بنده همیشه ریش و سبیل هام رو می تراشم . شما باید دقت و تمرکزتون بیشتر از این چیزا باشه که به بیراهه نرین
مردمی که پایبند به مزخرفات و حرف های مفت یک سری علامه و طلبه میشه نمیتونه انتظار داشته باشه که جوامع غربی برای اونا دل بسوزونن و در پی رفع مشکلات عقب ماندگی قبایل و جوامع بیسواد و وحشی خاورمیانه باشه .
هر قدر که به قول شما اون دول خیانتکار غربی و اروپایی در عقب ماندگی این مناطق نقش داشته باشن همونقدر هم نقش افراد اون جامعه در این عقب ماندگی تاثیر گذار هست . نمیشه دلیل عقب ماندگی و کم کاری خودمون رو همیشه به غربی ها نسبت بدیم . این حرفاتون من رو یاد صحبت های یک سری ها میندازه که تا صحبت از کمبودها و عقب اقتادگی ها و هر مشکلی میشد میگفتن کار آمریکا و انگلیس و اسرائیل و منافق و ... است
این نگاه سراسر جنسی و کمر به پایین نمیدونم از کجا میاد ولی طبق تجربیات خودم میتونم بگم که خیلی کم با این موضوع برخورد داشتم . این نوع دسته بندی ها هم درست نیست و نمیشه این تعاریف رو به کل جامعه و یک مجموعه بسط داد .
از طرف دیگه ما هم نمیخوایم تمایلات انسانی رو سرکوب کنیم بلکه شاید بتونیم در مسیر درست هدایتش کنیم و یک فرهنگسازی این وسط هم انجام بشه تا همیشه با دیدن جنس مخالف آب از لب و لچه های اون تیپ خاص از مردان سرازیر نشه .
البته بهتره مبحث های دیگه رو وارد بحث فعلی نکنیم ولی شما هم همون نر آلفای کاذب بودین که یک سری حق و حقوق کذایی برای خودتون و تمایلات جنسیتون تعریف کرده بودین و جنس مخالف رو بر حسب علایق خودتون دست بندی میکردین .
پس شما هم دست کمی از بنده ندارین . من تندروی ناسیونالیست و شما هم تندروی و متعصب جنسیتی . فکر کنم با این شرایط بی حساب میشیم و میتونیم بحث رو ادامه بدیم و پیش ببریم . به هر حال از مغلطه شما چشم پوشی شد .