تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 97 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

آقا من با تمرين ها مشكل دارم يكي براي بالا بردن همه چيز يه برنامه بزاره ؟

يكي درباره سرمايه گذاري موفق اگه اطلاعاتي داره بذاره؟
    بهترین راهی که میشه برا رو کرد اینه بری تو ادیتور.بعد تو player list.لیگ و کشورم بزار رو all.سورت کن رو talent.
    5 ستاره ها برات پیدا میشن.همونجا تو ادیتور خوبا رو گلچین کن.اگرم با level سورت کنی قویارو میبینی.
    برای خریدم بهتره همیشه از تعویض استفاده کنی(player exchange(مثلا میشه راحت یکی مثله کرسپو تو اینترو با ویا عوض کرد.البته بهتره بازیکن 9 10 ملیونی زیاد بگیری.بعدا اینارو میدی جاشون 50 60 ملیونی میاری.من گاگو رو با رونالدینیو عوض کردم.بدون پول.باگه خوبیه من که پچ نمیریزم.البته این تعویضا یک لمی داره ها

من میخواهم یک بازیکنی را سریعا بفورشم باید چی کار کنم؟
    من اگر بخواهم از باشگاه خودم بیام بیرون باید چی کار کنم؟
    ممنون میشم اگر جوابم را بدهید.
    اصولا باشگات تا قبل از پایان قرار داد نمیزاره جایی بریاگر وضعیت مالیت بد باشه خودشون میندازنت بیرون.برای سریع فروختنم راهی جز تعویض نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برای سریع فروختن ( اگر خیلی سریع میخواهی بفروشی قیمت بازیکن را کم کن ) سپس بازیکن تیمت را به تیم های دیگه پیشنهاد کن ...

وارد قسمت contracts که شدی روی بازیکن راست کلیک کن قسمت change transfer statuse میتونی قیمت بازیکن را کم یا زیاد کنی
    برای فروش سریع بازیکن هم در همین قسمت یا قسمت های دیگه روی بازیکن راست کلیک کن Offer player to club را انتخاب کن بعد لیست باشگاه ها را بهت میده به هر باشگاهی که میخواهی بفروشی کلیک کن ( حالا یا اون باشگاه این بازیکن را ازت میخره یا نمیخره ) اما اگر روی چند تا باشگاه بری مطمئنأ یکیشون بازیکن را ازت میخرن ( فقط توجه داشته باشید که خود بازی نوشته تیم هایی که در این قسمت به رنگ سبز هست علاقمند به بازیکن هستند اما معمولأ بقیه تیم ها هم اگر پیشنهادت خوب باشه بازیکنت را میخرن ) ( نکته 2 : اگر بازیکنی را بخواهی با قیمت بالا بدی هیچ باشگاهی ازت نمیخره ، برای فروش سریع بازیکن باید یک کمی قیمت بازیکن را پایین تر از قیمت واقعیش بیاری )

موفق باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

برای سریع فروختن ( اگر خیلی سریع میخواهی بفروشی قیمت بازیکن را کم کن ) سپس بازیکن تیمت را به تیم های دیگه پیشنهاد کن ...

وارد قسمت contracts که شدی روی بازیکن راست کلیک کن قسمت change transfer statuse میتونی قیمت بازیکن را کم یا زیاد کنی
    برای فروش سریع بازیکن هم در همین قسمت یا قسمت های دیگه روی بازیکن راست کلیک کن Offer player to club را انتخاب کن بعد لیست باشگاه ها را بهت میده به هر باشگاهی که میخواهی بفروشی کلیک کن ( حالا یا اون باشگاه این بازیکن را ازت میخره یا نمیخره ) اما اگر روی چند تا باشگاه بری مطمئنأ یکیشون بازیکن را ازت میخرن ( فقط توجه داشته باشید که خود بازی نوشته تیم هایی که در این قسمت به رنگ سبز هست علاقمند به بازیکن هستند اما معمولأ بقیه تیم ها هم اگر پیشنهادت خوب باشه بازیکنت را میخرن ) ( نکته 2 : اگر بازیکنی را بخواهی با قیمت بالا بدی هیچ باشگاهی ازت نمیخره ، برای فروش سریع بازیکن باید یک کمی قیمت بازیکن را پایین تر از قیمت واقعیش بیاری )

موفق باشید
    همونطور که گفتی ازت یک سوم میخرن.این کار برای قرض دادن بهتره.تازه همچین سرعتیم نداره.5 6 روز بعد تازه پیشنهاد میدن و بعد تا بره خودش 1 هفته میشه.اینم جز باگای بازیه دیگه
    در مورد سبزا.کلا اونا باید بیشتر بخوان اما بیشتر اوقات بقیه تیما بهتر میخرن!!جریان اینم نفهمیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pentoriko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تـــــــــــهـــــــــــران

پيش فرض سلام

كسي دنبال ساخت چرخ وفلك وسيرك و پاركينگ و فرودگاه و ............ رفته
    چي جوري ميشه درست سرمايه گذاري كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه عزیز من یک سوم نمیفروشم ، من مثلأ بازیکنی 10 میلیون باشه شاید 9800 بفروشم ، و برای منم سه روز بوده که بازیکن بفروشم و جز باگ بازی هم نیست ، در فوتبال دنیا هم خرید و فروش بازیکن جز روزهای آخر نقل و انتقالات بقیه چند روز طول میکشه

داره خودمونی میشه FRICO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

براي رفتن به باشگاه ديگر بايد وارد اپشن كاريت بشي بعد اگه پيشنهاد داشتي ميتوني در مدت 1 هفته باشگاهت عوض كنيد

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

4

سلام
    بهترین بازیکنان جوان در سال 2009 چه کسانی هستند ؟ با ذکر نام باشگاه
    متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در بازی منظورتون هست ؟ اغلب متفاوت هست برای هر کسی . شاید یک بازیکنی برای شما بهترین باشه اما برای شخص دیگه در این سال مصدوم بشه و یک فصل را از دست بده ....

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

متشکرم
    حالا شما اسم چند تایی را بنویس
    دستت هم درد نکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •