تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 15 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 144

نام تاپيک: عوامل اجتماعی خرافه پرستی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مواردی که میفرمایید چرا علم نتونسته بهشون وارد بشه؟
    همونطور که دوستمون گفتن شاید نشه کاملا مسائل رو شکافت علم امروز ابزار و امکانت ازمایش رو کاملا در اختیار ما گذاشته
    اگر روحی وجود میداشت حداقل یک نشانه کوچک ازش باید ابل ازمایش میبود. ولی برعکس علم هرروز ریده ای جدید بر تعریف رو داره به ما میده..مثل نسبت دادن احساسات و افکار و حیات و ...( تاپیک روح مراجعه کنید)
    درود بر تمامی دوستان

روی گفتگویم با دوست مهربان havzhini است.

ببینید ما در دانش های دینی چیزی به نام روح رو داریم بنابراین نمی توانیم بگیم چیزی به نام روح خرافه به حساب میاد. چون خود خداوند در تمامی ادیان آسمانی به این موضوع اشاره کرده و باز تاکید بیشتری در این موضوع در دین اسلام شده است.

اما شاید شما بگید " علوم دینی " رو ما نمی توانیم جزو علم به حساب بیاریم در این جا با چند قضیه مواجه می شویم :

1 - چرا ابن سینا, غیاث الدین جمشید کاشانی و .... دنبال علوم دینی هم بودند شما میدونید این افراد از لحاظ داشتن دانش در بخش های ریاضیات خیلی کامل بودند و این رو هم میدونید کسانی که در رشته ریاضیات مشغول به درس خواندن هستند بقیه رشته های دیگر مثل زیست یا فیزیک رو قبول ندارند چون در اون رشته های امکان خطا از لحاظ تجربی وجود داره ولی در رشته ریاضیات حتی 1 درصد هم شما نمی تونی خطا داشته باشی. پس این یه بحث.

- بحث دوم این هست که مثلا بیاییم بگوییم چون علم هنوز خداوند رو ثابت نکرده ( علوم تجربی و ریاضی منظورم هست ) پس بگوییم خداوند نیست ؟ بحثی در نظریه اعداد در رشته ریاضیات هست که بسیار شبیه رشته فلسفه این قسمتش می باشد از اون طریق میشه هم وجود روح رو ثابت کرد هم وجود خداوند رو ولی من منظورم این نبود مثلا بحثم سر فرمول های پیچیده تر مثل انتگرال بود. خب ما که از خدا نمی تونیم انتگرال بگیریم تا ثابتش کنیم پس بگیم وجود نداره ؟

- بحث های تجربی هست. حتما شنیده اید که میگن فلان کس رفت فلان جا در حالی که همون جا بود. هر چند بسیاری از این حرفا خرافه به حساب می آیند ولی به هر حال تعداد کمی از این مسایل درست هستند پس میشه حتی بر وجود تعداد کم این شواهد فرض را بر این گذاشت که روح وجود دارد.

- اما در آخر اینکه دانش بشر امروزی بسیار زیاد است من یقین دارم که در آینده " خواب " می تواند دریچه ایی تازه در بحث " روح " را در دنیا ایجاد نماید. تا ببینیم آینده چه می شود.

امرزش- دعا-کمک غیبی هم اگر وجود میداشتن کاملا قابل ازمایش و اندازه گیری بود. براحتی میشه رفت دم یک زیادرت گاه وایساد و هرکس که مریض و درمانده هست که وارد میشه رو ثبت کرد و خروجی ها رو هم ثبت کرد ایا کسی بدون مریضی بیرون میاد یا نه (حالا این محا امرزش-دعا-کمک غیبی هرکس که ادعا داره باید اینکار رو انجام بده و نتیجش رو اعلام کنه)
    ولی چرا با این همه امکانات مالی که این مراکز در اختیار دارن حتی یک مذهب و فرقه و گرده با اینگونه ادعاها حتی فقط یک مورد اینکار رو انجام ندادن و نمیدن؟
    ببخشید به نظر شما طوفان شن در صحرای طبس کمک غیبی نبود ؟ شما فکر میکنی یه عده گوسفند اونم از نوع آمریکاییش پا میشن الله بختکی راه می افتن میرن یه جا ؟؟؟ چی میشه که دقیقا بعد از اینکه تمامی بالگردها میشینن اون طوفان شروع میشه ؟؟؟

اگر شما برای من در مورد حادثه طبس توضیحی داشتید منم می تونم جوابتون رو بگم.

پس این علم نیست کامل نیست بلکه علم امروز بسیار هم پیشرفته و کامل هست و توانایی به جواب رسیدن روی هرموردی رو داره
    البته نه روی مواردی که وجود ندارن و بله چیزی که وجود خارجی نداره رو علم نمیتونه کاریش کنه
    ببین 1400 سال پیش اومد اسلام گفت گوشت خوک نخورید حرامه ! 1400 سال بعد فهمیدن بله گوشت خوک اگه به یه درجه خاصی نرسه برای بدن مشکل ایجاد میکنه حالا شاید 1400 سال بعد باز بفهمن آقا اگه باز به این دما رسید باز یه مشکل دیگه برای بدن رو ایجاد می کنه.

خب شما از همون اول بگو گوشت خوک نمیخورم ! یعنی شما میخوای باز صبر کنی ببینی نتایج جدید در مورد گوشت خوک چی میاد بیرون تا شما نتیجه بگیری گوشت خوک رو بخوری یا نه ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مسئله جن هم مانند روح هست که بنده هم قبلا توضیح دادم.

بله تا وقتی چیزی موجودیتش اثبات نشه برای ما وجود خارجی نداره
    جن یا اسب تکشاخ رو 100سال بعد یا 1ساعت بعد کسی مدرک و دلیلی برای وجود داشتنش ارائه کرد که قابل بررسی و اثبات باشه همون روز خواهیم گفت جن یا اسب تکشاخ وجود دارند و دیگه یک تخیل یا توهم یا خرافه نیستن
    ولی تا اون روز وجود ندارند

نیوتن سیب بر سرش افتاد و فکرش رو بکار انداخت و زحمت کشید و بعد با کمک علم و ابزار علم اثبات کرد که جازبه وجود داره و همه پذیرفتن که جاذبه وجود داره وگرنه اگر نیوتن تنها دلیل و مدرکش افتادن سیب بود هیچ دلیلی برای پذیرش حرفش وجود نداشت
    حالا در مواردی هم که شما میفرمایید چرا کسانی که به این موارد باور دارن و جنی سیبی بر سرشون زده هیچ تلاشی نمیکنن تا به کمک غلم وجود اینها رو اثبات کنن؟
    اثبات هم حتما لازم نیست تک تک ملوکولهاشو بشکافت بلکه در مرحله اول فقط علائم وجودش رو ثبت و قابل ازمایش کنن کافی هست و اگر چیزی مثل جن وجود داره که از حامله کردن زنان تا کوبیدن در و دیوار رو انجام میده نباید کار سختی باشه
    ولی تا حالا کوچکتذین تلاشی برای اینکار انجام نشده.

اینا رو گفتم از پیش پس لازم نمی بینم که از دوباره تکرارشان کنم

2. این کاربر از chapanah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ببینید ما در دانش های دینی چیزی به نام روح رو داریم بنابراین نمی توانیم بگیم چیزی به نام روح خرافه به حساب میاد. چون خود خداوند در تمامی ادیان آسمانی به این موضوع اشاره کرده و باز تاکید بیشتری در این موضوع در دین اسلام شده است.

اما شاید شما بگید " علوم دینی " رو ما نمی توانیم جزو علم به حساب بیاریم در این جا با چند قضیه مواجه می شویم :

1 - چرا ابن سینا, غیاث الدین جمشید کاشانی و .... دنبال علوم دینی هم بودند شما میدونید این افراد از لحاظ داشتن دانش در بخش های ریاضیات خیلی کامل بودند و این رو هم میدونید کسانی که در رشته ریاضیات مشغول به درس خواندن هستند بقیه رشته های دیگر مثل زیست یا فیزیک رو قبول ندارند چون در اون رشته های امکان خطا از لحاظ تجربی وجود داره ولی در رشته ریاضیات حتی 1 درصد هم شما نمی تونی خطا داشته باشی. پس این یه بحث.

- بحث دوم این هست که مثلا بیاییم بگوییم چون علم هنوز خداوند رو ثابت نکرده ( علوم تجربی و ریاضی منظورم هست ) پس بگوییم خداوند نیست ؟ بحثی در نظریه اعداد در رشته ریاضیات هست که بسیار شبیه رشته فلسفه این قسمتش می باشد از اون طریق میشه هم وجود روح رو ثابت کرد هم وجود خداوند رو ولی من منظورم این نبود مثلا بحثم سر فرمول های پیچیده تر مثل انتگرال بود. خب ما که از خدا نمی تونیم انتگرال بگیریم تا ثابتش کنیم پس بگیم وجود نداره ؟

- بحث های تجربی هست. حتما شنیده اید که میگن فلان کس رفت فلان جا در حالی که همون جا بود. هر چند بسیاری از این حرفا خرافه به حساب می آیند ولی به هر حال تعداد کمی از این مسایل درست هستند پس میشه حتی بر وجود تعداد کم این شواهد فرض را بر این گذاشت که روح وجود دارد.

- اما در آخر اینکه دانش بشر امروزی بسیار زیاد است من یقین دارم که در آینده " خواب " می تواند دریچه ایی تازه در بحث " روح " را در دنیا ایجاد نماید. تا ببینیم آینده چه می شود.

ببخشید به نظر شما طوفان شن در صحرای طبس کمک غیبی نبود ؟ شما فکر میکنی یه عده گوسفند اونم از نوع آمریکاییش پا میشن الله بختکی راه می افتن میرن یه جا ؟؟؟ چی میشه که دقیقا بعد از اینکه تمامی بالگردها میشینن اون طوفان شروع میشه ؟؟؟

ببین 1400 سال پیش اومد اسلام گفت گوشت خوک نخورید حرامه ! 1400 سال بعد فهمیدن بله گوشت خوک اگه به یه درجه خاصی نرسه برای بدن مشکل ایجاد میکنه حالا شاید 1400 سال بعد باز بفهمن آقا اگه باز به این دما رسید باز یه مشکل دیگه برای بدن رو ایجاد می کنه.

خب شما از همون اول بگو گوشت خوک نمیخورم ! یعنی شما میخوای باز صبر کنی ببینی نتایج جدید در مورد گوشت خوک چی میاد بیرون تا شما نتیجه بگیری گوشت خوک رو بخوری یا نه ؟
    1- تمامی ادیان آسمانی یعنی چندتا؟ اگه منظورتون فقط سه تا دین خاورمیانه ای که به تبعیت از هم و تنها در یک منطقه زمین بودن و در یک بازه کوتاه زمانی نسبت به عمر میلیونی بشر و درست پس از ادعاهای افلاطون در مورد سرشت ماورالطبیعه انسان اومدن؛ اون بحثش جدا هست.

2- من تو یک تاپیک دیگه خدمت دوستان گفتم، امریکا به طرز وحشتناکی سیاس و شیاده و برای سواری گرفتن از ابلهان به هر ترفندی میسر میشه.

فقط همین را بدانین که سفیر انگلستان برای افزایش استعمار انگلیس پا شد رفت هندوستان انتهای گاو رو بوسید !!! وقتی ملازمانش گفتن این چه کاری بود کردی؟
    برگشت گفت مردم شرق دور را باید در توهمات نگه داشت و توهماتشان را چنان به یقین تبدیل کرد که توی اون دست و پا بزنن و بگن کل دنیا در برابر اعتقادات ما ذلیل و در کف هست.
    آمریکا هم برای نگه داشتن ایت ملت تو توهم، از هیچ اظهار عجز و بدبختی در برابر اعتقادات شما فروگذار نمیکنه اخوی.
    لازم باشه میاد قمه هم میزنه و به همه معجزاتتون اعتراف میکنه.

3- اینکه گفته شده خوک حرامه، به دلیل تبعاتی بوده که همانزمان هم از خوردن خوک یقه آدما رو میگرفته نه اینکه غیب گویی کرده !!!!
    سگ نجس هست، اما گربه نجس نیست.

در حالیکه بیماری های موجود در مو و دهان گربه و... از نظر خطر قابل قیاس با سگ نیست. حالا شما از نظر علمی فرق سگ و گربه رو تو نجاست برای ما توضیح بدین !!
    که البته اینا صرفا ریشه تاریخی و حادثه ای-تجربی داره نه علم یقینی.

تو مصر باستان هم عمل جراحی باز قلب انجام میدادن، چیزی که بشر امروزی صد سالم نیست بهش رسیده، حتما اونزمان فرشته بوده عمل جراحی رو انجام میده یا معجزه میکردن !!!
    اشتباه شما اینجاست که آدمای گذشته رو از دم نفهم فرض میکنین مگر تک و توکی که اونا هم وصل به جایی بودن.

4. 4 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اولا بنده روی جن و شیطان بحث نکردم و دوستان این بحثو پیش کشیدن
    دوما شما از روی چه علمی میفهمید کی درباره چیزی اطلاعات داره و کی نداره که امر و نهی کنید که چه کس حق داره در چه موردی صحبت کنه؟
    سوما جن و شیطان و مذهب و ... خرافه نیست تا وقتی که فقط در حد یک باور و عقیده فردی باقی بمونه حالا میخواد اون باور درست باشه یا غلط
    ولی وقتی فردی با استناد به باوری و عقیدش که منطقی هم همراهش نیست علمی غلط در قبال خودش یا دیگران انجام بده دیگه این فقط یک باور و عقیده نیست و تبدیل به خرافه میشه

شما میتونید به جن و شیطان باور داشته باشید و به هیچکس مربوط نیست که باور شما رو نقد کنه
    ولی وقتی با استناد به جن و شیطان بخواید به مسائلی بپردازید که از بنیان مردود هست دیگه شما به خرافه رو اوردین
    مثل همون مثال جن زدگی یا درکالبد رفتن شیطان برای یک مریضی

پس اگر من درباره چیزی اطلاعات ندارم اینجا جایی هست که شما که فکر میکنید اطلاعاتی دارید باید اطلاعاتتون رو در اختیار دیگران بزارید تا از گمراهی در بیان
    نه ابنکه توصیه به خفه و سرکوب شدن بکنید

دوست عزیز گویا سو تفاهم شده. من قصد توهین نداشتم و قصد نداشتم توصیه به خفه و سرکوب شدن بکنم نه!!!
    ببینید در زمان قدیم وقتی انسان ها مریض میشدن میگفتن جن تو جلدش فرو رفته. که کاملا در اشتباه بودن و بعد علم ثابت کرد که وجود باکتری و ویروس عامل بیماری هاست نه جن ها.

بله اگه درباره ی جن کسی چنین حرفی بزنه من به شدت جلوش خواهم ایستاد چرا که خرافه ای بیش نیست.

ولی یک مثال یا گفته مذهب ها و دین ها رو بگید که همچین خرافاتی بافته باشن. تنها گفتن که جن و ارواح وجود داره و شاید من هم به حقیقت اونها پی نبرده باشم. ولی اگه اونا رو قبول داشته باشم آیا ضرری کردم؟ هیچوقت منو به خاطر قبول داشتن جن سر کوب نمیکنن. فوقش میگن انسان خیالاتی هستم. ولی اگه قبولش نداشته باشم و بعد ثابت بشه که وجود داشته اونوقت انسان خجالت زده میشه.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

درود بر تمامی دوستان

کد:

دوست عزیز فکر میکنم در این انجمن در هر تاپیک و هر صفحه هزاران بار علم تعریف شده
    ولی بازم شما از چیزی حرف میزنید که کوچکترین نزدیکی به تعریف علم نداره
    اگر علوم اسلامی رو شما علم میدونید پس علوم یهوی و علوم مسیحی و علوم هندویسم و علوم بوداییسم و ... همه علم هستن و هرکدوم برای پیروانشون علم محض تعریف میشن
    حالا این وسط یکی میگه عمر زمین فقط ۶هزار سال هست یکی میگه روح بعد مرگ میره اسمان هفتم اونیکی میگه نه دوباره میاد ولی میشه موش و گربه و ... رو شما در تعریف علم کجا جا میدین؟
    چیزی که شما به عنوان علم میدونید بهیچ وجه علم نیست و فقط یک سری داستانها و اوهام با بیشترین ارفاق میشه در حوضه فلسفه جاشون داد و نه علم.

۱.اینکه یکی ریاضیدان بوده پس هرجیزی گفته کاملا درست هست واقعا حرف عجیبی هست
    اگه ریاضیدانها اینطور هستن که شما میگید پس تکلیف این همه ریاضیدان اتتیست و بودایی و ... چی میشه که اکثریتشون هم به روح و ماوراطبیعه باور ندارن؟
    بگذریم از اینکه این استتدلال چیزی جز مغلطه توصل به مرجعییت نیست

۲.انتگرال شما وقتی پیچیده میدونید در ریاضی اصلا دیگه من بحثی ندارم روی ریاضیات)انتگرال ریاضیات دبیرستان هست و مقدمات ریاصیات(
    ولی این موضوع اثبات روح و خدا از طریق محاسبات عددی رو لطفا منبعی معرفی کنید ببینیم از چه مغلطه ای دارید حرف میزنید

۳.علم فرض رو بر حرف خاله باجی نمیزاره و مدرک و شواهد قابل تایید و ازمایش در علم مطرح هست

۴.در بحث طبس انجمن اجازه باز کردن این مطالب رو نمیده
    ولی بجای مراجعه به اراجیف روزنامه ها بهتره به اسناد نیروی هوایی و متخصصان نظامی مراجعه کنید
    ولی این نیروی غیبی حتما همون نیرو بوده عکس توی ماه مینداخته
    ولی نمیدونم این نیروی غیبی چرا جلوی عراققیها رو نمیتونست بگیره که ۱میلیون ایرانی کشته نشن

۵.بحث گوشت خوک هم بازم یک اراجیف دیگه
    اولا منببع این تحقیق علمی که میگید قرار بدید
    دوما ایا همین تتحقیق درباره گوشت شتر و مرغ و گاو و ... هم انجام شده یا خیر؟یعنی فقط گوشت خوک در درجه حرارت فلان فقط قابل خوردنه و حیوانات دیگه چه خام چه با حرارت هزار درجه قابل خوردن هستن؟
    سوما پس حالا که علم جواب پپدا کرده در چه درجه حراررتی بی ضرر هست من دیگه میتونم گوشت خوک با این درجه حرارت بخورم و حرام نیست دیگه؟
    خوشحالم همچین چیزی رو اینجا مطرح کردین که کاملا تناسب با موضوع تایپپیک هست!

۵.اگر ما باید از همون اول گفته هزار و اندی سال پیشو گوش کنیم و بیخیال گوشت خوک بشیم برام سواله چرا خوده این دستور دهنده از اول تکلیف خودشو معلوم نکرده به یکی از مسنجرهاش نگه خوک بخورید به یکی دیگه یهو یادش بیفته وای باید اینقدر حرارت بخوره نخورید حرامه؟
    چرا برای یکی از بهشت شراب بفرسته و بگه بخورید به یکی دیگه بگه نخورید فلان میشید؟
    بحث روی این نوع مسایل خرافی به اندازه خوده این خرافات مزحک هست

7. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز گویا سو تفاهم شده. من قصد توهین نداشتم و قصد نداشتم توصیه به خفه و سرکوب شدن بکنم نه!!!
    ببینید در زمان قدیم وقتی انسان ها مریض میشدن میگفتن جن تو جلدش فرو رفته. که کاملا در اشتباه بودن و بعد علم ثابت کرد که وجود باکتری و ویروس عامل بیماری هاست نه جن ها.

بله اگه درباره ی جن کسی چنین حرفی بزنه من به شدت جلوش خواهم ایستاد چرا که خرافه ای بیش نیست.

ولی یک مثال یا گفته مذهب ها و دین ها رو بگید که همچین خرافاتی بافته باشن. تنها گفتن که جن و ارواح وجود داره و شاید من هم به حقیقت اونها پی نبرده باشم. ولی اگه اونا رو قبول داشته باشم آیا ضرری کردم؟ هیچوقت منو به خاطر قبول داشتن جن سر کوب نمیکنن. فوقش میگن انسان خیالاتی هستم. ولی اگه قبولش نداشته باشم و بعد ثابت بشه که وجود داشته اونوقت انسان خجالت زده میشه.
    دوست عزیز من اصلا به بحث شخصی نگاه نمیکنم که از صحبتها قرار باشه ناراحت بشم. پس اصلا فکر نکنید ناراحتی در بین هست

ایا میلیاردها انسانی که نمیدونستن زمین گرد هست یا صاف ما باید بگیم خجالت زده باید باشن یا کسانی که میگفتن زمین صاف هست و دیگران رو توی اتیش میسوزوندن؟
    من کاملا با شما مخالفم و میگم ندانستن اصلا باعث خجالت نیست و قرار نیست انسان حتما همه چیز رو بدونه
    بلکه ببرعکس این قبول کردن حرف دیگران بدون بکار بردن فکر و عقل و ممنطق هست که باعث خجالت باید باشه

من اقرار میکنم که نمیدانم جن وجود داره یا نه و اصلا وجودش رو قبول ندارم مگر اینکه کسی مدرک و دلیل و شواهد کافی در وجود داشتنش روزی به من بده و این ندانستن رو جای خجالتی نمیبینم
    بلکه کسی باید خجالت بکشه از خودش که صدا از زیرزمین خونش میاد نمیره ببینه دلیلش واقعا چی هست ایا حیوانی اونجاست یا زیربنای خونه مشکلی پیدا کرده ولی میره پیش ملای شهر تا براش دعا بنویسه که جنها دیگه سروصدا نکنن

من چندین کتاب مذهبی)مذهب مورد نظر شما( رو خوندم که از همون عالمان معرفتون هم که ریاضییدانم! بودن و درباره انواع دفع جن کتاب نوشتن که بیشتر شبیه کتابهای هریپاتر هستن
    من روی مذهب نمیخوام بحث کنم و مذهب فقط یک شاخه جریان خرافات سازی هست نه بیشتر و مذهب برموج خرافات سوار شده و قدرت رو در دست گرفته و علل خرافات چیز دیگه هست

Tapatalk 2

9. 4 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

دوست عزیز من اصلا به بحث شخصی نگاه نمیکنم که از صحبتها قرار باشه ناراحت بشم. پس اصلا فکر نکنید ناراحتی در بین هست

ایا میلیاردها انسانی که نمیدونستن زمین گرد هست یا صاف ما باید بگیم خجالت زده باید باشن یا کسانی که میگفتن زمین صاف هست و دیگران رو توی اتیش میسوزوندن؟
    من کاملا با شما مخالفم و میگم ندانستن اصلا باعث خجالت نیست و قرار نیست انسان حتما همه چیز رو بدونه
    بلکه ببرعکس این قبول کردن حرف دیگران بدون بکار بردن فکر و عقل و ممنطق هست که باعث خجالت باید باشه

من اقرار میکنم که نمیدانم جن وجود داره یا نه و اصلا وجودش رو قبول ندارم مگر اینکه کسی مدرک و دلیل و شواهد کافی در وجود داشتنش روزی به من بده و این ندانستن رو جای خجالتی نمیبینم
    بلکه کسی باید خجالت بکشه از خودش که صدا از زیرزمین خونش میاد نمیره ببینه دلیلش واقعا چی هست ایا حیوانی اونجاست یا زیربنای خونه مشکلی پیدا کرده ولی میره پیش ملای شهر تا براش دعا بنویسه که جنها دیگه سروصدا نکنن

من چندین کتاب مذهبی)مذهب مورد نظر شما( رو خوندم که از همون عالمان معرفتون هم که ریاضییدانم! بودن و درباره انواع دفع جن کتاب نوشتن که بیشتر شبیه کتابهای هریپاتر هستن
    من روی مذهب نمیخوام بحث کنم و مذهب فقط یک شاخه جریان خرافات سازی هست نه بیشتر و مذهب برموج خرافات سوار شده و قدرت رو در دست گرفته و علل خرافات چیز دیگه هست

Tapatalk 2
    علت تقاضای من برای ارتباط از طریق یاهو یه حرف هایی بود که اینجا نمیشه زد و از طریق پ.خ بهتون اعلام میکنم.

دوست عزیز منظرتون از علم چه علمیه؟ علم انسان؟ یا دین؟
    علم انسان ناقض نیست؟ اگه ناقض نبود و از همون اول کامل بود انسان اولیه با ما هیچ فرقی نداشت.
    اما تا حالا دیدید بگن کتاب آسمانی خدا تغییر کرده و دستورات جدید وارد اون شده؟ مگر فتوا های علمای دین که کشفیات جدیدشون از کتاب آسمانیه.

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

درود بر تمامی دوستان

کد:

در رابطه با گوشت خوک ربطی به درجه حرارت نداره. و در هر صورت گوشت خوک مشکلات بسیاری داره.
    تنها در صورت مشکلات جبران ناپذیر یه گوشت حرام میشه و گوشت مرغ و گوسفند شاید ضرر داشته باشن اما ناچیزه.

12. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

۵
    چرا برای یکی از بهشت شراب بفرسته و بگه بخورید به یکی دیگه بگه نخورید فلان میشید؟
    شراب به معنی نوشیدنیه ( تو زبان عربی) و این نوشیدنی حرامه اسمش مشروب الکلیه. منظور از شراب که فقط همون نیست.

14. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در رابطه با گوشت خوک ربطی به درجه حرارت نداره. و در هر صورت گوشت خوک مشکلات بسیاری داره.
    تنها در صورت مشکلات جبران ناپذیر یه گوشت حرام میشه و گوشت مرغ و گوسفند شاید ضرر داشته باشن اما ناچیزه.
    منتظر منبعی بین المللی که این موضوع رو تایید کرده هستم!

16. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

منتظر منبعی بین المللی که این موضوع رو تایید کرده هستم!
    منبع نمیخواد به راحتی قابله امتحان تو کل عمرت گوشت خوک و مشروب الکلی بخور بعد ببین آخر عمری به چه وضعی میفدی.
    شراب الکلی به علت موندگی زیاد باعث نارسایی کبد میشه و اینه همه میدونید و نیازی به منبع معتبر نیست. و خوک هم کلا چون خودش حیوان کثیفیه و غذا های نجس میخوره کرم تو بدنش بسیاره ( البته گوشت کالباس هم کمی از گوشت خوک نداره ولی لامسب خیلی خوشمزس و ضرراتش اندازه گوشت خوک نیست.) ممکنه باعث رشد کرم در بدن بشه. اگه حرف من با عقل جور نیومد از من منبع بخواید. همه ی حرفام واضح و مشخصه.

مثل اینه بگم اسکندر به ایران حمله کرد بگید منبع معتبر بیار.

18. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •