تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 9 از 2403 اولاول ... 567891011121319591095091009 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

12

سلام به همهی بچه های رشت همشهری های نازنین اقا سرویسی سراغ ندارین که فقط ادم کانکت باشه با پول کم چون من دنبال سرویس ماهواره ای هستم و مشکل پول تلفن بیخودی هستش که باید بدم به نظر شما ارزون تری سیستم کدومه که فقط ادم بتونه سند داشته باشه البته اینو بگم که می دونم اندیشه کلا 8 مگ پهنای باند داره که در به در تو مخابرات دنبال زیاد کردن اونه و بازم بگم که تمام کارهای مخابرات رو اندیشه انجام می ده این که برای ارتباط دفاتر خدماتی با مرکز اصلی دارن از اندیشه هست ممنون از اینکه می بینم اینجا بچه ها پیگیر این مسله هستن راستی گل پا جان بچه کجای لاکانی هستی از قدیمیای اینجایی یا تازه امدین اینجا خدایش ابروم رفت من خیلی وقته تو این فروم عضوم ولی تعداد پستام فقط 5 تا هست وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی
    Last edited by SatSat; 03-02-2008 at 21:24. دليل: تصحیح اشتباه

در آغاز فعالیت apwbd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام .
    من رفتم اندیشه گفتند پورت های 722 شون برای گلسار تموم شده... و میتونید نوبت بمونید نمیدونم بمونم یا نه چقدر طول میکشه پورت خالی بشه؟
    نظرتون راجع به پارس وی چیه اگه خالی نشه ... پارس وی بگیرم اشکالی داره؟ معایبش چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظر من از اندیشه بپرسید که حدودآ چقدر طول میکشه تا پورت هاشون رو افزایش بدن برای 722 . اگر دارن روش کار می کنن که به زودی راه میفته. کلا اگر دیدی گفتن زمان زیادی نمیبره به نظر من منتظر اندیشه بمون. اما اگر خیلی اونجا طول بکشه و اگر برای شما اینترنت پرسرعت خیلی حیاتی هست و بدون اون اموراتتون نمی گذره خب چاره یی نیست جز این که بری پارس وی. که البته به شخصه من اندیشه رو ترجیح میدم از نظر برخورد و پشتیبانی خوب و پیگیر و نکات مثبت دیگه که به نظر من ارزش ماندن در اندیشه را دارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashem_wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Rasht

7

کلا 3 تا سوریس دهنده adsl یعنی: parsway ask ssk
    هر 3 تا دزد سر گردنه هستند به نظ ر من و قیمت های هر سه بالا هست!!!
    تنها مزیت خوب ask هست درسته گرون میده ولی قطعی نداره! پشتیبانیش هم ای بدک نیست!!!
    ولی در کل سرویس دهنده تووپ نداریم تو رشت!!
    قرار بود داتک نمایندگی بزنه رشت نمیدونم چی شد؟

===========
    این ssk یا همو فن اوا!! اصلا ول کنید اینوو!!! طرف از رو بی پولی رفتع دفتر isp خودش رو گیم نت زده!!! نشسته توش!!!!!

پارس وی هم که الکی پول میگرن! 4 تا دختره نشستن توش اصلا نمیدوند رانژه کردن خط برای adsl چی هست
    چه برسه پشیتبانی کنند!
    Last edited by hashem_wolf; 08-02-2008 at 16:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درست میگی. من پارسال به مدت یک ماه فناوا رو تجربه کردم باید گفت افتضاح هست. فعلا فقط اول اندیشه و بعد پارس وی قابل مدارا هستند. البته مثل اینکه نداگستر صبا به زودی می خواد بیاد رشت. البته کلا اسیاتک و نداگستر صبا مجوز ارایه ی خدمات در رشت رو دارند و باید منتظر باشیم تا تو رشت فعالیتشون رو اغاز کنند. اسیا تک رو نمی دونم اما نداگستر صبا از سال آینده قرار هست در رشت نمایندگی بزنه. این هم لیست شرکت هایی که در گیلان مجوز ارایه ی خدمات دارند :

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

حتمآ بايد مودم رو از شركت بگيريم؟؟؟
    مثلآ اگه برم انديشه و بگم خودم مودم دارم بهم اشتراك نميدن؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه قاعدتآ نباید ایرادی داشته باشه. چون تا جایی که اطلاع دارم اندیشه مودم خودش رو زورکی نمیده. به هر حال اگر هم احیانآ مودم شما با سرویس اندیشه جواب نده ( بر فرض محال )، فوقش مودم اندیشه رو میگیری ولی خوبیش اینه که روزی که بخوای سرویس اندیشه رو پس بدی، مودمشون رو ازت پس میگیرن و پولش رو بهت برمیگردونن !

داره خودمونی میشه sinasafari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام اقا جان خوب هستید؟
    من میخام از اندیشه Adsl
    بگیرم با سرعت128
    قیمت اینترنت با مودم چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

55
    سلام اقا جان خوب هستید؟
    من میخام از اندیشه Adsl
    بگیرم با سرعت128
    قیمت اینترنت با مودم چنده؟
    سلام دوست و همشهری عزیز.
    - قیمت مودم اندیشه سبز : 55.000 تومان
    - قیمت اشتراک یک ماهه با سرعت 128 با محدودیت 8 گیگابایت ترانسفر اطلاعات ( سند و رسیو ) : 30.000 تومان
    - هزینه ی نصب و راه اندازی : 14.900 تومان

- ماهیانه مبلغ 4200 تومان بابت آبونمان مخابرات به هزینه هاى اشتراک اضافه میگردد
    - ماهیانه 6% بابت مالیات و عوارض به هزینه هاى اشتراک اضافه میگردد

در کل حدودآ برای ماه اول باید 105.000 تومان به اندیشه سبز پرداخت کنی و از ماه دوم فقط هزینه ی سرویست به اضافه ی مالیات و عوارض رو میدی یعنی یه چیزی حدود 35.000 تومان برای هر ماه تمدید اشتراک.
    Last edited by DSL; 17-02-2008 at 03:33.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

14 سوال از دوستان

سلام به همه دوستان .من تا زه عضو شدم و مي خوام اگه خدا بخواد Adsl بگيرم . بچه منظريه هم هستم و پيش شما ره تلفن خونمم 323 هستش. مي خواستم ببينم با شرايط فعلي چه شركتي رو براي گرفتن سيستم Adsl پيشنهاد ميكنيد . و به نظر شما قيمت يه سرويس 128 نامحدود برا دانلود تو اون شركتي كه پيشنهاد ميكنيد چيه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •