تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 96

نام تاپيک: به نظر شما مادربورد اينتل بهتره بخرم يا ايسوس (سي پي يوي من اينتل هستش)

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

mndbnt عزيز. مواظب باش اصلا طرف هارد 80مکستور ساتا نري كه واقعا آشغاله.يكي سه ماه پيش گرفتم كه بعد يكماه شناسنامه ش باطل شد فرستادم گارانتي (سازگار ارقام -لعنت ا...-)برگشت دادن بعد دو هفته دوباره از كار افتاد.الان از
    هارد PATA سابقم استفاده ميكنم .در مورد گرافيك هم اگر NVIDIA گرفتي TurboCache نباشه خيلي بهتره.
    مثل PCIx 6600 يا ATI RADEON X600 .

داره خودمونی میشه محمدرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    نارمك

پيش فرض

به نام خدا
    ميخواستم يه مادربرد Asus P4p800x بخرم ، سي پي يوم 2.8 فول با Fsb 533 هستش. سوالم اينه كه Fsb سي پي يوم بايد حتماً 800 باشه يا اين مادربرد به سي پي يو با Fsb 533 هم ميخوره . در ضمن دو تا رم 256 Apacer و Spectek با باس 333 هم دارم . مشكلي پيش نميياد با اين سي پي يو و رم هايي كه دارم و به اين مادربرد جور درمياد؟ ممنون و متشكر

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط محمدرضا خان
    به نام خدا
    ميخواستم يه مادربرد Asus P4p800x بخرم ، سي پي يوم 2.8 فول با Fsb 533 هستش. سوالم اينه كه Fsb سي پي يوم بايد حتماً 800 باشه يا اين مادربرد به سي پي يو با Fsb 533 هم ميخوره . در ضمن دو تا رم 256 Apacer و Spectek با باس 333 هم دارم . مشكلي پيش نميياد با اين سي پي يو و رم هايي كه دارم و به اين مادربرد جور درمياد؟ ممنون و متشكر
    اگر باس سي پي يو 800 باشه و باس رمها 400 خوب بهتره ولي اگر شما با باسهايي كه گفتيد سيستم ببنديد مشكلي پيش نمياد

داره خودمونی میشه محمدرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    نارمك

پيش فرض

مرسي از پاسختون ، راستش من ميخواستم فقط مادربردمو عوض كنم و الباقي مواردو چون داشتم پرسيدم (رم و سي پي يو نميخواستم بخرم) در ضمن اين مادربردي كه داشتم GA-8I848P-G بود كه ميخوام با Asus P4p800x عوض كنم . فكر ميكنيد سرعت مادربرد جديده خيلي بالاتر باشه و عملكرد كلي سيستم با تعويض اين مادربرد با مادربرد ذكر شده خيلي بالا تر ميره يا زياد تاثير نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ---فضا---

پيش فرض

ببين Ari جان سي پي يو خوبه و البته دو مدل سوكت 939 و 754 داره. هر دو خوبن. البته اگر 3.2 هم بخري ضرر نمي كني.

مادربورد هم با توجه به سوكت متفاوت خواهد بود. اما در كل اين مادربوردها كه مي گم خوبن :

ABIT
    ASUS
    DFI

سراغ MSI نرو .

حالا با توجه به امکاناتی که از مادربورد انتظار داری از این سه شاخه یکی رو انتخاب کن. سه تاش خوبه. البته ABIT گرونه. ولی خیلی خوبه.
    من قبل هم پرسيدم ولي دوستان جواب ندادند اين سه تاي كه شما گفتيد اگر ممكنه مدلهاي خوبش كدامند
    تا 120 تومن و بين abit a8n و asus a8n-e کدام برای بازی بهترند
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ---فضا---

پيش فرض

هيچ كسي نيست جواب منو بده

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با زير 120 تومن بهترين انتخاب همين دو مدلي كه گفتي هست .چيپست هردو NF4 Ultra هست پس براي بازي نبايد خيلي
    متفاوت باشند.البته من بين اين دو تا abit a8n رو انتخاب ميكنم.بهتر از اينها هم DFI Lanparty Ultra-D هست حدود 138 تومن
    كه اگه DFI بگيري يك رم خوب هم بايد روش بندازي(مثلا OCZ ) ارزونتر از اونهم NF4 ULTRA INFINITY هست كه امكاناتش
    كمتره.

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

9

نقل قول نوشته شده توسط arbh
    mndbnt عزيز. مواظب باش اصلا طرف هارد 80مکستور ساتا نري كه واقعا آشغاله.يكي سه ماه پيش گرفتم كه بعد يكماه شناسنامه ش باطل شد فرستادم گارانتي (سازگار ارقام -لعنت ا...-)برگشت دادن بعد دو هفته دوباره از كار افتاد.الان از
    هارد PATA سابقم استفاده ميكنم .در مورد گرافيك هم اگر NVIDIA گرفتي TurboCache نباشه خيلي بهتره.
    مثل PCIx 6600 يا ATI RADEON X600 .
    مال من هم بعد از 2 ماه خراب شد ولي بازم هرچي باشه بلاخره از سامسونگ بهتره، مارك ديگه اي هم كه تو ايران گير نمياد

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

10

نقل قول نوشته شده توسط محمدرضا خان
    به نام خدا
    من كه ترجيه مي دم ماركش معروف نباشه در عوض قابليتش بالاتر باشه
    من اين رو بهت پيشنهاد مي كنم Asrock مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه فكر كنم قيمتشم ارزونتره

عوض كردن مادر بورد تنها، اثر زيادي روي سرعت نمي زاره فقط مزاياش اينه كه مثلا خواستي كارت گرافيكت رو به روز كني امكانش وجود داره

ولي من به تو پيشنهاد مي كنم مادربوردت رو عوض نكني اگرم يك روزي بامشكل مواجه شدي كل سيستم رو عوض كن، اينجوري ضرر مالي مي كني
    Last edited by hasan11; 09-02-2006 at 20:59.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ---فضا---

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط arbh
    با زير 120 تومن بهترين انتخاب همين دو مدلي كه گفتي هست .چيپست هردو NF4 Ultra هست پس براي بازي نبايد خيلي
    متفاوت باشند.البته من بين اين دو تا abit a8n رو انتخاب ميكنم.بهتر از اينها هم DFI Lanparty Ultra-D هست حدود 138 تومن
    كه اگه DFI بگيري يك رم خوب هم بايد روش بندازي(مثلا OCZ ) ارزونتر از اونهم NF4 ULTRA INFINITY هست كه امكاناتش
    كمتره.
    پس به نظر شما abit a8n بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •