Sending u a hug ..To ease ur stress,a kiss..to make u smile amd my heart to say I am thinking of u .
برای تو فرستادم تا از ناراحتی هات کم کنم //برای تو فرستادم تا لبخندی به لبات بشونم //و قلبم رو فرستادم تا بگم یادتم
Sending u a hug ..To ease ur stress,a kiss..to make u smile amd my heart to say I am thinking of u .
برای تو فرستادم تا از ناراحتی هات کم کنم //برای تو فرستادم تا لبخندی به لبات بشونم //و قلبم رو فرستادم تا بگم یادتم
If i get scared..would u hold me tight?..If i make a mistake ..would u make it right?
If i built a fire..would u keep me from the flame?/If i say i miss u ..would u feel the same?
اگه من بترسم.آیا منو آروم میکنی؟؟اگه من اشتباهی ازم سر بزنه .آیا اونو درست میکنی؟
اگه من آتشی بر افروزم.آیا من رو در مقابل شعله اش محافظتمیکنی؟؟و اگه من بگم که دلتنگت هستم آیا تو هم این احساس روداری؟؟
An angel asked me a reason why I care for you so much. I told her I care for you so much coz there's no reason not to
فرشته ای از من پرسید چرا من این قدر به تو علاقه دارم.بهش گفتم من به تو علاقه دارم چون دلیلی نداره که نداشته باشم
Last edited by yugiyami; 03-02-2008 at 20:00.
I used to think that the world is so unfair, that it gave me so many reasons to hate it. But now, how can I hate such a wonderful world that gave me you?
قبلا فکر میکردم که دنیا خیلی بد و بی رحمه و یه عالمه دلیلبود که از دنیا بیزار باشم ..اما حالا چه جوری میتونم از دنیایی بیزار باشمکه تو رو به من داده؟
Can I say I love you today? If not, can I ask you again tomorrow? And the day after tomorrow? And the day after that? Coz I'll be loving you every single day of my lifeمیتونم بهت بگم دوستت دارم ؟؟اگه نه..میتونم فردا ازت اینسوال رو بکنم ؟؟یا پس فردا؟ بواسه این که من هر روز از زندگیم تو رو دوست خواهمداشت.
ُسلام
حيف اين تايپيك كه ديگه كسي نمي ايد داخلش
ما که هر روز مییایم از اس ام اس های این استفاده کنیم ولی خیلی دیر آپ میشه ولی بازم دمتون گرم سال خوبی داشته باشید .
مرسی مرسی. جای تاپیک خالی بود. مرسی
There are 3 kinds of people.they who can count and they who can`t
سه قسم از مردم وجود داره.اونهایی که می تونند بشمارند و اونهایی که نمی تونند
Its not your mistake if you cant read the eyes which cheats you . But its really your mistake if you cant read the eyes which loves you.
cheat : فريب دادن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)