تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین سریال ماه رمضان امسال کدام است؟

راي دهنده
97. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اغماء

23 23.71%
  • میوه ممنوعه

55 56.70%
  • یک وجب خاک

6 6.19%
  • شکرانه

2 2.06%
  • هیچکدام

11 11.34%
صفحه 9 از 42 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 418

نام تاپيک: بررسی سریال های ماه مبارک رمضان

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این مطلب از وبلاگ زیر نقل شده است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پی نوشت: بر حسب تصادف سریال پرستاران هم در قسمت دیشب یک صحنه احیا CPR داشت. فقط دوست دارم این دو صحنه رو در این دو سریال با هم مقایسه کنید. از نحوه برخورد پرستاران گرفته تا نحوه تزریق دارو و تصمیم گیریها که کاملا منطبق بر اصول علمی بود. فکر میکنین اونجا توده مردم اطلاع بیشتر از مردم اینجا در مورد مسائل پزشکی دارن!؟ قطعا نه! فقط اونجا احساس جمعی اینه که کار درست انجام بشه حتی اگه ۱۰٪ مخاطبان بدونن که چه اتفاقی داره می افته و چقدر داستان مبتنی بر واقعیته!
    من میدونم که نگاه کردن سریال از تلویزیون مون - در اکثر موارد- برابر با شکنجه است و احمقانه است که وقت گرانبها رو بذاری برای نیم ساعت حتی، و بشینی و از حماقت یک مشت ابله سریال ساز حرص بخوری اما مثل همه موارد مشابه چون میدونی که همچین اتفاقی داره می افته بازم قلقلک میشی که بشینی و ببینی در این قسمت قراره چه سیرک بزرگی راه بیفته.
    در قسمت قبل یادم رفت بگم که GCS -معیار گلاسکو در بیماران ترومای به سر- به هیچ حالتی نمیتونست در اون وضعی که بیمار رو نشون دادن ۱۱ بوده باشه. اما شاهکارهای جدیدتر در این قسمت امروز بود -البته من تقریبا ده دقیقه آخر رو دیدم ولی همین مقدار هم کلی شاهکار پزشکی داشت-.
    اولین مورد شاهکار این بود که استاد تارخ در عمل مغز با اون حساسیت از لحاظ عفونت با دستکش استریل ماسک رو از صورت برداشت و از اتاق خارج شد و مجددا به راحتی برگشت و با همون دستکش به عمل جراحی ادامه داد. و جالبتر از این هم که با گان اتاق عمل از اتاق عمل خارج شد و با همراه مریض حرف زد و بعد رفت آی سی یو و ... هرکسی اگه گذرش به اتاق عمل افتاده باشه این ساده ترین چیزها رو میدونه. حالا از داستان کلافه عروقی ساب کورتیکال میگذرم که احمقانه تر از این نمیشد. برای بیماری که قراره عمل مغز انجام بده قطعا ام آر آی و سی تی با کنتراست انجام میشه و امکان نداره همچین کلافه ای بدون تشخیص بمونه. ولی مریض بتونه با اصطلاح دقیق نوع اش رو هم تشخیص بده. جالب اینه که محلش ساب کورتیکال هم بوده ولی کلی علامت داشته که همه علائم تومورهای خلف و قدام مغز رو با هم داشته. حتی پوزیشن مریض که نشون داده شد در عمل مغز اصلا به این شکل نمیتونه باشه. واقعا بازی زنگنه ، نوذری و تارخ در نقش این سه تا پزشک تنها واژه ای رو که به یاد من میاره سه کله پوکه. مثل همون کارتونه مجارستانی بود که سه تا آدم با دماغ گنده بودن کارهای احمقانه میکردن.
    اما قسمت مربوط به بیهوشی اش. استاد لعیا زنگنه پشت به مریض روبه طرف ونتیلاتوری وایستاده که لااقل ۲ متر با مریض فاصله داشت اگه همچین شلنگ هوایی بر فرض محال وجود داشته باشه چنان فضای مرده ای ایجاد میکنه که ۵ سی سی هوا هم به مریض نمیرسه البته با اون ۲ لیتر حجمی که ونتیلاتور میده قابل انتظاره که فضای مرده اش هم این قدر باشه. و شاهکار نهایی در آی سی یو در حالیکه بیمار بعد از جراحی به اون سنگینی حتما باید انتوبه می بود - یعنی دستگاه بهش نفس میداد- هیچ ساپورت تنسی نمیگرفت. حالا اونش به کنار بیمار خیلی راحت رو تخت خوابیده بود و GCS کذایی اش به طور قطع پایین تر از ۹ بوده ولی خیلی راحت با یه نازال کانولا اکسیژن بهش وصل بود. و اوضاعش هم عالی بود. فقط نکته آموزشی اش این بود که همراه مریض نمیتونه در آی سی یو بر بالین مریض حضور داشته باشه. واقعا ساختن یه سریال که تو هر قسمتش این همه اشکال پزشکی داره خیلی سخته و واقعا باید به همین خاطر یه تندیش بهش بدن. من نمیدونم چه اصراریه به فیلدهایی وارد بشیم که چنین افتضاحی به بار بیاد. البته من میدونم که ککشون هم نمیگزه. مردم که نمیدونن واسشون هم مهم نیست. خیلی هم جذابه که با معجزت پزشکی آشنا میشن و استاد سیروس مقدم هم پولش رو با تهیه کننده میگیرن و احساس هم بهشون دست میده که چنین درامی ساختن! واقعا تاسف باره!

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

این مطلب از وبلاگ زیر نقل شده است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پی نوشت: بر حسب تصادف سریال پرستاران هم در قسمت دیشب یک صحنه احیا CPR داشت. فقط دوست دارم این دو صحنه رو در این دو سریال با هم مقایسه کنید. از نحوه برخورد پرستاران گرفته تا نحوه تزریق دارو و تصمیم گیریها که کاملا منطبق بر اصول علمی بود. فکر میکنین اونجا توده مردم اطلاع بیشتر از مردم اینجا در مورد مسائل پزشکی دارن!؟ قطعا نه! فقط اونجا احساس جمعی اینه که کار درست انجام بشه حتی اگه ۱۰٪ مخاطبان بدونن که چه اتفاقی داره می افته و چقدر داستان مبتنی بر واقعیته!
    من میدونم که نگاه کردن سریال از تلویزیون مون - در اکثر موارد- برابر با شکنجه است و احمقانه است که وقت گرانبها رو بذاری برای نیم ساعت حتی، و بشینی و از حماقت یک مشت ابله سریال ساز حرص بخوری اما مثل همه موارد مشابه چون میدونی که همچین اتفاقی داره می افته بازم قلقلک میشی که بشینی و ببینی در این قسمت قراره چه سیرک بزرگی راه بیفته.
    در قسمت قبل یادم رفت بگم که GCS -معیار گلاسکو در بیماران ترومای به سر- به هیچ حالتی نمیتونست در اون وضعی که بیمار رو نشون دادن ۱۱ بوده باشه. اما شاهکارهای جدیدتر در این قسمت امروز بود -البته من تقریبا ده دقیقه آخر رو دیدم ولی همین مقدار هم کلی شاهکار پزشکی داشت-.
    اولین مورد شاهکار این بود که استاد تارخ در عمل مغز با اون حساسیت از لحاظ عفونت با دستکش استریل ماسک رو از صورت برداشت و از اتاق خارج شد و مجددا به راحتی برگشت و با همون دستکش به عمل جراحی ادامه داد. و جالبتر از این هم که با گان اتاق عمل از اتاق عمل خارج شد و با همراه مریض حرف زد و بعد رفت آی سی یو و ... هرکسی اگه گذرش به اتاق عمل افتاده باشه این ساده ترین چیزها رو میدونه. حالا از داستان کلافه عروقی ساب کورتیکال میگذرم که احمقانه تر از این نمیشد. برای بیماری که قراره عمل مغز انجام بده قطعا ام آر آی و سی تی با کنتراست انجام میشه و امکان نداره همچین کلافه ای بدون تشخیص بمونه. ولی مریض بتونه با اصطلاح دقیق نوع اش رو هم تشخیص بده. جالب اینه که محلش ساب کورتیکال هم بوده ولی کلی علامت داشته که همه علائم تومورهای خلف و قدام مغز رو با هم داشته. حتی پوزیشن مریض که نشون داده شد در عمل مغز اصلا به این شکل نمیتونه باشه. واقعا بازی زنگنه ، نوذری و تارخ در نقش این سه تا پزشک تنها واژه ای رو که به یاد من میاره سه کله پوکه. مثل همون کارتونه مجارستانی بود که سه تا آدم با دماغ گنده بودن کارهای احمقانه میکردن.
    اما قسمت مربوط به بیهوشی اش. استاد لعیا زنگنه پشت به مریض روبه طرف ونتیلاتوری وایستاده که لااقل ۲ متر با مریض فاصله داشت اگه همچین شلنگ هوایی بر فرض محال وجود داشته باشه چنان فضای مرده ای ایجاد میکنه که ۵ سی سی هوا هم به مریض نمیرسه البته با اون ۲ لیتر حجمی که ونتیلاتور میده قابل انتظاره که فضای مرده اش هم این قدر باشه. و شاهکار نهایی در آی سی یو در حالیکه بیمار بعد از جراحی به اون سنگینی حتما باید انتوبه می بود - یعنی دستگاه بهش نفس میداد- هیچ ساپورت تنسی نمیگرفت. حالا اونش به کنار بیمار خیلی راحت رو تخت خوابیده بود و GCS کذایی اش به طور قطع پایین تر از ۹ بوده ولی خیلی راحت با یه نازال کانولا اکسیژن بهش وصل بود. و اوضاعش هم عالی بود. فقط نکته آموزشی اش این بود که همراه مریض نمیتونه در آی سی یو بر بالین مریض حضور داشته باشه. واقعا ساختن یه سریال که تو هر قسمتش این همه اشکال پزشکی داره خیلی سخته و واقعا باید به همین خاطر یه تندیش بهش بدن. من نمیدونم چه اصراریه به فیلدهایی وارد بشیم که چنین افتضاحی به بار بیاد. البته من میدونم که ککشون هم نمیگزه. مردم که نمیدونن واسشون هم مهم نیست. خیلی هم جذابه که با معجزت پزشکی آشنا میشن و استاد سیروس مقدم هم پولش رو با تهیه کننده میگیرن و احساس هم بهشون دست میده که چنین درامی ساختن! واقعا تاسف باره!
    بابا بی خیال این یارو مثل اینکه خیلی دلش پر بوده حالا کدوم سریالمون درست بوده که حالا این باشه همشون یک جور افتضاحن حالا اینکه خوبه پارسال یه سریال برای ماه رمضان میداد شبکه 5 اسمش فکر کنم بوی خوش زندگی بود خدایی هر وقت من این سریال رو میدیم حدود 1 ساعت از خنده رو د برو میشدم اینقدر این سریال افتضاح بود

آخر فروم باز diana_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امسال تقریبا همه ی فیلما خوبن
    از اون تکرار همیشگی که یه نفر الهه خوبی ها بود و یه نفر بت زشتی و خرابکاری در اومده
    اغما از همه قشنگتره ! میوه ممنوعه هم جالبه

آخر فروم باز sd70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اغما از همه قشنگتره ! میوه ممنوعه هم جالبه
    درسته. من فقط اين دو فيلم رو نگاه ميکنم.

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

مثل اینکه این ادمین این وبلاگ خیلی جو گرفتش فکر کرده خدایی پزشکیه چند تا از پست هاش رو خوندم سراسر غرور بود فکر کرده فقط خودش میدونه امدم تو نظرات یک حالی بهش بدم و از خجالتش بیام بیرون ولی بی خیال شدم

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیالم راحت شد که اگه قتلی صورت گرفته باشه کار امیر جعفری نیست . خیلی دوست ش دارم هم خودش رو هم نقشش رو توی این سریال . فکر کنم باید اولین کار جدیش باشه !
    به نظره من هم امیر جعفری خیلی بازی روونی داره و انگاری هم خیلی از خودش مطمئنه که کاری نکرده.
    ولي من از خودش و شخصيتش اصلا خوشم نمياد ازش مخصوصا از خودش
    اره امير جعفري به هش نمياد وتو نقشهايي كه بازي كرده خلاف اونطوري نبوده

خب نظرات متفاوتی در مورد امیر جعفری شد اما اکثرا موافق
    وی تقریبا هنرپیشه محبوبی است و کارهای طنز خوبی را در سابقه خود دارد

یکی از هنر های یک هنرپیشه ،تغییر ماهیت کاریش است،اگر فتحعلی اویسی را به خاطر داشته باشید،اکثرا نقش های جدی و منفی را بازی می کرد،اما از سریال بدون شرح این قالب را عوض کرده و نشان داد همانطوری که نقش منفی را خوب بازی میکرده،می تواند در نقش طنز هم موفق باشد

اکنون هم فرصتی است که امیر جعفری هنر خود را نشان بدهد که آیا می تواند بعد از سالها ایفای نقش طنز ، نقشی جدی را به نمایش بگذارد؟

البته تا به اینجای سریال وی مقداری پس زمینه های طنز را نشان داده است و با کار خود تلفیق کرده،که به نسبت هم موفق بوده

حال با جلوتر رفتن داستان و حضور بیشتر او ،می توان بهتر تصمیم گرفت
    Last edited by Nikolas_95; 19-09-2007 at 22:48.

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تاپیک تا آخر این ماه (ماه رمضان) استیکی شد

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من که کلا از این هانیه توسلی خوشم نمی اد

نمی دونم چرا این تو این فیلم چقدر با این حسابداره بد حرف می زنه؟

و این علی نصیریان چرا اینقدر از سر دیندار بودن و درست کار بودنه خودش معطله؟

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

من اغما رو دیشب واسه اولین بار دیدم اونم از وسطاش خدایی موضوش بد نبود ولی دیگه یه جورایی ...
    اولش اون یارو الیاس رو دیدم که با دکتر داشت صحبت می کرد دنبال هندزفری می گشتم از این بلوتوسی ها ولی خبری نبود یکی توضیح بده آخه این چرا این جوری بود؟
    میوه ممنوعه و یه وجب خاک رو هم نیگا می کنم
    الافی چه کارایی که نمی کنه مگه نه D:

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من اغما رو دیشب واسه اولین بار دیدم اونم از وسطاش خدایی موضوش بد نبود ولی دیگه یه جورایی ...
    اولش اون یارو الیاس رو دیدم که با دکتر داشت صحبت می کرد دنبال هندزفری می گشتم از این بلوتوسی ها ولی خبری نبود یکی توضیح بده آخه این چرا این جوری بود؟
    D:
    اره منم از اين موبايل ها مي خوام گوشي ساخت كجاست با شيطان همكار است ومخابرات هم مجاني براش حساب ميكنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •