البته بدم نشد ----- شد آخه چقدر می خواهید همه چیزو مفت بگیرید یک کم هم به فکر تولید کنندگان محترم باشید![]()
البته بدم نشد ----- شد آخه چقدر می خواهید همه چیزو مفت بگیرید یک کم هم به فکر تولید کنندگان محترم باشید![]()
ويرايش شد !
يازده گيگ فايل من رو رپيد شر بود ! :((
Last edited by J A V I D; 23-11-2007 at 17:32.
منو بگو که که 100 گیگا بایت اپلود داشتیم رو رپید .![]()
البته بعضي ها خيلي خوشحال شدن، چون واقعا از راپيد بدشون ميومد.
فعلا هنوز كه روي ما فيل نيست تا ببينيم چي ميشه.
آقا مجيد اين درست ولي به نظرتون اين دليل ----- شدن رپيده؟ فكر مي كنم علت اون بيشتر وجود فايل هايي به نام هايي كه در ليست سياه هستن باشه. كه البته تو خيلي از سايتا هم هست و خود اون سايتا هم ----- شدن. فكر نمي كنم كمبود پهناي باند دليل اين كار بوده باشه. ممكنه بعضي از آي اس پي ها بعد از مونيتور كردن پهناي باندي كه از سايت هاي مختلف استفاده شده به اين پي برده باشن كه رپيد ترافيك زيادي رو مصرف مي كنه و در نتيجه...
بگذريم اين هم از اون بي مرامي هاي آي اس پي هست. پهناي باند رو ميدن ولي اجازه استفاده كامل از اون رو نه!
این واقعا بی انصافی آخه رپید رو چه به ----- من از صبانت استفاده می کنم هنوز ----- نشده ولی احتمالا می شه این چه وضشه با این که ما ها مفت خوردیم موافقم ولی بی انصافی مگه رپید چی داره!!!!!!!!!!
متاسفانه دارم پی می برم به این که دزدی تو این مملکت وجوهی پیدا کرده که به عقل خود شیطون هم نمیرسه.
احتمالا دوره های آموزشی شیطنت برای شیطون بیچاره می ذارن اونم اندازه خون باباشون که به اونم یاد بدن بره به بقیه مردم دنیا هم یاد بده که اسم شیطون رو ازش نگیرن!!!!!!!!
والا من از خورده شدن حقم تعصب دارم
چون بچتون تاپيك رو ترشي نكنيد !
بي خيال !منو بگو که که 100 گیگا بایت اپلود داشتیم رو رپید .
صبا نت چون محدوديت باند داره نبسته احتمالا بعيدم مي دونم ببنده مي خواست ببنده تا حالا بسته بود !این واقعا بی انصافی آخه رپید رو چه به ----- من از صبانت استفاده می کنم هنوز ----- نشده ولی احتمالا می شه این چه وضشه با این که ما ها مفت خوردیم موافقم ولی بی انصافی مگه رپید چی داره!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)