شرمنده نمی دونم ای سوال جاش اینجا هست یا نه؟
من روی سایتم از cms جوملا استفاده می کنم . ایا می تونم این smf رو روی سرورم نصب کنم .
اگه جواب مثبته . اون وقت چه جوری میشه ازش استفاده کرد . یعنی از قسمت مدیریت سایتم باید کنترلش کنم ؟؟؟؟؟؟
شرمنده نمی دونم ای سوال جاش اینجا هست یا نه؟
من روی سایتم از cms جوملا استفاده می کنم . ایا می تونم این smf رو روی سرورم نصب کنم .
اگه جواب مثبته . اون وقت چه جوری میشه ازش استفاده کرد . یعنی از قسمت مدیریت سایتم باید کنترلش کنم ؟؟؟؟؟؟
سلام به همه
مبدل phpbb3 به smf پس کی میاد ؟
بله میتونید .. یه سابدامین به نام forum اختصاص میدید و smf رو توی اون میریزید و نصبش میکنید ..
برای مدیریتش هم از قسمت مدیریت smf باید عمل کنید ..
ممنون همشهری
من که مثل شما حرفه ای نیستم
با جزئیات اگه می شه . لطف کنی ممنون می شم
مثلا می هوام تو منوی اصلیم قسمت انجمن هم بزارم که وقتی روش کلیک بشه بره تو انجمن
smf رو باید کجا نصب کنم . تو جوملا ، تو سرورم < کجاش
بازم ممنون
دوست عزیز روی سرورت.شما ساب دامینت رو میسازی smf رو میریزی رو هاستت بعدش میری به آدرس(با توجه به sub domain) و نصب میکنیsmf رو باید کجا نصب کنم . تو جوملا ، تو سرورم < کجاش
بازم ممنون
Last edited by @R3Z; 14-09-2008 at 12:48.
شما یه هاست داری یه cpanel درسته؟
ادرس سایتت اینه مثلا domain.com
بعد از توی cpanel میری به قسمت subdomain manager و یه زیر دامنه به اسم forum میسازی ..
بعد توی فایل منیجرت یه پوشه به اسم فروم ساخته میشه .. فایل بسته ی smf رو اپلود میکنی اونجا بعد از حالت فشرده خارجش میکنی و توی مرورگرت ادرس forum.domain.com رو وارد میکنی و میری برای نصب smf ..
دمت گرم همشهری
نا اینجا علی بود
اون وقت چه جوری می تون بیارمش تو منوی اصلیم ( من از جوملا استفاده می کنم )
یعنی فرومت توی صفحه اول سایت نشون داده بشه ؟
اگر اینو میخوای باید یک wrapper درست کنی توی جوملا و ادرس فروم رو بدی ..
اگر میخوای به صورت یک لینک وصل بشه باید توی منو یک لینک براش درست کنی ..
بازم سلام
اره می هوام به صورت لینک باشه
مثلا تو منوی اصلی ی. یه دکمه هم واسه انجمن بزارم ( مثلا دکمه لینکستان ، تماس با ما و .... )
که وقتی کاربر روش کلیک کرد بره تو قسمت انجمن ؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
گروه smf رو هم ساختم.
forum.p30world.com/group.php?groupid=411
بیاین عضو بشید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)