تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 27 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 262

نام تاپيک: مشکلات حرفه ای ویندوز

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با تشکر از جوابتون
    ویندوزهاتون چیا هستن ؟ هر دوشون XP هستن
    رو درایو C چه ویندوزی نصب هست و رو درایو d چی ؟هر دوشون XP هست روی c پرایمری و روی d لوجیکال بعدا که هر دو رو پرایمری میکنم مشکل بوجود میاد
    در حالت عادی با کدوم ویندوز مشکل دارین ؟ویندوز روی d
    من میخوام وقتی با یه ویندوز استارت میکنم اون یکی هیدن باشه واسه همین باید هر دوشون پرایمری باشه و با بوت مجیک انتخاب میکنم که کدوم ویندوز لود بشه.حالا من این کار رو که میکنم فقط رو ویندوز دومی این مشکل رو دارم

شما اگر می خواهید یکی از ویندوزهاتون هیدن باشه باید هر دو درایوتون درایو هایی که ویندوز توی اون نصب هستش از نوع primary باشه برای این کار باید از پارتیشن مجیک استفاده کنید اگر هر دو را پرایمری کنید در این صورت موقع استارت یکی از ویندوز ها دیگر هیدن خواهد بود .

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با تشکر از جوابتون
    ویندوزهاتون چیا هستن ؟ هر دوشون XP هستن
    رو درایو C چه ویندوزی نصب هست و رو درایو d چی ؟هر دوشون XP هست روی c پرایمری و روی d لوجیکال بعدا که هر دو رو پرایمری میکنم مشکل بوجود میاد
    در حالت عادی با کدوم ویندوز مشکل دارین ؟ویندوز روی d
    من میخوام وقتی با یه ویندوز استارت میکنم اون یکی هیدن باشه واسه همین باید هر دوشون پرایمری باشه و با بوت مجیک انتخاب میکنم که کدوم ویندوز لود بشه.حالا من این کار رو که میکنم فقط رو ویندوز دومی این مشکل رو دارم

سلام

والا ببخشید ها ولی من هنوز نفهمیدم مشکلتون چیه اما چشم بسته یه چیزی میگم

ویندوز دومی رو Active کنین یهنی در پارتیشن مجیک اون رو set active کنین

اگه حوصلتون هم سر نمیره برا من به صورت مبتدی توضیح بدین منظور از مخفی کردن و این جور چیزا چیه ؟

موفق باشین

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عزیزان من که دویار گفتم من وقتی هر دوشونو primary میکنم و بعدش که ویندوز دوم( روی درایو D) رو انتخاب میکنم این ارورو رو میده.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

قبلا من دوتا ویندوز داشتم یکی رو پارتیشن لوجیکال هست و اولی هم روی پرایمری من میتونم این لوجیکالو به پرایمری تبدیل کنم ولی هر وقت رو همین ویندوز دومی میرم چه از طریق بوت مجیک یا FDISK بوت میشه ولی قبل از ولکام میگه فایل AUTOCHK ایراد داره و بلافاصله ریست میشه؟علت چیه؟ولی روی ویندوز اولی مشکلی ندارم.

با تشکر
    فکر کنم منظورتون این مشکل بود

دوست عزیز شما باید با استفاده از برنامه پارتیشن مجیک درایوی را که logical هستش را به primary تبدیل کنید و همه درایو های logical را نمی تونید به primary تبدیل کنید تنها اولین درایو بعد از پرایمری و اخرین درایو را می تونید به پرایمری تبدیل کنید . فکر کنم تا اینجا را خودتون انجام داده اید .

شما بعد از تبدیل درایو logcal به پرایمری یکی از فایلهای مربوط به ویندوز را که فایلهای بوت ویندوز را چک می کنه را از بین برید و باید اون را توی ویندوزی که مشکل داره بازسازی کنید .

چون هر دو درایو شما primary هستند ویندوز دوم نمی تونه از بوت مربوط به ویندوز اولی استفاده کنه . در صورتی می تونست این کار را بکنه که ویندوز دوم شما روی درایو logical نصب بود .

تنها کافی است از داخل سی دی ویندوز فایل autochk را که فکر کنم یه فایل exe هستش را توی ویندوز بازسازی کنید .

امیدوارم متوجه شده باشد .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دليل اين كار چيه كه وقتي Offline File's فعال است
    Use Fast User ... غير فعال ميشه ؟‌

سلام دوست عزیزم

والا من نفهمیدم از چیه ولی این قد فهمیدم که اگه کامپوتر شما ماله یه domian باشه , سویچ یوزر نداره

و به جاش افلاین فایل دارین

اینم متن کاملتر که باید خودتون زحمتشو بکشین دیگه

Offline Files overview

You can make network files available offline by storing shared files on your computer so they are accessible when you are not connected to the network.
    This can be helpful when you use a portable computer to accomplish most of your work, or if your stand-alone computer is frequently disconnected from the network. You can work with offline files the same way you work with files when youre connected to the network.
    When you reconnect to the network, any changes that you made to files while working offline are updated to the network. This process is called synchronization. If you and someone else on the network made changes to the same file, you can save your version of the file to the network, keep the other version, or save both.
    If you share folders on your computer with others on the network, they can work offline with those folders. To protect files in your shared folders, you can specify whether other users can change your documents or just view them. You can also control which shared files users can access offline.
    Note
    •Any shared files or folders on a Microsoft network can be made available offline. You can make files available offline by using any computer that supports Server Message Block (SMB)-based file and print sharing, including Windows 95, Windows 98, Windows NT 4.0, and Windows XP. The Offline Files feature is not available on Novell NetWare networks.
    •The system administrator can set up shared folders so that every network file you open in the shared folder is automatically made available offline, or so that only those network files you choose are made available offline.

موفق باشین

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

خوب دوست عزیز کاملا واضح هستش . گزینه Offline File's مربوط به بحث های شبکه ای می باشد و چون بحث user ها در شبکه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند بنابراین امنیت در مورد انها در درجه اول می باشد اگر گزینه Use Fast User فعال باشد در این صورت اگر یک user لاگین کند در این صورد تنها با وارد کردن پسوورد می تواند وارد شود و او در این حالت می تواند تمامی user ها را ببیند و اگر بخواهد یکی از user ها را هک کند تنها مشکل او پیدا کردن پسوورد است . اما اگر این گزینه fast user غیر فعال باشد در این صورد هر user ی که وارد می شود حتما باید ابتدا user name خود را وارد کند و بعد از ان password را باید وارد کند در این حالت امنیت بالا خواهد رفت چون اگر user ی بخواهد یوزری را هک کند باید اول از همه user name ان را پیدا کند . گفتم این مربوط به بحث های شبکه ای می باشد و در شبکه کاربرد ان بسیار زیاد است من در همین حد اطلاع دارم .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

winxp عزیز!!

چون یکم طولانی هست، ترجیح میدم فردا این روشو با عکس آماده کرده و برات بزارم که کیف کنی!!

آلان توی دفتر هستم و فرصت ندارم بهت بنویسم.

آقا مهدی عزیز هم فکر کنم خیلی حال کرده و نمیخواد بیاد اینجا و روش خودشو رو کنه ( شوخی )

به امید دیدار!!!
    فرهمنــــــــــد

یک سال بعد

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با تشکر از شما چند تا سوال فنی داشتم مگه ویندوز دوم از بوت ویندوز اول بوت میشه این بوت چیه؟چه فایلیه؟یعنی در این حالت که بوجود آوردم این فایل autochk خراب شده چی شده که اورو میده؟
    بعدا من چجوری باز شازیش کنم؟چون که همزمان دوویندوز که درایوشون دیده نمیشن.من به زور از داس این کار رو کردم ولی باز نشد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ببينيد بهنازي عزيز وقتي ما دوتا درايو primary داشته باشيم و در داخل هر کدام از اونها ويندوز نصب کرده باشيم هيچ کدام از انها از بوت همديگه نمي تونند استفاده کنند
    بلکه هر کدوم از بوت خود استفاده مي کنند به خاطر اين که هر دوي اون درايوها primary هستند .
    و وقتي يکي از اونها active هست ديگري hidden هستش و قابل دسترسي نيست . گفتم اگر يکي از درايوها logical بود در ان صورت بوت هر دو ويندوز در درايو primary قرار مي گرفت . نمي دانم چرا فايل autochk شما پاک شده چون نبايد همچين اتفاقي بيفته . حالا که افتاده بايد اين فايل را دوباره جايگزين کنيد . براي جايگزين کردن هم کافي سي دي ويندوزي را که نصب کرديد ( بايد حتما همان سي دي باشد ) را در دايو سي دي رام قرار دهيد و داخل پوشه I386 فايل autochk.exe را در مسير زير جايگزين کنيد
    D:\Windows\System32
    این فایل در واقع مدیریت روند بوت سیستم عامل را بر عهده داره و اگر اسیب ببیند مشکل بوت سیستم به وجود می اید .
    برای جایگزین کردن اون هم باید از دستورات داس استفاده کنید و اون فایل را کپی کنید . باید با یک سی دی بوت سیستم را بوت کنید و وارد ویندوزی بشید که مشکل داره یعنی خط فرمان شما باید روی ویندوزی باشه که مشکل داره مثل / و سپس فایل خود را کپی کنید توی D:\Windows\System32
    در خط فرمان باید این دستور را بنویسید
    copy I:\i386\autochk.exe %WINDIR%\system32 حرف I اسم درایو سی دی رام شما هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با تشکر از شما به یه نکته توجه نکردین ببینید عزیز من اول یه ویندوز تو C داشتم که primary هستش و یکی دیگه تو D که logical بود بعدا من بدون عوض کردن ویندوز با همین دوتا ویندوز با پارتیشن مجیک هر دو رو به primary تبدیل کردم و این مشکل بوجود اومد .پس در حالت اول ویندوز دوم از بوت ویندوز اول استفاده میکرد؟این بوت چیه ؟ فایلش چیه؟چجوری باید تغییرش داد؟
    فکر کنم اصولیش به این صورت باشه که بعد از تبدیل primary باید ویندوز نصب کرد که من این کار رو نکردم درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •