خواهش میشه. تا خون در رگ ماست k800 سرور 3مگاپیکسلی هاست!باتشكر از barcelona,zimkaو blaster
در ضمن بهراد یادت رفت. R@R#M@N. اصل کاری اونه
خواهش میشه. تا خون در رگ ماست k800 سرور 3مگاپیکسلی هاست!باتشكر از barcelona,zimkaو blaster
در ضمن بهراد یادت رفت. R@R#M@N. اصل کاری اونه
دوستاني كه اسمشون جا افتاد شرمنده(ما تازه كاريم)
شرمنده نكن داداشخواهش میشه. تا خون در رگ ماست k800 سرور 3مگاپیکسلی هاست!در ضمن بهراد یادت رفت. R@R#M@N. اصل کاری اونه
خيالي نيستدوستاني كه اسمشون جا افتاد شرمنده(ما تازه كاريم)
منم يه چندتا عكس با موضوع خز و خيل بذارم تا متوجه قدرت بست پيك ك800 بشن (بعضي ها) :
![]()
Last edited by R@R#M@N; 01-12-2007 at 16:05.
نظر بدهيد !!!!
Last edited by R@R#M@N; 01-12-2007 at 16:14. دليل: 2 تا پست شد
واقعا چه عکسای توپی معمولا گرفتن این عکسها با عجله هستش و زیاد خوب در نمیاد ولی دمت گرم بهراد.
خیلی قشنگه .من که نگاه میکردم به عظمت خدا فکر میکردم واقعا خیلی قشنگه. اون سومی خیلی باحاله. یا خدا اینا دیگه چیه؟
بهراد میگما تو هم از جونت سیر شدیا. میرفتم پناه میگرفتی به جای اینکه عکس بگیری
کاری کردی که تا عمر دارم به سامسونگ نگاه نکنم
Last edited by zimka_14162; 01-12-2007 at 16:19.
خب ظاهرا با این عکس هایی که شما سونی اریکسونی ها گذاشتین فعلا شماها جاتون بهتر از سامسونگی هاست.اما یه چیزی بگم...عکس هایی که سامسونگ هم می گیره واقعا خوبه و مثل حرف این دوستمون که گفتن "سامسونگ D900i مثل K510 عکس می گیره" اصلا اینجوری نیست
...این حرف یعنی "تعصب کامل" و مشخصا معلومه
!!!
مسخره ميكني ؟؟؟؟:-)واقعا چه عکسای توپی معمولا گرفتن این عکسها با عجله هستش و زیاد خوب در نمیاد ولی دمت گرم بهراد.خیلی قشنگه .من که نگاه میکردم به عظمت خدا فکر میکردم واقعا خیلی قشنگه. اون سومی خیلی باحاله. یا خدا اینا دیگه چیه؟بهراد میگما تو هم از جونت سیر شدیا. میرفتم پناه میگرفتی به جای اینکه عکس بگیریکاری کردی که تا عمر دارم به سامسونگ نگاه نکنم
راستش رو بگوو ؟؟
اگه عكسها رو سيو كني و سومي و چهارمي رو پشت سر هم ببيني ميفهمي واس چي عكس رو گذاشتم !!!
خيلي باحال ميشه !!!!
من ؟من ؟ من؟من و مسخره کردن
منظورم همون عکس اولی بودش اشتباهی سومی دیدمش. همونی که رعد و برق میاد بالا پشت بوم مردم
انصافا این رعد و برق چه نوری داره ببین چه روشن کرده
بابا دمت گرم.
آها
اينكاري كه گفتم رو كردي ؟؟؟
من میگم نویز دی 900 کمتره اینو خیلی راحت میتونم ثابت کنم
اون عکسی رو که گذاشتم یه بار دیگه نگاه کنید
در ضمن دوربینی خوبه که وقتی عکس رو در اندازه اصلی چاپ میکنی بازم کیفتش خوب باشه
و این وقتی اتفاق می افته که نویز عکس کم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)