دوستان من یه سوال دارم، بهترین روش برای زدن موهای اطراف آلت تناسلی چیه؟ حالا نمی خواد از ریشه بزنه، همون معمولی بزنه خوبه، چون موزر و این جور چیزا یکم اذیت میکنه بعضی وقتا ، کرم موبر هم می سوزونه. ممنون
دوستان من یه سوال دارم، بهترین روش برای زدن موهای اطراف آلت تناسلی چیه؟ حالا نمی خواد از ریشه بزنه، همون معمولی بزنه خوبه، چون موزر و این جور چیزا یکم اذیت میکنه بعضی وقتا ، کرم موبر هم می سوزونه. ممنون
این خارجی ها چی استفاده می کنند که بدنشون اینقدر صاف و بی مو است؟
از قانون ژنتیکاین خارجی ها چی استفاده می کنند که بدنشون اینقدر صاف و بی مو است؟![]()
خیلی جمله ت باحال بوداز قانون ژنتیک![]()
+به آب و هوا هم مربوط میشه هر چی گرم و گرمسیر باشه موها زمخت تر و .. میشه
همون استفاده از اصلاح كننده هايي مثل تيغ بهترين روشه.
روي مناطق حساسي مثل اطراف آلت و صورت استفاده از هر موبري ريسك داره .![]()
چه ریسکی؟ريسك داره
مواد شیمیایی ای که نیس پوست رو از بین ببره!
حالا صورت میشه گفت ،پوست بعضی ها حساس هست ممکنه عوارضی مثل خارش و قرمز شدن و ... داشته باشه ولی دیگه برای جای دیگه ریسکی فکر نمیکنم داشته باشه![]()
من در یکی از بورشورهای همین موبرها خونده بودم که در دو ناحیه ازش استفاده نشه. یکی صورت و دیگر اطراف ناحیه تناسلی.
اتفاقا مواد شیمیایی هست . خاصیت های شیمیایی خطرناکی داره و اگه محصولی که استفاده میکنید ازش مطمئن نباشید خیلی خطرناک میتونه باشه. مثلا همین موبرهای شامل زرنیخ (آرسنیک هست فک کنم !!) اصلا مناسب نیست.
سلام
کسی یه کرم یا پودر موبر خوب برای استفاده در ناحیه تناسلی بدن میشناسه؟
معمولا باید از موبرهای مخصوص صورت استفاده بشه...
اما اصولی ترین راه ژیلت های مرغوب مثل ونوس هست...
ونوس خیلی هم مرغوب نیس ها (البته برای خانوماس گمونم)
در هر صورت همه اینا به پوست طرف و عادتش خیلی مربوطه قدیما که این همه دم و تشکیلات و انواع موبر و تیغ و وسایل مدرنیزه!!! نبود
همه میپریدن تو زرنیخ میامدن بیرون مشکلی هم نبوده
کلا تیغ و زرنیخ جات از قرن ها پیش مرسوم بوده الان یه مقدار کمرنگ تر شدن ولی الانم باز مصرف کنندشون کم نیست مخصوصا تو ایران
Last edited by DaRiOuShJh; 01-09-2011 at 01:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)