خب پس به سلامتی همین روزا PAL میادش ! اگه نیادش من تورو مقصر میدونم SALB3R ! چون بدجور منتظر این بازیم !
خب پس به سلامتی همین روزا PAL میادش ! اگه نیادش من تورو مقصر میدونم SALB3R ! چون بدجور منتظر این بازیم !
5 روز دیگه یعنی 18 اگوست 2009
خوب Region Free این بازی هم اومد. فعلا تو دانلود هست تا بعد ببینیم چی میشه .
Free ش اومدخب پس به سلامتی همین روزا PAL میادش ! اگه نیادش من تورو مقصر میدونم SALB3R ! چون بدجور منتظر این بازیم !
![]()
يه مسئله ي عجيبي كه در مورد بازي هست اينه كه طراح Raven Software يعني آقاي Manveer Heir در توييتر شخصي خودش گفته كه اگر Wolfenstein در ماه آگوست از Madden 10 بيشتر فروش كنه شخصا حاظره تا هزينه ي خريد همه رو در سراسر جهان به خودشون برگردونه !!!!! براي اينكار بايد حتما اين آقا رو هم در توييتر Follow كنند ضمن اينكه آمار و ارقام NPD ملاك قرار ميگيره .
به قول همون VG247 اين مثل يك جوك هست ولي شايد هم نه !
توييتر اين شخص :
منبع اصلي :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي مسخرست من هنوز هم فكر ميكنم اشتباه ميكنم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب همون طور که انتظار داشتم بازی فوق العاده زیبا هستش ! گرافیک بازی خیلی خوبه ! گیم پلی عالی هستش ! قابلیت Upgrade اسلحه رو دارید و همچنین اون قابلیت هایی که در بازی به دست میارید ! مثلا آهسته کردن زمان ! در کل فقط میتونم بگم خیلی بازیه فوق العاده ای هستش .
يه سوال شايد عجيب :
از نسخه ي قبلي چيزي به ارث برده يا ميشه گفت يه بازي جديده كه فقط اسمش Wolfenstein هست ؟
من ميتونم با اين سيستم روون و رو FPS 40 به بالا بازي كنم؟
VGA : 8400GS
RAM : 2GB
CPU : E2200 Dual Core 2.20 GHz
خوب سیستمت که عالی هستش فقط شاید کارت گرافیک یه خورده اذیت کنه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)