تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 22 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 214

نام تاپيک: خريد mp3 player

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه - حداقل قیمت محصولات cowon توی اون دامنه ، مربوط میشه به T2 و F2 ... حدود 110 تومن واسه 1 گیگ ...

البته من نمی دونم شما چرا سمت creative نمیری ... توجه کن که در همون دامنه ، محصولات creative از کیفیت و قیمت بهتری برخوردار هستن ... (و اصلا بطور کلی هم کاملا رقابت تنگاتنگی دارن)

نه - در اون دامنه قیمت (زیر 100) فقط creative هست که به اون خوبیه ... و البته اگه تهران باشی ، می تونی کارای iriver رو هم با قیمت حدود 90 تومن پیدا کنی ... (سری T ؛ مثل T50 ؛ پاساژ ایران)

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

موفق باشی ... cowon توی سری هارددار (حافظه = 20 گیگ به بالا) مدلهای کمی داره که قیمتشون هم 350 تومن به بالاست ... سایزشون بزرگتر از zvm هستش .. (یه چیزی تو مایه های zen vision:w هستن) .. کیفیت خیلی خوبی هم دارن ... توی این دامنه قیمت ، zvm از نظر کیفیت و امکانات تقریبا بی رقیبه ...

//

قیمت چند گذاشتی ؟ ... بهرحال اگه کسی تایید خواست ، بگو سیمور تایید می کنه ... قیمت رو اگه خوب بگی ، زود فروش میره ... من خودم یه zcyber studio اومد دستم (هدیه) ، نواش 130 تومن بود ، حدود 90 تومن فروختمش ؛ ظرف 2 روز ... اینی که شما داری 2 گیگه ؟ ... نواش 160 تومنه ، پس شما باید حدود 120 تومن قیمت بذاری ... چند وقت دستت بوده ؟ گارانتی داره؟
    بله 2 گیگ هستش-از اواخر تابستون دستم بوده-گارانتی نداره(از دوبی خریدم)-رو صفحه اش یه خط داره -فکر کنم 100-110 خوب باشه؟
    اینجا که بازارچه نداره کجاش تاپیک بزنم؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره ، قیمت خوبیه ... مخصوصا خودت باید بین فاصله قیمت بین دست اولش و اینی که دست توئه مانور بدی و بگی "چون می خوام یه مدل جدید بخرم دارم انقدر پایین میدم" ...

والا نمی دونم ... بازارچه شلوغ می خوای : پی.تی ...

داره خودمونی میشه alireza_blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نه - حداقل قیمت محصولات cowon توی اون دامنه ، مربوط میشه به T2 و F2 ... حدود 110 تومن واسه 1 گیگ ...

البته من نمی دونم شما چرا سمت creative نمیری ... توجه کن که در همون دامنه ، محصولات creative از کیفیت و قیمت بهتری برخوردار هستن ... (و اصلا بطور کلی هم کاملا رقابت تنگاتنگی دارن)

نه - در اون دامنه قیمت (زیر 100) فقط creative هست که به اون خوبیه ... و البته اگه تهران باشی ، می تونی کارای iriver رو هم با قیمت حدود 90 تومن پیدا کنی ... (سری T ؛ مثل T50 ؛ پاساژ ایران)
    ممنون سیمور عزیز .
    راستش من تو فروم پی تی هم چند ماه پیش برای خرید راهنمایی گرفتم از دوستان و مجموعش این شد که رفتم و یه 2 گیگ v-plus خریدم . ولی اصلا ازش راضی نیستم . به سرعت شارژ تموم میکنه و با اینکه ازش چندان هم بد نگهداری نکردم رو ال سی دیش کلی خط و خش افتاده . دو بار هم یکی از کلیداش از کار افتاده و رفته نمایندگی. کلا واقعا اشتباه کردم تو خریدش .

از همینجا هم به دوستان پیشنهاد میکنم اخرین گزینشون creative باشه و گول قیمت ارزونترش در مقابل امکاناتش رو نخورن . این چینیا از همه چی میزنن که انقد جنش ارزونتر میدن به بازار .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من ، متاسفم که انتخابی که کرده بودی باب میلت نبوده اما شک دارم بشه براساس این تجربه ، zen v plus و کلا creative رو رد کرد ...

در مورد عمر باتری ، من شاید 10 بار zvp رو واسه دوستان تهیه کردم و شکایتی ندیده بودم ... باید بررسی کرد که ریشه اش چی بوده ؟ ... دقیقا چقدر عمر باتری میده که اگه واقعا کمتر از میزان ذکر شده هستش ، اصلا شاید باتری مشکل داشته و باید عوض بشه ...

در مورد خش ، همه مدلهای خوب همینطوری هستن .. مثلا اپیاد معروفه در این زمینه ... و کلا مدلهای کمی داریم که خش نیفتن ...

توی همین بخش دوستی بود که حتی از شما هم جلو زده بود و بجای 3 ایراد ، حدود 6-7 ایراد از zvp گرفت ... که با بررسی 5 تاش حل شد !! ...

در مورد چینی بودن ، الان ipod هم توسط چین تولید میشه و کلا چینی بودن ، اصلا نشان از بد بودن نیست ... کمپانی های بزرگ دنیا دارن بهشون اعتماد می کنن الان ...

نهایتا اینکه "قضاوت زودهنگام ، هرگز " ... و اگه creative بد بود در خیلی از سایت ها و جشنواره های معتبر ، انتخاب برتر نمی شد ...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست من ، متاسفم که انتخابی که کرده بودی باب میلت نبوده اما شک دارم بشه براساس این تجربه ، zen v plus و کلا creative رو رد کرد ...

در مورد عمر باتری ، من شاید 10 بار zvp رو واسه دوستان تهیه کردم و شکایتی ندیده بودم ... باید بررسی کرد که ریشه اش چی بوده ؟ ... دقیقا چقدر عمر باتری میده که اگه واقعا کمتر از میزان ذکر شده هستش ، اصلا شاید باتری مشکل داشته و باید عوض بشه ...

در مورد خش ، همه مدلهای خوب همینطوری هستن .. مثلا اپیاد معروفه در این زمینه ... و کلا مدلهای کمی داریم که خش نیفتن ...

توی همین بخش دوستی بود که حتی از شما هم جلو زده بود و بجای 3 ایراد ، حدود 6-7 ایراد از zvp گرفت ... که با بررسی 5 تاش حل شد !! ...

در مورد چینی بودن ، الان ipod هم توسط چین تولید میشه و کلا چینی بودن ، اصلا نشان از بد بودن نیست ... کمپانی های بزرگ دنیا دارن بهشون اعتماد می کنن الان ...

نهایتا اینکه "قضاوت زودهنگام ، هرگز " ... و اگه creative بد بود در خیلی از سایت ها و جشنواره های معتبر ، انتخاب برتر نمی شد ...
    ممنون از توجهت سیمور عزیز . هر چند که تعجبی نیست . این رویه رو توی پی تی هم ازت دیده ام . راهنمایی های شما و دوستای دیگه قطعا باعث شده و خواهد شد که کمترین پشیمونی بعد از خرید رو داشته باشیم.

قبول دارم که شاید تجریه من فراگیر نباشه و تعداد زیادی هم از این مدل راضی باشن ولی خب شاید شانس من بد بوده .
    در مورد باتری حدود 2 ساعت به طور پیوسته یا متوالی شارژ داره و هیچوقت هم که شارژ میکنمش اون علامت فول شارژ حتی بعد از 10 ساعت هم ظاهر نمیشه (انگار اصلا شارژ کامل نمیشه) وقتی هم بخاطر کار نکردن یکی از کلید هاش به نمایندگی برده بودم و این مساله رو گفتم قبول نکرد که باتری مشکل داره و گفت که طبیعیه !!!
    بهرحال شاید این از بدشانسیه من بوده که همون یه دونه مشکلدارش به من افتاده!!!

الان فک میکنم کاش همون cowon (مدلش یادم نیست) رو 1 گیگش رو 130 تومن گرفته بودم ولی 2 گیگ وی پلاس رو با 100 تومن نمیخریدم .

در مورد من و این ام پی به اون ضرب المثل انگلیسی رسیدم که :

هنوز انقدر پولدار نشدم که جنس بنجول بخرم!

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون از توجهت سیمور عزیز . هر چند که تعجبی نیست . این رویه رو توی پی تی هم ازت دیده ام . راهنمایی های شما و دوستای دیگه قطعا باعث شده و خواهد شد که کمترین پشیمونی بعد از خرید رو داشته باشیم.

قبول دارم که شاید تجریه من فراگیر نباشه و تعداد زیادی هم از این مدل راضی باشن ولی خب شاید شانس من بد بوده .
    در مورد باتری حدود 2 ساعت به طور پیوسته یا متوالی شارژ داره و هیچوقت هم که شارژ میکنمش اون علامت فول شارژ حتی بعد از 10 ساعت هم ظاهر نمیشه (انگار اصلا شارژ کامل نمیشه) وقتی هم بخاطر کار نکردن یکی از کلید هاش به نمایندگی برده بودم و این مساله رو گفتم قبول نکرد که باتری مشکل داره و گفت که طبیعیه !!!
    بهرحال شاید این از بدشانسیه من بوده که همون یه دونه مشکلدارش به من افتاده!!!

الان فک میکنم کاش همون cowon (مدلش یادم نیست) رو 1 گیگش رو 130 تومن گرفته بودم ولی 2 گیگ وی پلاس رو با 100 تومن نمیخریدم .

در مورد من و این ام پی به اون ضرب المثل انگلیسی رسیدم که :

هنوز انقدر پولدار نشدم که جنس بنجول بخرم!

دوست عزیز
    احتمالا این از شانس بد شماست من یک zen v plus 4 gb دارم که ازش راضیم
    فقط یک نظراتی دارم که قبلا هم اینجا مطرح کردم که البته مربوط به این مواردی
    که شما گفتین نمی شد . در واقع این محصول با کمی توجه می تونست موفق تر باشه
    و محبوبیت بیشتری کسب کنه هر چند با این همه یک دوره ی زمانی طولانی انتخاب برتر
    سی نت بود وجزو 10 محصول برتر بود . و تنها چیزی که منو ناراحت می کنه افت قیمت شدید
    این محصول نسبت به زمانی که من خریدم هست که نمیشه کریش کرد .
    و در مورد شارج باطری هم نمایندگی مثل همیشه داخل ایران هیچ فایده ای نداره متاسفم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

و در مورد شارج باطری هم نمایندگی مثل همیشه داخل ایران هیچ فایده ای نداره متاسفم
    منم متاسفم و میدونم که کاریش نمیشه کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

zen v plus
    امكان انتقال فيلم بلند رو هم داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من ، سوالاتت رو توی یه تاپیک بپرس و نیازی نیست که پخششون کنی ... با توجه به فرمت خاصش که باعث افزایش حجم ویدئوی نهایی میشه ، خیلی فرقی نمی کنه ... یعنی اگه می خوای فیلم بلند جابجا کنی ، باید بری سمت ظرفیت های بالاترش ... هرچند باز هم بدرد همون کلیپ های کوتاه می خوره با فرض اینکه صفحه نمایش کوچیکی داره ... کلا ، قابلیت پخش تصویرش یه قابلیت جانبیه و واسه این نیست که مثلا 20 دقیقه بشینی و بهش خیره بشی ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •