سلامنوشته شده توسط mona khanoom
مونا جان شرمنده من نتونستم گير بيارم
اما آقا ميلاد اگه تونست گير بياره حتما برات مي زاريم
ممنون
سلامنوشته شده توسط mona khanoom
مونا جان شرمنده من نتونستم گير بيارم
اما آقا ميلاد اگه تونست گير بياره حتما برات مي زاريم
ممنون
البته با اجازه.....
الان بيشتر ميكروهاي توي بازار از نوعavr هستن.میکروهای **80 دیگه عمرشون تموم شده.÷س اگه میشه بیشتر بحثها رو در مورد این میکروها ادامه بدین...
البته اگه جسارت نباشه......
تنها و موناي عزيز ببخشيد كه چند روزه نتونستم اينجا سر بزنمنوشته شده توسط tanha.bikas
اين اون نرم افزاره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن مونا جان من دارم براتون ميگردم ولي فكر نكنم يه همچين چيزي پيدا شه !!!
Last edited by milad-poorrajab; 24-02-2006 at 04:26.
سلامنوشته شده توسط farshad_4017
بله دوست عزيز حتما اين كارو مي كنيم
ممنون
سلام دوست مننوشته شده توسط farshad_4017
اولا اين حرف كه الان بيشتر ميكرو هاي توي بازار AVR هست درست نيست
بدليل اينكه هنوز در دانشگاه هاي ايران ميكرو 8051 به عنوان يك واحد كاملا مهم تدريس ميشه و چون زبانش بسيار شبيه به 8086 هست اتفاقا كاربرد و طرفدار بسياري هم داره
دوما ميكروي 8051 هنوز هم در فروم هاي خارجي طرفدار داره و حتي در ايران هم پروژه هاي ميليوني با اين ميكرو انجام ميدن
سوم اينكه ميكرو 8051 بعضي قطعات رو مثل AVR در داخل خودش نداره براي نمونه ADC واسيلاتر در داخل AVR هستن و همين نكته باعث ميشه تا هنگام كار با 8051 با قطعات ديگه اي هم آشنا بشيم
و آخر اينكه عمر 8051 نه تنها تموم نشده بلكه تمام كار هاي قابل انجام با AVR توسط 8051 هم قابل اجراست
موفق باشيد و خدا نگه دار
يه نكته ديگه يادم رفت و اون اينكه اگر نمي خواهيد با 8051 كار كنيد توصيه مي كنم كه Pic رو ياد بگيريد چون هم قوي تر هست و هم در انجام پروژه هاي رباتيك قدرت مانور بسيار بالايي داره
در ضمن تركيب 8051 و Pic يا Avr هم ميتونه خيلي ايده ال باشه
سلام
حرف دوست عزيزم no_fate_man كاملا درسته اين كه8051 از دور افتاده اصلا نمي تونه درست باشه .البتهavr نيز خيلي كارش درسته و من به دوست دارم تو اين سايت ازش بيشتر صحبت بشه
ممنون
خوب مگه نبايد از تكنولوژي استفاده كرد.
آي سي هاي avr کارارو خیلی آسون کرده و مدارائی که با اون درست می شن خیلی ساده تر هستن.
دوما" تو دانشگاهها تا به حال سابقه داشته که یه چیز جدید درس بدن.
من که الان ترم 5 هستم چیز تازه ای یاد نگرفتم!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن کسی می خواد با میکرو کار کنه باید اول توی الکترونیک خبره باشه ، نه اینکه بعد از درست کردن چند تا کیت بلند شه بیاد میکرو طراحی کنه!!!!
وب هزارو یک دلیل دیگه......
آق ما مخلصیم.....
tanha .با سلام ميشود برنامه پروتيوس را يكجا جاي ديگر اپلود كنيد.تا با دانلود منجيرم بتوانم سريع دانلود كنم....مرسي
سلام دوست عزيزنوشته شده توسط mona khanoom
من يه برنامه تو يه سايت ديگه ديدم كه مشخصات يه سري آي سي ها رو داشت من كه خيلي خوشم اومد لينك دانلود و توضيحاتشو اينجا مي ذارم اگه خواستي دانلود كن
عنوان: IC-Databook
در این نرم افزار شما می توانید اطلاعات اکثر IC های معروف سری 74XXX و
40XXX را که در واقع ترتیب پایه ها، جدول کارکرد و کار IC را شامل می شود ملاحضه نمایید.
در کل این نرم افزار شامل 230 IC مختلف می باشد، همچنین شما به راحتی می توانید IC جدیدی که دلتان می خواهد به آن اضافه نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)