سلام
من i-mate PDAL دارم windows mobile 5 روش نصبه . ولی می خوام windows mobile 6 نصب کنم .اگه لطف کنین لینکه windows mobile 6 برام بزارین.
سلام
من i-mate PDAL دارم windows mobile 5 روش نصبه . ولی می خوام windows mobile 6 نصب کنم .اگه لطف کنین لینکه windows mobile 6 برام بزارین.
من نمی دونم سری PDAL چیه... یادم نمی آد شنیده باشم... بگو چیه تا برات بذارمش![]()
از کجا بفهمم که سری گوشیم چیه؟
فکر کنم این باشه (PDA-L is a product from TFW (Tech Faith wireless
تو یه رووم خارجی اینو گفته بود yes i am sure
also SPL and JAQ3 made by this company
یعنی i-mate PDAL هم مثل SPL وJAQ3 توسط کمپانی TFW ساخته شده.
Last edited by fragari; 01-02-2008 at 18:59.
یکی از دوستانم این رو گفته:
PDAL جزو گوشیهای HTC نیست و آیمیت مستقلا این گوشی رو ساخته ، در حال حاضر رامی به جز رام استاندارد گوشی براش وجود نداره اما آیمیت قول داده جزو اولین گوشیهای WM5 باشه که براش WM6 رو ارائه میکنه پس بهترین کار اینه که در سایت آیمیت ثبت نام کنید و منتظر باشی
![]()
دستتون درد نکنه.ایولا![]()
خواهش میکنم![]()
سلام به oxydiom عزیز
من گوشیم سری typhoon هست.ویندوز شما رو روش نصب کردم.ولی فارسی ساپورت نمیکنه.رام دیگه ای هست که فارسی ساپورت کنه؟
آقا من یک sp3 دارم . توی پست های قبل نوشته برای آپگرید به WM2006 باید سری Typhoon باشه:
1-از کجا باید بفهمم سری Typhoon هست یا نه
2-اگه میشه مراحل نصب ویندوز 2006 رو که توی پست 33 گزاشتین رو دقیقا بگین.
خیلی خیلی ممنون میشم ازتون. اخه من تازه از این گوشی های ویندوز موبایلی گرفتم و اصلا بلد نیستم برنامه نصب کنم چه برسه به ویندوز.
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
من یه Jaq3 دارم که چندتا مشکل دارم باهاش
اول اینکه چرا صداش اینقدر کمه؟ اسپیکرش مهم نیست ...صدای هدفونش اونقدر کمه که تو خیابون هیچی صدا از هدفون در نمیاد!!!! افتضاحه !!! یه چیزی در حد گوشی های موتورولاس !!!
دوم اینکه پردازنده و همه چی این گوشی مثل جمینه ! ولی قبلا که جمین داشتم سرعتش بیشتر بود !
این انگار داره با پردازنده 80 مگاهرتز داره کار میکنه نه با 200 مگاهرتز!!!
حالا از اینا به کنار
میخوام رامش رو آپدیت کنم
هرچی که میدونید خوبه لطف کنید بزارید عوض کنم شاید درست بشه
مرسی
الان ورژن عربی روش نصبه ... چیکار کنم انگلیسی بشه
یه رام از خود سایت کلاب آیمیت دانلود کردم که موقع آپگریت گفت ورژن گوشی از این بالاتره و نمیشه
خلاصه اعصاب واسم نزاشته
از همه مهمتر صداشه
راستی ویندوز میندوز یا رامی چیزی داشتین بزارین واسه Jaq3 شاید یه فرجی شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)