تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 16 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 154

نام تاپيک: کلوپ i-mate ultimate 9502

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض بازم کمک

سلام.

فایل رام عربی رو هم توی 4Shared آپلود کردم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    سلام آرین جان آقا دستت درد نکنه دانلودش کردم فقط باز همون مشکل رو دارم موقعی که میخوام شماره بگبرم دکمه call رو که میزنم یه پیغام میده که نزدیکه 3 خطه و نمیشه تماس برقرار کرد.زنگ زدم نمایندگیش گفت ویندوز 6.1 نباید میریختی.گفت باید ویندوز 6.0 اوزجینامشو با یه پچ برات نصب کنیم.راجب این موضوع چیزی میدونی؟ اگه کمکم کنی ممنون میشم

داره خودمونی میشه hitman2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------------------
    سلام آرین جان آقا دستت درد نکنه دانلودش کردم فقط باز همون مشکل رو دارم موقعی که میخوام شماره بگبرم دکمه call رو که میزنم یه پیغام میده که نزدیکه 3 خطه و نمیشه تماس برقرار کرد.زنگ زدم نمایندگیش گفت ویندوز 6.1 نباید میریختی.گفت باید ویندوز 6.0 اوزجینامشو با یه پچ برات نصب کنیم.راجب این موضوع چیزی میدونی؟ اگه کمکم کنی ممنون میشم
    نمایندگی منظورت dac بود؟
    به من هم همین چرندیات رو می گفتن. اصلا چنین پچی وجود نداره. ویندوز 6.1 هم کامل روی گوشی کار می کنه.
    من خودم از سایت آیمیت گرفتم و الان بهتر از ویندوز 6 داره کار می کنه.
    اگه یه سیم کارت دیگه داری سیم کارتت رو عوض کن ببین احتمال زیادمشکل از سیم کارت باشه. اگر اون پیغام رو هم بذاری شاید بشه بیشتر کمکت کرد.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

مشکلی نیست .حل میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض درست شد

سلام.

مشکلی نیست .حل میشه.
    --------------------------------------------------------------
    سلام آقا دستت درد نکنه درست شد کارت درسته خدایی.مشکل از سیم کارت بود البته سیم کارت فقط تو این گوشی اینجوری میشد.من سیم کارتم tci بود بعد با سیم mci تست کردم درست شئ رفتم سیمم رو سوزوندم mci کردمش.الانم داره قشنگ کار میکنه.آقا فقط کیبوردش بعضی از کلمه های فارسی رو به خاطر اینکه زبانش عربی هست نداره نمیشه زبانش رو فارسی کرد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

--------------------------------------------------------------
    سلام آقا دستت درد نکنه درست شد کارت درسته خدایی.مشکل از سیم کارت بود البته سیم کارت فقط تو این گوشی اینجوری میشد.من سیم کارتم tci بود بعد با سیم mci تست کردم درست شئ رفتم سیمم رو سوزوندم mci کردمش.الانم داره قشنگ کار میکنه.آقا فقط کیبوردش بعضی از کلمه های فارسی رو به خاطر اینکه زبانش عربی هست نداره نمیشه زبانش رو فارسی کرد؟

سلام.

خوب مبارکه.در مورد فارسی ,من اینکارو کردم: وقتی داری ویندوز رو نصب میکنی اونجایی که در مورد عربی ازت میپرسه Disagree رو بزن و رام رو بدون عربی نصب کن بعد از نصب یک فارسی ساز و یک کیبرد فارسی نصب کن.اینجوری حدود 7 مگ کمتر از فضای رام اشغال میشه و این خیلی به نفعته.
    اما اگر هم نخواستی اینکارو بکنی میتونی یک کیبرد فارسی مثل SPB keyboard رو نصب کنی که حروف فارسی رو ساپورت کنه.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    کمک
    من یه مشکل دارم که انگار حل نشدنیه!!!
    بعضی وقتا گوشی خود ب خود پیغام power of رو میده. همون پیغامی که وقتی دکمه پاور رو نگه می داری میاد. حتی ویندوز هم عوض کردم اما بازم بعضی وقتا میاد. نمایندگیم هیچ کاری نتونست بکنه.
    در ضمن وقتی یکم با گوشی کار می کنم و برنامه روش نصب می کنم نهایت ویندوزش یه هفته کار می کنه! و بعد از ریست دیگه بالا نمی آد مگر اینکه هارد ریست کنم.
    می دونید مشکل کجاست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    کمک
    من یه مشکل دارم که انگار حل نشدنیه!!!
    بعضی وقتا گوشی خود ب خود پیغام power of رو میده. همون پیغامی که وقتی دکمه پاور رو نگه می داری میاد. حتی ویندوز هم عوض کردم اما بازم بعضی وقتا میاد. نمایندگیم هیچ کاری نتونست بکنه.
    در ضمن وقتی یکم با گوشی کار می کنم و برنامه روش نصب می کنم نهایت ویندوزش یه هفته کار می کنه! و بعد از ریست دیگه بالا نمی آد مگر اینکه هارد ریست کنم.
    می دونید مشکل کجاست؟

سلام.

مشکل عجیبیه! من تا حالا برخورد نداشتم و نمیدونم علت چیه اما تحقیق میکنم اگر نتیجه گرفتم خدمتتون عرض میکنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.

مشکل عجیبیه! من تا حالا برخورد نداشتم و نمیدونم علت چیه اما تحقیق میکنم اگر نتیجه گرفتم خدمتتون عرض میکنم.
    مشكل حل شد!
    تويه گوشي يه پيچ اضافه بود كه اتصال مي كرد و اين مشكل رو به وجود مياورد !!!
    پيچه همين طوري اين طرف اون طرف مي رفته اتصال مي كرده. نماينگي ها كه گوشياشون اينطوري از آب در مياد واي به حال بقيه

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

مشكل حل شد!
    پيچه همين طوري اين طرف اون طرف مي رفته اتصال مي كرده. نماينگي ها كه گوشياشون اينطوري از آب در مياد واي به حال بقيه
    پیچ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

مشكل حل شد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •