آقا پس يعني اگه يه بار ديگه از نو نصبش كنم توي درايو C مياد بالا؟
آقا پس يعني اگه يه بار ديگه از نو نصبش كنم توي درايو C مياد بالا؟
من هنوز این مشکلم حل نشده دوباره پاک شد . (به اون غول عنکبوت رسیده بودم ااااااااااااااااااااااااا اااااااا)
ترو خدا زودتر جواب بدییییییییین
Last edited by sinacracker; 02-12-2007 at 19:55.
آقا شما چرا هم مرحله ای که میری یک بکاپ از سیوت نمی گیری ؟
این کار رو هم کردم . ولی سیو رو که کپیی کردم جواب نمی داد (از توی Document) من چکوار کنم این بازی را خیلی خیلی دوست دارم . راستی شما با اکانت آنلاین بازی می کنین ؟
Last edited by sinacracker; 02-12-2007 at 21:28.
بالاخره من نفهمیدم کسی این بازی رو ، روی Vista نصب کرده یا نه؟؟؟؟
اگه اره چه طور بود؟؟؟
من که بی خیالش شدم البته نه بی خیال بازی ها چون امتحانام (میان ترم ) شروع شده خیلی وقته سراغش نرفتم
ببینم بچه ها کسی تا حالا بازی Gita Heros III رو بازی کرده خدایی ترکونده من بازی کردم ترکیدمخیلی باحاله شما در نقش یه گیتاریستین بخرید بازی کنید ضرری نداره خیلی توپه
البته جاش اینجا نبود که گفتم اینجا فقط در مورد سلطان Gears Of War باید صحبت کرد ولی بد نیست بگیرید
خیلی فاز میده مخصوصا اگه متال بازو Rock باز باشید
بخشید میخواستم بدونم بازی از نظر گرافیک و گیم پلی و ... در چه حدی ارزش دانلود رو داره یا نه.
gears of war گرافيكش بد نيست و گيم پلي هم عاليه فقط حيف كه سيو هاش مشكل داره
اگه بازي گرافيك بالاو با فيزيك خوب ميخواي برو crysis رو بگير![]()
Crysis به نظر من اصلا قشنگ نیست فقط تنها امتیازی که من بهش میدم داستانی که توی بازی به کار برده شده رو یه کهن مثبت براش میدونم مگر نه Far Cray ؤو دیدی اینم دیدی هیچ تغییری نکرده
دل کل اگه به گرافیک و گیم پلی باشه Call Of Duty 4 خداست هم از نظر گرافیک هم از نظر داستان و هم از نظر گم پلی
کسانی که Gears of War رو با پروفایل آفلاین بازی می کنن تا آخرای ACT 3 برن یک دفعه می بینن NO CHECKPOINT ! اگه میخواهید سیو گیماتون پاک نشه برین پول بدین Account بخرینتوی یک تاپیک دیدم . همه مشکل من رو داشتن .
نه بابا فکر کنم اگه مسیر نصب بازی رو تو یک درایور دیگه بدیم دیگه مشکل Save نخواهیم داشت .
البته واسه من که هنوز مشکل Save ای نداشته !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)