تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 9 اولاول ... 56789
نمايش نتايج 81 به 87 از 87

نام تاپيک: ابروی سونی اریکسون توی فروم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

میدونید نوکیا و سونی مثل چی میمونن مثل سیم کارتهای ایرانسل و ای ار تی سی ای میمونن ایرانسل:خدمات بهتر قیمت پایین تر و این به کی فشار میاره به ای ار تی سی ای یا قشر پر درامد میخوان بیان و ایرانسل بگیرن اما روشون نمیشه کلاسشون میاد پایین حالا به نوکیا دارها فشار اومده مثلا برای همین ان 73 600000 تومن پول دادن حالا باید هم طرفداریش رو بکنن حالا تو رنج قیمت کا 750 یه محصول نوکیا به من بگید ببینم چی برای گفتن داره

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میدونید نوکیا و سونی مثل چی میمونن مثل سیم کارتهای ایرانسل و ای ار تی سی ای میمونن ایرانسل:خدمات بهتر قیمت پایین تر و این به کی فشار میاره به ای ار تی سی ای یا قشر پر درامد میخوان بیان و ایرانسل بگیرن اما روشون نمیشه کلاسشون میاد پایین حالا به نوکیا دارها فشار اومده مثلا برای همین ان 73 600000 تومن پول دادن حالا باید هم طرفداریش رو بکنن حالا تو رنج قیمت کا 750 یه محصول نوکیا به من بگید ببینم چی برای گفتن داره
    عجب،اولین پست و اینجوری ....

توی فروم نظر سنجی هم حتما رای دادید دیگه

آدم یه فکرهایی میکنه...........

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

يه مسالم ميزدي كيفيت كا310 وكا510 كه عمر مفيد يه سال بعد خراب ميشن با دستگاه شوك يكي در ميون دوباره

موتورشون راه ميوفته پي 990 هم كه مظهر طراحي

اون به جاي خونه . شما رو داشته رنگ ميكرده

دوست من بهترين هاي سوني دست پايين ترين افراد جامعه ديده ميشه

شما ن95 يا 9500 . 9300..8800 n93i . رو دست عام ديدي

نوكيا واسه هر طبقه اي از جامعه گوشي ميزنه

كاش سوني گوشيهاش مسل ن73 بود
    مطمئن باش هیچ ادم عاقلی نمیاد واسه 8800 پول بده میره همون N73 یا 5700 رو میگیره
    خداییش یه ویزگی قابل ذکر 9500 و 9300 رو بگو
    کجا میخوای جاش بدی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

6

عجب،اولین پست و اینجوری ....

توی فروم نظر سنجی هم حتما رای دادید دیگه

آدم یه فکرهایی میکنه...........
    فکر دیگه نکن تو این فرومها مو سفید کردیم اما تو این فروم نه قبلا با اسم کاربری دیگه ایی وارد میشدم که به مشکلات زیادی برخورد کردم و برای همین با ahmad gh وارد میشم ولی یه وقت فکر بد نکنی با یوزر قبلیم هم پست نزده بودم

داره خودمونی میشه majid510's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

يه مسالم ميزدي كيفيت كا310 وكا510 كه عمر مفيد يه سال بعد خراب ميشن با دستگاه شوك يكي در ميون دوباره

موتورشون راه ميوفته پي 990 هم كه مظهر طراحي

اون به جاي خونه . شما رو داشته رنگ ميكرده

دوست من بهترين هاي سوني دست پايين ترين افراد جامعه ديده ميشه

شما ن95 يا 9500 . 9300..8800 n93i . رو دست عام ديدي

نوكيا واسه هر طبقه اي از جامعه گوشي ميزنه

كاش سوني گوشيهاش مسل ن73 بود

عزیز اولا مثال با " ث" هست یعنی مثال نه مسال
    ثانیا من برادرم 2 سال k510 داره هیچیش هم نشده , در ضمن 1 دوستم هم k310 داشت که الان بعد از 2.5 سال که مثل ساعت واسش کار کرده , داده به خواهرش و خودش k750 گرفت
    ثالثا اگه قراره افراد طبقه پایین یا بالای جامعه رو با گوشی بشناسیم که دیگه وای به حال نوکیا
    آخر سر ما نفهمیدیم نوکیا کی میخواد دست از این طراحی قلمبه سلمبه برداره , در ضمن اینم بگم که نه صاحب سونی اریکسون فامیل ما دوست داران سونی اریکسون هست و نه پدر کشتگی با نوکیا داریم که بگیم گوشی بدیه , یک کم منطقی باشیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

عزیز اولا مثال با " ث" هست یعنی مثال نه مسال
    ثانیا من برادرم 2 سال k510 داره هیچیش هم نشده , در ضمن 1 دوستم هم k310 داشت که الان بعد از 2.5 سال که مثل ساعت واسش کار کرده , داده به خواهرش و خودش k750 گرفت
    ثالثا اگه قراره افراد طبقه پایین یا بالای جامعه رو با گوشی بشناسیم که دیگه وای به حال نوکیا
    آخر سر ما نفهمیدیم نوکیا کی میخواد دست از این طراحی قلمبه سلمبه برداره , در ضمن اینم بگم که نه صاحب سونی اریکسون فامیل ما دوست داران سونی اریکسون هست و نه پدر کشتگی با نوکیا داریم که بگیم گوشی بدیه , یک کم منطقی باشیم
    اون پست رو با سيستمي زدم كه كيبردش مشكل داشت چرا هركي كم مياره به املا گير ميده هان ؟
    بابا با همون اشغال چيني خوش باشيد پيشرفت به شما نيومده

فکر دیگه نکن تو این فرومها مو سفید کردیم اما تو این فروم نه قبلا با اسم کاربری دیگه ایی وارد میشدم که به مشکلات زیادی برخورد کردم و برای همین با ahmad gh وارد میشم ولی یه وقت فکر بد نکنی با یوزر قبلیم هم پست نزده بودم
    تو كه راست ميگي

داره خودمونی میشه majid510's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tabriz

4

اون پست رو با سيستمي زدم كه كيبردش مشكل داشت چرا هركي كم مياره به املا گير ميده هان ؟
    بابا با همون اشغال چيني خوش باشيد پيشرفت به شما نيومده

تو كه راست ميگي

سلام دوست محترم , فکر نمیکردم اینقدر زود آتیشی بشی ولی خدا نکنه 1 روز مجبور بشی بقول خودت " این اشغال چینی " بخری , چون معلومه این سونی اریکسون بد جوری سوزونددت , ولی خدا وکیلی اگه 1 روز از نوکیا خسته شدی و از "این آشغال چینی" خریدی دیگه پشتش صفحه نذار , من خودم w810 دارم و از گوشیم هم راضیم ولی 1 روز دیدی زد به کلم و رفتم نوکیا گرفتم یا هر مارک دیگه , قرار نیست که گوشی از ما استفاده کنه بلکه ما باید از گوشی استفاده کنیم . خوش باشی

صفحه 9 از 9 اولاول ... 56789

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •