چه جالب . زحمتش رو يك نفر ديگه ميكشه . قدر داني از يك نفر ديگه ميشه !نوشته شده توسط sAsAn.K
![]()
چه جالب . زحمتش رو يك نفر ديگه ميكشه . قدر داني از يك نفر ديگه ميشه !نوشته شده توسط sAsAn.K
![]()
نوشته شده توسط Gilopa
اين مقاله بدون هيچ گونه هماهنگي از وبلاگ تخصصي سخت افزار كپي برداري شده و با بي حرمتي به مطالب اين وبلاگ بدون ذكر نام منبع و نام نويسنده از آن استفاده شده است.![]()
حق با Arh جان هست ايشون نويسنده مقاله هاي سخت افزار مجله خوب كاربر هستن و استاد بنده . عليرضا جان ايرانه كپي رايت رو رعايت نميكنن. ولي خيلي خوشحال شدم عوض شدي اينجا. خوش اومدي رفيق
سلام . بابا میشه یه نفر Fx5500Q رو اوور کلامک کنه ببینه تا چند جواب می ده من کردم Memory clock از 400 ب483 رسوندم و core clock رو از 270 به 310 . ولی هیچی به هیچی . در صورت عادی این فرکانسها چجوری باید عمل کنن .
اگر اور كلاك اضافه عملي بود كارخونه خودش به عقلش مي رسيد واين زحمت رو به گردن ما نمي انداخت
اي بابا من كه اور كلاك كردم هيچ فرقي نكرد كه هيچ يه كم كه كار كرد داغ كرد بدتر هم شد
مموری کلاک رو از 400 به 500 مگا هرتز رسوندم . کور کلاک هم به 315 . کارتم چقدر داغ می کنه تازه یه کمی داره خودشو نشون می ده . من از خود انویدیا ( Utility nvidia( استفاده کردم .
جناب آقاي عليرضا حقدوست عزيز سلامنوشته شده توسط ARH
خيلي خوشحاليم كه شما رو در جمع خودمون ميبينيم .
جناب منبع مقاله نوشته شده :
شما اگر يه مقدار بيشتر توجه ميفرموديد متوجه اين امر ميشديد .توضيح : اين مقاله در ماهنامه کاربر شماره ۱۱ چاپ شده است لذا کليه حقوق نشر و نشر الکترونيک آن مطعلق به نشريه کاربر ميباشد. )
به هر حال من هم موافقم كه ميبايست از وبلاگ شما نيز به عنوان منبع يادي بشه كه اين كوتاهي صورت گرفته .
ضمن پوزش از شما
درخواست ميكنم كه به ادامه همكاري خودتان با ما ادامه دهيد
ممنون![]()
كارت گرافيكمون ميتركه
دوست عزیز شما یه چیز یادت رفت اونم اینه که بنده منبع رو نوشتم و دیگه اینکه وبلاگ سخت افزار که شما میگی از ماهنامه کاربر مثل من برداشته.در ضمن یه چیزایی رو خود بنده اضافه کردم .نوشته شده توسط ARH
خواهشا سعی نکنید جو تاپیک رو خراب کنید چون مطمئن باش بنده فوقالعاده بدم میاد از کپی گرفتن بدون منبع.![]()
امیدوارم با هم دوستای خوبی باشیم![]()
باتشکر.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)