مایک و چستر باهم خوندن
سلام دوستان
این عکس جالب هم تقدیم به دوستداران LP مخصوصا احسان جان که میدونم مثل خودم عاشق گروهه.
![]()
بابا این چه وضعشه همچین گروه بزرگی با این تایپیک ضعیف
من عضو شدم شما هم بیایید ببینید چه خبره!!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان داستان چیه چستر جدا شده از گروه ؟؟؟؟
نه جدا نشده فقط یه گروه جداگونه داره یه جور پروژه برای خودش مثل مایک
همین امسال هم اولین آلبومشون رو دادن
اسم گروهش رو میدونی یا البومش رو برای دانلود می خام.
Dead_By_Sunrise-Out_Of_Ashes
البومش رو گرفتم حرف نداره.از سولو ی گیتار هم بیشتر استفاده شده نسبت به البوم های لینکین پارک![]()
اوووووووووووووووووووووووو وووووه آلبوم جدید رو عشقست همین الان شروع کردم به گوش کردن آهنگ سوم هستم تا حالا آهنگ دوم تکراری بود .....
Mike Shinoda در مصاحبه باSpin درباره آلبوم جديد Linkin Park اينطور گفت:
“خب اين آلبوم توسط Rick Rubin تهيه ميشه، به نظر من در حال حاضر نيمي از راه رو طي كرديم و از كارهايي كه تا الان براي اين آلبوم انجام داديم واقعا خوشحال و راضي هستيم، ما ميخوايم آلبوم بعدي چيز خاص و منحصر به فردي از آب دربياد، ما ميخوايم Linkin Park رو دوباره معني كنيم، من دقيقا حس زمان انتشار آلبوم Hybrid Theory رو دارم كه ميخواستيم خودمون رو به جهان معرفي كنيم، و با Meteora ثابت كنيم كه زمين گير نشديم و تونستيم يه كار جديد موفق رو براي دومين بار عرضه كنيم و با Minutes To Midnight تونستيم از سبك قبلي خارج بشيم و سبك جديدي رو تجربه كنيم كه تمام اينا اين حس رو به ما ميده كه ما هركاري رو مي تونيم انجام بديم.
توصيف كردن آهنگ هاي آلبوم جديد واقعا كار سختيه اما فقط ميشه گفت كه چيز جديدي هستن. ما تو آلبوم قبلي سعي كرديم از هر سازي تو آهنگامون استفاده كنيم اما اينبار از هرچيزي كه داريم استفاده ميكنيم.”
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by borderlessboy; 25-12-2009 at 16:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)