم که هنوز بلد نیستی بنویسی چطور!!!!در ضمن شما نمیدونم چظر تا حالا درساتون رو پاس کردید
------------------------------------
بابا خداحافظیتو بکن از count down چیکار من داری تو.
سال شماری شد نه لحظه شماری
سامان جان جوابی نداره که بده!اگه هم چیزی بگه دیگه از سر ناچاریه!میخواد کم نیاره!وگرنه اینو خود شما هم میدونید که خود سونی اریکی ها هم دیگه از کا850 نا امید شدن و قیمتش باید در حد جی600 سامسونگ باشه!جی 800 حداقل اسلاید هست و تشخیص چهره و زوم اپتیکال داره!!!
خوب جوابهای ایشون رو نظاره کردید!!؟؟؟دی:
همش نوشته خبیث خودتی!!کنتراستشو ببرن بالا!!دختر همسایه لیلی بازی میکنه!!!!چرا چطور رو نوشتی چظر!!!دم داییتون گرم!!!
این بود جوابهای مرد فهمیده ی سایت جناب سعید خان ابادانی!!دی:
Last edited by rainysky50; 05-02-2008 at 12:16.
آخه انتظار داری چه جوابی بهت بدم وقتی میگی گوشی تا اسلاید نباشه قشنگ نیست یا دائیم گفت فرق fifa 07 کامپیوتر با ngage فقط توی سایز شونه یا کنتراست ال سی دیه n82 پائین تره به همین دلیل ال سی دیه خوبی نداره آخه اینو کجای دلم بزارم؟ منطقی باش آسمونه بارونیه دزفول!
من همون اول گفتم k850 انتظار طرفداراشو تا حدی برآورده نکرد. تمومش کن تا دوتامون بن نشدیم
Last edited by SAEED_BARCELONA; 05-02-2008 at 13:44.
..........پست اشتباهی پاک شود!
Last edited by rainysky50; 05-02-2008 at 15:12.
پست اشتباهی پاک شود!!!!
Last edited by rainysky50; 05-02-2008 at 18:38.
کم اوردی ؟؟؟حالا میگی بکشیم کنار!!!؟؟نه !!من کنار نمیام!!بیا دستمو ببوس که ببخشمت!!!
منظور من از اون حرف این بود که یعنی گرافیک بازیهای n gage اینقدر بالاست ولی مثل اینکه شما مبالغه سرتون نمیشه؟؟پس با همون جاوا حال کنید!!!یه گیم جاوا روی گوشی دارم دلم نمیاد اجراش کنم!!حالم بهم میخوره!همون فیفا 2008 جاوا منظورمه!!!برای ال سی دی ان82 و ان 95 8 گیگ وقتی اطلاعی نداری حرف نزن!یکی از دیگر برتریهای ان 95 8 گیگ نسبت به ان82 و ان 95 کنتراست بالای ال سی دی هست!ال سی دی ان82 کمی مات تر از دیگر ال سی دی های 16 میلیون رنگی نوکیا هست!اینو خودم در ریویو خوندم!!حالا هبی خودتو خفه کن !!!!اصلا هم دی: در کار نیست کاملا جدی گفتم!!دی:!!!!!!
سلام من تا صفحه 3 این تاپیک و خوندم من هم w950 داشتم هم n95 معمولی هم n73 و...
من اصلا از n95 راضی نبودم فقط داری پول اسمش و میدی مثلا فیلم و عکس و یه جا میکنه تو گالری من نمیدونم اینا چقدر احمقن که گوشی قابلیت جدا کردن فیلم و عکس و نداره تازه همه اهنگارو یه جا میکنه تو یه فلدر mp3 -زنگ -هرچی که قابل پخش کردن باشه . w950 شرف داشت به n95 معمولی .
الان هم میگم شک نکنه بره همون w960 رو بگیره اصلا سرعت cpu n95 در حد فوق الاده باشه میخوای با سرعت cpu گوشی حال کنی یا میخوای از قابلیت گوشی استفاده کنی .باید چیزی بخری که باحاش حال کنی و بدرد بخور باشه .نه اینکه عالم و ادم تو بوق کرنا کردن ای n95 فلان . باید از کسی بپرسین که تجربه داشته باشه البته نا گفته نمونه که دوربینه خوبی داره و صدای اسپیکرش هم خوبه هدفونش اشغاله -باطریش کاش اشغال بود. البته تو 8 گیگ بهتر شده
در اخر یا iphon یا w960
گفتم بازم میگم فعلا عمرا اگه لنگشا
پیداکنی N95 هشت گیگ را میگم.
W960 باید با هم رده خودش مقایسه
بشه هنوز کوچیکه فقط قیمتش زیاده.
هیچ تعصبی هم خداشاهده روی نوکیا ندارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)