تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 14 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 134

نام تاپيک: HTC touch

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehr1095's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

این سوال رو mehr1905 پرسیده:

سلام دوستان عزیز. من به تازگی یه HTC Touch گرفتم. سوالی که دارم اینه که چند تا تم براش دانلود کردم این تم ها چه جوری و کجای کوشی باید ریخته و نصب بشن تا عمل کنن؟
    قربون دستت !

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

این سوال رو mehr1905 پرسیده:

سلام دوستان عزیز. من به تازگی یه HTC Touch گرفتم. سوالی که دارم اینه که چند تا تم براش دانلود کردم این تم ها چه جوری و کجای کوشی باید ریخته و نصب بشن تا عمل کنن؟
    والا اگه راستشو بخوای منم توی این مسئله موندم ولی فقط یک تم را ریختم دیدم نمی تونم پیداش کنم دیگه ولش کردم!منم که هم کم حوصله و هم اینکه خیلی این گوشی در دستم نبود فکر کنم حدود یک هفته در دستم بود هر گوشی که میخرم همینجوره مگه اینکه خیلی دوستش داشته باشم من فقط روی tytn امتحان کردم!!!
    ولی خودم فعلا Htc ندارم دوستم داره می رم از دوستم گوشیشو می گیرم و باهاش ور میرم تا بدونم.....

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

الان خوندم که HTC Touch دو تا ورژن داره یکی معمولی و یکی هم Touch Vogue که مهمترین چیزی که دیدم CPUش 400 !!!!!
    اینترفیسشم یه کوچولو فرق داره

اطلاعات بیشتر کسی داره؟؟؟
    و اینکه آیا تو ایران هست؟؟؟؟

اینجا هر چی مربوط به htc touch می شه گیرتون میاد!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

والا اگه راستشو بخوای منم توی این مسئله موندم ولی فقط یک تم را ریختم دیدم نمی تونم پیداش کنم دیگه ولش کردم!منم که هم کم حوصله و هم اینکه خیلی این گوشی در دستم نبود فکر کنم حدود یک هفته در دستم بود هر گوشی که میخرم همینجوره مگه اینکه خیلی دوستش داشته باشم من فقط روی tytn امتحان کردم!!!
    ولی خودم فعلا Htc ندارم دوستم داره می رم از دوستم گوشیشو می گیرم و باهاش ور میرم تا بدونم.....

ممنون. لطف می کنی. ما رو بی خبر نگذار

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها

تو این شیراز خراب شده که چیز خوبی گیر نمیاد هفته دیگه همراه داداشم که میخواد ماموریت بیاد تهران منم همراش میام تا گوشی بخرم ، می خواستم از دوستان تهرانی بپرسم مخصوصاmehr1095 که جای دیگه هم هست که touch ورژن دو داشته باشه ، با همین قیمتی که شما گفتید. در ضمن مرکز موبایل تهران کجاست چه پاساژایی هست و کدومش از همش بهتره ؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام بچه ها

تو این شیراز خراب شده که چیز خوبی گیر نمیاد هفته دیگه همراه داداشم که میخواد ماموریت بیاد تهران منم همراش میام تا گوشی بخرم ، می خواستم از دوستان تهرانی بپرسم مخصوصاmehr1095 که جای دیگه هم هست که touch ورژن دو داشته باشه ، با همین قیمتی که شما گفتید. در ضمن مرکز موبایل تهران کجاست چه پاساژایی هست و کدومش از همش بهتره ؟
    اتفاقا اول گوشیها توی شیراز میان بعد میان تهران قیمت شیراز هم خیلی خوبه
    تو اگه قم بودی چی کار میکردی دو هفته تمام دمبال ان81 بودم پیدا نکردم تازه خیلی وقته که رنگ کا850 رو ندیدم دوستمون توی چند پست قبل آدرس دادن
    معروفترین جا پاساژ علاالدین هست که توی خیابان جمهوری هستش
    مجتمع پایخت هم هستش که من بلد نیستم

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو اگه قم بودی چی کار میکردی دو هفته تمام دمبال ان81 بودم پیدا نکردم تازه خیلی وقته که رنگ کا850 رو ندیدم دوستمون توی چند پست قبل آدرس دادن
    هیچ کس تو این شک نداره که اول شیراز میاد بعد تهران ولی یه مشکل هست اونم اینه تو شیراز توزیع نمیشن.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام بچه ها

سلام دوست عزیز! ببینید تقریبا" عمده ترین مراکز فروش موبایل توی تهران همین مجتمع علائدین و مجتمع پایتخت هستن که اولی توی جمهوری و دومی توی میرداماد هستش. اما نمی شه از بابت قیمت تضمین داد.می دونی که قیمتها ساعت به ساعت عوض می شن. من خودم یه آیفون داشتم. روزی که فروختمش قیمت آکش 630 بود.فرداش شد 760!!!

ولی یه چیزی هم بگم که متاسفانه این آقای رمضانی یکی از کسانی است که انحصارPPC تو دستشه!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

تایید میشه! قم یکی از زاقارت ترین شهرها در زمینه موبایل هستش!!! به قمی های عزیز جسارت نباشه من خودم هم قمی هستم. یه مجتمع گنده داره به اسم الزهرا.هیچ کس توی این مجتمع از PPC سر در نمیاره!!! دوستانمون خیلی هم خوش اشتها هستن. چند وقت قبل رفتم اونجا برای خانمم یهW950 بخرم. یه دونه بیشتر نیافتم. حالا بگید چند می داد؟...... 380000 تومن!!!

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان کسی چیزی درباره این مدل از اچ تی سی می دونه؟؟؟
    HTC Phobus

در ضمن کسی جواب پست 78 رو نداد؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •