گوش کنید.اینم به خاطر خاکی بودنتون
گوش کنید.اینم به خاطر خاکی بودنتون
Last edited by TATAR1400; 03-05-2008 at 15:42.
دگر شب شد که تا جانم بسوزد
گریبان تا به دامانم بسوزد
برای خاطر دلدار فایز
همی ترسم که ایمانم بسوزد
من محمد صادق زارعی از نگین علم و فرهنگ بوشهر،دیار شروه های ناب فایز دشتی با همه شما سخن می گویم.بعدشم هیچ نسبتی با دوست خوبم mb_danger ندارم فقط دوست مجازی هستیم و هیچ کتابی هم برای یادگیری این ترفند ها نخوانده ام و مثل شما ها که مو را از ماست بیرون می کشن تجربه ندارم و کامپیوتر بلد نیستم.19سال دارم عاشق فیزیک هستم.خیلی از ریاضیات خوشم نمیاد اگر چه یه چیزایی بلدم.هوش و استعداد فراوانی در یادگیری دارم.کاری را انجام نمی دم یا اگر انجام دادم تا جوابش را پیدا نکردم رهاش نمی کنم.عاشق اختراعات و سرعتم.همیشه دنبال چیز های جدید و تازه هستم.پروفسور حسابی و انیشتین را دوست دارم.دوست دارم منو TATAR صدا بزنید.من این کار ها را در مدت 2 تا 3 ماه همش را قورت دادم.زیاد هم سخت نبود.البته نزد هر ایرانی این کار ها سخت نیست.
مگه نشنیدی که چه کسی گفته اگه علم در ثریا هم باشه ایرانی ها بهش دست پیدا میکنند.
سلام می خواهم ویندوزو دست کاری کنم (مثلامی خواهم موقع نصب ویندوز تنظیماتی که من میخواهم ایجاد شوند باید چکار کنم تا با نصب ویندوز تنظیمات ذخیره شوند)
با سلام خدمت دوستان عزیز تمام صفحات تاپیک را خوندم
از زحمات دوستان بسیار تشکر می کنم
یه سوالی که من دارم در رابطه با عوض کردن صداهای ویندوز و آرم دلخواه قرار دادن در پراپرتیز my computer و
نصب خودکار زبان فارسی موقع نصب سی دی ویندوز هست ؟
ممنونم منتظر جوابتون هستم
سلام دوست عزیز
من هم خیلی دنبال یه همچین بحثی میگشتم وسوالاتی دارم
1) چه جوری میشه همراه با ویندوز برنامه های کاربردی را نصب کرد؟
یه پیشنهاد هم برات دارم واونم ای هست که یا لینک سمپل ها رو تو پست آموزش بگذار یا اگه میخوای تو پست جداگونه بگذاری بنویس مربوط به کدوم آموزشه.
یکی اگه می تونه جواب من بیچاره رو بده
چطوری می تونم در پوسته ویندوز تغییر ایجاد کنم
مثلا وقتی یه پوسته رو باز می کنم عکس صفحه دسکتاپ عوض بشه (به دلخواه من)
مثل پوسته(تم) ویندوز ام آر تی که وقتی پوسته رو می زنم عکس دسکتاپ به یه عکس که توش کلمه ام آر تی است تغییر می کنه
کسی اینجا هست که جواب ما فقیر فقرا را بده؟!
سلام دوست عزیز
از اين تاپيك بهره بردم و از Tatar به خاطر وقت گذاري و آموزشش ممنون هستم.
سوالي كه در اين پست بي جواب ماند اينست كه
چگونه میشه همراه با ویندوز برنامه های کاربردی را نصب کرد؟
همانند ويندوز MRT و PPS
ممنون ميشوم جواب بدهيد.![]()
زیاد نباید عجله کرد.پله پله تا ملاقات نصب برنامه هم میریم.بعدشم این روز ها خیلی گرفتار خوندنم شاید تا یه یک ماهی نتونم سر بزنم.پس خودتون با این آموزش ها پیش برید.زیاد سخت نیست.نکات اصلی را گفتم و چند تا نکات جزیی که خدتون هم بهش میرسین.
برای تغییر دادن آهنگ های ویندوز کافیه توی پوشه 1386 این را سرچ کنید(_wa)را سرچ کنید.بعد هر چی که نشون داد با winrar یا 7zip باز کن ببین این فرمت صوتی است یا تصویری.اگه صوتی باشه ببین آهنگ ویندوز هست یا نه.اگه هست با آموزش هایی که دادم اهنگ مورد نظر را همون فرمت جایگزین کن.حالا اسماش هم بعد با چند تا نمونه براتون میزارم که کدوم ها آهنگ ویندوز هست که بخاین تغییر بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)