رئال رم را حذف می کنه ولی در مرخله بعد 100% خذف میشه
الان هم مشخصه موفق ترین تیم در بازی های اروپایی میلانه و ما الکی خوش نیستیم
کافیه عملکرد تیمها را در اروپا بازبینی کنی متوجه میشی
میلان قهرمانه
میلان
لیورپول
پورتو
چلسی
شالکه 04
رئال مادرید
المپیاکوس
سلتیک
بارسلونا
لیون
منچستر
رم
اینتر
فنرباغچه
سویا
آرسنال
رئال رم را حذف می کنه ولی در مرخله بعد 100% خذف میشه
الان هم مشخصه موفق ترین تیم در بازی های اروپایی میلانه و ما الکی خوش نیستیم
کافیه عملکرد تیمها را در اروپا بازبینی کنی متوجه میشی
میلان قهرمانه
خوبيش اينه كه رئال رم رو حذف ميكنه ولي دلها بسوزه براي ميلان كه نميتونه از پس آرسنال برآد
من این نظر سنجی رو محکوم میکنم!!!!خیلی نامردید!!چرا ارسنال رو توی نظرسنجی اخر گذاشتید؟؟؟یعنی ارزش ارسنال با این بازی زیباش کمتر از سویا و لیورپول و فنرباغچه و رمو لیون و 4 تا تیم در پیت دیگه هست که باید توی این همه تیم اسمشو اخر بزارید؟؟؟ممکنه حرفم بچه گانه باشه و بی ربط ولی اینکه اسم 20 تیم رو نوشتید و تیمهای خوب رو بالا گذاشتید و بقیه ی تیمها رو در اخر نوشتید و لرسنال بدبخت بیچاره رو گذاشتید اخر!!این تیم هوادار داره توی این سایت!!کلوپ داره توی این سایت !وقتی تیم میلان رو که اون همه ستاره و ادعا داره توی جام باشگاههای اروپا حذف کرد اونوقت میفهمید با چه تیمی اولید!2سال پیش رو که خیلی زود فراموش کردید؟؟؟!!!!واقعا که!زشته زشته نکنید این کار رو!!!!![]()
Last edited by rainysky50; 26-01-2008 at 11:56.
Ok....................خوبيش اينه كه رئال رم رو حذف ميكنه ولي دلها بسوزه براي ميلان كه نميتونه از پس آرسنال برآد
میلان توانایی برد آرسنال را نداره!
رئال قهرمان میشه! فقط اگه این مصدومیت های پیاپی بازیکناش خوب شه!
ما در این فصل، یکی از بهترین نتیجه ها رو در لیگ گرفتیم، شاید چندین رکورد را تا 10 سال قبل شکسته باشیم که به چند موردش در اخبار شبکه سه هم اشاره شده.
در مورد زیبا بازی کردنم که هم خوب دفاع می کنیم (دومین تیم "با یک گل اختلاف" از نظر گل خورده) و بهترین خط حمله ی فصل رو داریم!
.
.
.
اما در کل اگه واقع بین باشیم: رئال، آرسنال، میلان، منچستر و اینتر شانس قهرمانی دارن، بقیه رو بیخیال!
قربون ادم چیز فهم!درست گفتی!همین تیمهایی که نام بردی شتنس قهرمانی دارند+منچستر!!
سلام به همگی دوستان :
طبق سندیات موجود و بحثهای متعدد فی هذاالقصه معلوم و مبرا میباشد که سرور تیمها در این قبییله از بحثهای مشخص رئال مادرید یا همان قوهای سفید ایالت مادرید بوده و هست و خواهد بود و اما بعد اظهار دارم که دوستان و رفقای اهل ایالت کاتالان و میلان و منچستر و لندن ابدا سر بر نیارن و جلوی دهمینقهرمانی تتمه تیمهای عالم قد علم نکن که ما حتی المقدور 4 تا کمتر به سوراخ های عدیده انها نمی توانیم بیفزاییم .
اما در باره دوست که از مطالعات دور مانده و تواریخ سنوات لیگ قهرمانان رو از یاد برده و فراموش کرده ابراز میدارم که شهنشاه گلزنی ادوار این مسابقات کسی نتوان بود الا رائول گنزالز بلانکو و پس از ایشان فرد دیگری هستند که نام زیبای نیستلروی رو به خود اختصاص داده که تنها اسمشان در زمین کافیست تا حریف را از معرکه به در کند.
باز هم حرف هست.
بابا دمت گرم! شستی همه رو که![]()
بسی حال کردیم.
شکی نیست که رئال قهرمانه
هر چند که میلان رو هم خیلی دوست دارم ولی رئال یه چیز دیگست.
دمت گرم تيم فقط
ميلان پيش به سوي هشتمين قهرماني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)