خیلی ممنون بابت جواب دادن به سوال قبلی ام که ذهنم رو مشغول کرده بود
در ضمن ان83 نه ان82 ما اینیم دیگه غلط املایی میگیریم پستمون زیاد میشه![]()
خیلی ممنون بابت جواب دادن به سوال قبلی ام که ذهنم رو مشغول کرده بود
در ضمن ان83 نه ان82 ما اینیم دیگه غلط املایی میگیریم پستمون زیاد میشه![]()
اگه دیدمش می پرسم...اینم مشخصاتش، فقط اینو بگم که به پورت های نرمال وصل میشه...خيلي خوبه....ميشه قيمتش رو بدين؟اینم یه عکس از اون:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو سایت ننوشته روی 3250هم نصب میشه، ولی کار می کنه. شاید بقیه گوشی ها هم اینجوری باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطف مي كنيد..اگه دیدمش می پرسم...اینم مشخصاتش، فقط اینو بگم که به پورت های نرمال وصل میشه...
البته روي گوشيهاي جديد نوكيا كار نمي كنه چون ديگه خبري از اين پورت نيست ..حتما واسه جديداها هم يه فكري كرده...تو سایت ننوشته روی 3250هم نصب میشه، ولی کار می کنه. شاید بقیه گوشی ها هم اینجوری باشه.
امیدوارم...چون مدل های تازه از Mini Usb استفاده میکنن.البته روي گوشيهاي جديد نوكيا كار نمي كنه چون ديگه خبري از اين پورت نيست ..حتما واسه جديداها هم يه فكري كرده...
یکی از دوستانم فنلاند هست بهم گفته من این گوشی را گرفتم منم گفتم خب یکی هم برای منم بیار به نظر شما راست میگه؟اگه راست بگه حتما عکس و چیزهای دیگشو براتون می زارم!
n82 را برای من به قیمت 450 یورو خریده.
ها؟!!؟!!؟!؟!؟!؟!
این گوشی رو که به زور اسم کامینگ سون رو روش گذاشتن و اگر نه هنوز هم معرفی نشده بود
اون موقع چجوری این دوستت گرفته؟
حتی اگه تو فنلاند همسایه کارخونه نوکیا هم باشه بازم نمیتونه بگیره
عرضه شده اینم خبرش. قیمتش همون 450 یوروئه...
Finally, Nokia has rolled out the Nokia N82 to the mobile phone market. This is exciting news for Nokia’s fans. The Nokia N82 is identical with the N95 in hardware. The phone has 5MP auto-focus camera, it can capture 30fps MPEG4 videos at VGA resolution. Moreover, the users can also have A-GPA that works with Nokia Maps.
Last edited by M.etallic.A; 19-11-2007 at 01:24.
فقط خدا كنه نوكيا براي همه مناطق 2گيگ مموري همراه رو بزاره...
اخه مگه تو نمی گفتی که برای من یه n81 8gb خریده؟n82 را برای من به قیمت 450 یورو خریده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)