داريد اشتباه ميكنيدمن خودم نسخه ي PS2 همين ورژن 0 رو توي مغازه با چشم خودم ديدم
بعدشم من اين عكس رو از گيم اسپاي و از قسمت اويل 0 گرفتم!![]()
داريد اشتباه ميكنيدمن خودم نسخه ي PS2 همين ورژن 0 رو توي مغازه با چشم خودم ديدم
بعدشم من اين عكس رو از گيم اسپاي و از قسمت اويل 0 گرفتم!![]()
به علت برودت هوا چون مدارس تعطيل بيد و امتحانات هم هوتوتو شد! يك ترجمه ميزارم![]()
![]()
------------------
------------------
ركورد رشد زالو ها
3 فبريه 1998
ويروس T رو به زالو ها منتقل كرديم. اونا ميتونن از اين انگل جون سالم به در ببرن و بعدش اونا زاد و ولد ميكنن. اين اتفاق باعث ميشه كه زيست شناسان براي تحقيق بر روي اونا مشتاق بشن. بعد از اون تغييرات بزرگي رو مشاهده ميكنن.
10 فبريه 1998
7 روز بعد از منتقل كردن ويروسه.... اندازه و سرعت عملشون 2 برابر شده عمل دگرديسي و تغيير شكل در اونا ديده شده. توليد مثلشون شگفت آوره به طوري كه توي يك ساعت 2 برابر ميشن! اما اونا بسيار حريص و گرسنه هستند و خصوصيت آدمخواري پيدا كردند! منبع غذاييشون رو بيشتر كردم اما 2 تاشون گم شدن! ( مترجم: خدا به خير كنه!)
7 مارس 1998
بهتره كه به اونا غذاي زنده داده بشه اما وقتي كه من غذاي زنده براشون گذاشتم اونا داشتن دنبال غذاي زنده ميكردن به خاطر همين نصفشون گم شدن! (مترجم: اي بابا اين كه همشونو گم كرد كه!). اما اين زالو ها آموزش ديدن كه دسته جمعي حمله كنن. به علاوه اونها گاهي اوقات از آدمخواريشون دست ميكشن و متوقف ميشن. تغيير شكل اونا انقدر زياد شده كه ديگه زياد به زالو شباهت ندارن.
22 آپريل 1998
اين زالو ها فقط در صورتي كه غذايي براي خوردن نداشته باشن دسته جمعي حمله ور ميشن.همچنين اونها هر چيزي رو مصرف ميكنن!
30 آپريل 1998
يك كارگر به طور اتفاقي وارد آزمايشگاه من شد. آيا اين زالو ها انسان هم ميخورن؟ واكنش زالوها به گوشت انسان چيه؟!
3 ژوئن 1998
يك روز به ياد ماندني. امروز اونا از من تقليد ميكنن!!! مشخصا اونا پدرشونو شناختن... بچه هاي شگفت انگيز. كسي نميتونه جلوتون وايسه!
--------------------
--------------------
اين يارو قاطي داره!
اينم يك عكس از زالو ها كه توي دموي اول بازي به شيشه ي قطار چسبيدن:
![]()
ببخشيد ولي شما دارين اشتباه ميكنين
اوني كه شما ديدن نسخه من در اوردي اين بازيه كه ما شاا الله تو مملكت ما كه تازه نيست اين چيزها
من خودم 20 سالمه و از حدود 8 سالگي ميتونم به جرات بگم به طور فوق تخصصي ( Super Pro ) بيشتر از دو سوم عمرو وقتم به پاي صنعت بازي ها گذشته و تمام كنسول ها رو داشتم و تمام franchies ها كه سري بازي resident evill كمپاني capcom هم جزو اونهاست رو دارم و تمام كردم
مطمن باشيد بازي resident evil : zero به طور اختصاصي در سال 2002 ( exclusive release ) براي كنسول gamecube كمپاني nintendo ساخته شده و هيچ وقت هيچ نسخه ديگه از اون براي هيچ platform ديگهاي release نشده
در ضمن براي اخبار و اطلا عات ميتونين به معتبر ترين رسانه بازيهاي كامپيوتري جهان يعني سايت gamespot.com مراجعه كنيد
اينم لينك مربوط به بازي resident evil : zero كه اگه دقت كنيد در سمت راست صفحه كلمه also كه به معني موجود بودن نسخه ديگز از بازي بر روي platform ديگه هست رو نميبينين و اين به معني نبودن و ساخته نشدن نسخه ps2 اين بازي هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوني هم كه شما ديدين يك كلاه برداري محض براي فريب دادن مشتري بوده و بس
موفق باشين![]()
اضلا يكي از دلايلي كه دارندگان كنسول gamecube و طرفداران كمپاني nintendo به ان مينازيدن انحصاري بودن اين نسخه براي gamecube بود و همين امر حرص خيلي از طرفداران RE رو در ps2 در اورد
و نتيجه اون هم ساخته شدن resident evil : outbreak و resident evil : outbreak 2 براي ps2 بود
با تشكر و مرسي از ترجمه فايل ها
منو باد اون روزها كه اين بازي ها رو انجام ميداديم و با زوق و شوق اين فايل ها رو تو بازي جمع ميكرديم وو ميخونديم انداختين
مرسي![]()
ممنون متوجه شدم!
اما اون سايتي كه شما داده بوديد تا ميرفتم توش پنجره خود به خود بسته ميشد!
اما رفتم ويكيپديا اونجا نوشته بود كه اين بازي فقط براي گيم كوب (نينتندو) ساخته شده
ممنون از توجهتون![]()
-----------
آقا عليرضا شما كجا رفتيد من يك هفتس يك فايل به شما دادم!![]()
Last edited by Maggy_P; 09-01-2008 at 11:17.
قابلي نداشت
مرسي از شما به خاطر تاپيكتون
موفق باشين![]()
هيچ سايت در زمينه گيم از گيماسپات و Ign معتبرتر نيست!اما رفتم يك سايت معتبر تر كه همون ويكيپديا هست اونجا نوشته بود كه اين بازي فقط براي گيم كوب (نينتندو) ساخته شده
بر طبق نظريه بيشتر كارشناسان بازيمعتبرترين رسانه در مورد بازي هاي رايانه اي سايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست اما در مورد ign من تو طوله عمرم بيشتر شايعه و اخبار هاي غلط و ضد و نقيض ار اينسايت شنيدم و اصلا به همبين امر معروفه اين سايت
با تشكر![]()
چشم ! شما ها هم كه هي از ما سوتي بگيريد
اصلاح شد![]()
گزارش Bow
تحقيقات به عمل آمده تا به اين زمان ، نشان داده اند كه هنگامي كه ويروس نمونه در موجودات زنده شروع به فعاليت مي كند ، تغييرات شديد سلولي باعث ايجاد خرابي در سيستم مي شوند ، به علاوه ، هيچ روش رضايت بخشي براي كنترل موجود زنده و استفاده از آن به عنوان يك اسلحه پيدا نشده است .واضحاً ، هماهنگي بزرگتري در سطح سلولي براي فراهم كردن رشد بيشتر لازم و حياتي است.
من آزمايش هاي متعددي در تلاش براي پيدا كردن پيشرفتي انجام دادم . اين گزارش من است :
حشرات
شايد به خاطر اينكه اين جانوران قديمي ، طي هزار سال به طور ژنتيكي پايدار و پابرجا بوده اند ، هنگامي كه با ويروس نمونه تغذيه و به كار گرفته شدند فقط رشد پرانرژي قابل انفجار و پرخاشگري افزوده اي از خود نشان دادند.تصور استفاده كردن از اونها به عنوان يك Bowبسيار سخت مي باشد .
دوزيستان
تزريق كردن ويروس به يك قورباغه ، قدرت جهندگي بيشتر و رشد غير طبيعي زبان را نتيجه داد.اما هيچ تغييري در قابليت هاي ذهني مشاهده نشد. به علاوه ، در تست يك ناهنجاري بوجود آمد و سوژه بطور اتفاقي و تصادفي به تمام اشياء و اجسام متحرك حمله مي كرد. مفيد بودن براي Bow محدوديت دارد .
پستانداران
ويروس نمونه با Dna سلولي ميمون ادغام شد و باروري بيشتر را نتيجه داد . جوانتر هايي كه نتيجه بخش بودند ، خشونت و تهاجم بيشتر و هوش بالاتري از خود نشان دادند.( به عنوان يك اثر جانبي ، قدرت ويروس از بين رفت، ولي با بهبود قدرت شنوايي ، جبران و متعادل شد) به هر حال ، آنها به عنوان اسلحه ، رضايت بخش نبودند . به نظر مي رسه كه بدون قرار دادن انسان به عنوان ارگانيسم مبنا هيچ پيشرفي حاصل نخواهد شد.
Last edited by علیرضا; 09-01-2008 at 15:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)