یکی هم جواب ما رو بده
خیلی ضروریه
یکی هم جواب ما رو بده
خیلی ضروریه
من نمیدونم چطوری باید دو نفری با کیبورد بازی کنم
اگه از دوستان کسی میدونه کمکم کنه
یک کیبورد بیشتر تعریف نشده optionتو قسمت
فرزاد جان اگه منظورت اینه که یه نفر با کیبورد بازی کنه و یه نفر هم با Gamepad ، باید کیبورد رو به عنوان دسته یک معرفی کنی و Gamepad رو به عنوان دسته ی دو. متوجه شدی؟نوشته شده توسط farzad13
اگه مشکلی داشتی بگو تا روشنت کنم.
موفق باشی
سلام بچه ها
اشکان جان منظورم اینه که هر دو نفر بتونن با کیبورد به طور همزمان بازی کنن
من یک تیم رو میگیرم و برادره من هم یک تیم دیگه و دوتایی با هم دیگه از طریق کیبورد بازی کنیم masalan
با سلام یه سوال از بچه های گل پی سی ورلد
من میخوام که عملکرد دکمه های Q و S جوری باشه که وقتی توپ تو دست منه پاس بده و وقتی که دست حریفه بازیکانانم عوش بشه
یعنی میخوام کلید اس هم کار خودشو بکنه هم کار کیو
ممنون
سلامنوشته شده توسط سینا2006
نميشه اين كارو كرد
هر دكمه دو كار رو انجام ميده (يكي زماني كه توپ دست شماست و ديگري زماني كه توپ دست حريف هستش)
شما نميتونيد تنها نيمي از عملكرد دكمهها رو عوض كنيد
با سلام
ممنون از راهنماییت
من اون سوال بالا رو هم داشتم
[/QUOTE]سلام بچه ها
من یک تیم رو میگیرم و برادره من هم یک تیم دیگه و دوتایی با هم دیگه از طریق کیبورد بازی کنیم masalan[QUOTE]
اگه دوتا کیبورد داشته باشیم چی؟
نه اصلا چنین چیزی توی این بازی امکان پذیر نیست. چون وقتی میری توی آپشن، نوشته مثلا Player 1 و Player 2نوشته شده توسط farzad13
و........ خوب وقتی شما میگیری کیبورد رو برای P1 تعریف می کنی دیگه از انتخاب برای Player های دیگه خارج میشه.
موفق باشی
سلام بچه هانوشته شده توسط سینا2006
من یک تیم رو میگیرم و برادره من هم یک تیم دیگه و دوتایی با هم دیگه از طریق کیبورد بازی کنیم masalanوالا من که اصلا نمیدونم دو تا کیبورد به کامپیوتر وصل کنیم جفتشون کار می کنن و یا فقط یکیشون کار می کنه.اگه دوتا کیبورد داشته باشیم چی؟
آخه من این کار رو با موس انجام دادم دیدم عملی نیست. گرفتم یه موس رو به پورت سریال و دیگری رو به PS/2 وصل کردم که فقط یکیش کار میکرد.
موفق باشی
با سلاموالا من که اصلا نمیدونم دو تا کیبورد به کامپیوتر وصل کنیم جفتشون کار می کنن و یا فقط یکیشون کار می کنه.
آخه من این کار رو با موس انجام دادم دیدم عملی نیست. گرفتم یه موس رو به پورت سریال و دیگری رو به Ps/2 وصل کردم که فقط یکیش کار میکرد.
موفق باشی
من دوتا موس به کامپیوتر وصل کردم جفتش هم کار کرد به همون ترتیبی که گفتید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)