قابلی نداشت علیرضا جان.کارا با هم خوب میشه![]()
قابلی نداشت علیرضا جان.کارا با هم خوب میشه![]()
مگی جان لطف میکنید 2 تا فایل برام بفرستی،زود برام بفرست تا بیکارم که دیگه قالشو بکنیم.
باشه حالا فردا ميفرستم الآن نميتونم![]()
شرح فراورده ي TG-01
از پشتيباني كردن از محصولات ما سپاس گزاريم.
ما اينجا گرد هم آمديم تا يكي از تكنولوژي هاي جديدمون رو بهتون معرفي كنيم. ما موفق شديم ضد فلزي به نام TG-01 رو بسازيم.
خصوصيات TG-01 چيه؟
به وسيله ي رديابهاي فلزات شناسايي نميشه. در رديابي هاي فرودگاه (براي پيدا كردن اسلحه) قابل شناسايي نيستيد. كم حجم و بادوامكارل ردهيل
ما از اين محصول در چند نوع اسلحه استفاده كرديم. براي احتياط لازمه ما يك نمونه در اختيارتون قرار ميديم. ما از شما انتظار يك خريد خوب و توجه داريم.
كارخانه ي صنايع فلزي
رئيس برنامه ريزي و توسعه
فايليو كه بهتون دادم سريع ترجمه كنيد منم 2 تا نصفه ترجمه دارم كه جمعا ميشه يكي! به اميد خدا تموم ميشه!![]()
![]()
![]()
نوشتار رازدار
الآن 4 ساله كه من دارم به جناب آلفرد كمك ميكنم. اون به هيچ كس اعتماد نداره! ولو اين كه من خدمتكارش هستم هنوز منو از داخل شدن به خونه ي شخصيش منع ميكنه. به هر حال مشكلش چيه من نميدونم؟!!! (مترجم: نميدونستي بدون مشكلش نداشتن يه عقل سالمه!)
اونا ميگن كه اون با خواهر دوقلوش توي خونه ي شخصيش زندگي ميكنه.
گاهي اوقات من كسي رو ميبينم كه پشت پنجره ي خونه ايستاده. شايد اون آلكسيا باشه كسي كه هميشه به زيبايي ازش ياد شده. من يه بار در مورد اون از جناب آلفرد سوال كردم اما اون عصباني شد! با اين كه من خدمت كارشم تا حالا با من مدارا نكرده. اگه من يه بار ديگه در مورد اون زن ازش سوال كنم جونم كف دستمه.
ولي معماي من اينه كه چرا اون سعي ميكنه با نااميدي زندگيش رو با آلكسيا پنهان كنه.
روبرت داروسون
خوب ......... ترجمه ي آخر هم ميمونه براي آقاي redblood .
چشم.همین الان.منتظر باشید تا آمادش کنم.
آخيش تموم ميشه!
دستتون هم بابت ترجمهاتون درد نكنه خيلي خوب ترجمه ميكنيد![]()
Secret Passage Note
The underground passage which leads to the mansion where Alexia and I
live, has been badly damaged. Although I can never allow the unwashed to
see Alexia, I cannot go on using the underground waterway that those
local people made, either.
Oh yes...I think I'll have those prisoners build a bridge. It must be a
gorgeous bridge that benefits the perfection that is Alexia.
Of course, I must kill everyone who's involved in the construction of
the bridge after it is done, so that no one will know about the
existance of our mansion. But that is okay, as I have no problems
executing such matters.
Once the bridge is completed, I'll seal the mansion entrance door at the
end of the underground waterway. The entrance of the waterway is locked
by the dioama trick, ensuring the secrecy of our mansion.
Alfred Ashford
گذرگاه زیرزمینی که به کاخ، جایی که الکسیا و من زندگی میکنیم میرسد ،بدجوری آسیب دیده.گرچه من نمیتوانم اجازه بدهم که ناپاکان الکسیا رو ببینند،از طرفی هم نمیتوانم استفاده از راه آب زیرزمینی را که اون مردم محلی ساختند ادامه بدهم.
اوه بله...فکر میکنم که باید آن زندانی ها را وادار به ساختن یک پل کنم.اون باید یک پل مجلل باشد که فایده ای برای الکسیا داشته باشد.
البته،من باید پس از اتمام پل همه کسانی را که در ساخت آن دخالت داشتند بکشم،نتیجتا هیچکس از وجود کاخ ما خبردار نخواهد شد.ولی همه چیز روبه راهه،چونکه من مشکلی با انجام اینگونه مسائل ندارم.
وقتی که پل کامل شد،من در ورودی کاخ را در انتهای راه آب زیرزمین خواهم بست.ورودی راه آب با ترفند خاصی بسته است،ضمانت امنیت کاخ ما.
آلفرد اشفرد
Last edited by redblood; 29-10-2007 at 16:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)