تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 14 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 134

نام تاپيک: W1i غول سوني اريكسون

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با یه همچین لنزی این گوشی باید نیم متر پهنا داشته باشه.

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

این گوشی 100% fake(جعلی)هستش

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اینجور موقعها همه گوشیا 500 بار خوده زمین . فکر کنم سونی اریکسون گوشیاش زد ضربه باشه !!!! البته انصافا طرح اون دوربین سونی قشنگ و خوشم اومد البته اگه ژاپن باشه !!

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

بزار بحث ادامه پیدا کنه بیخیال بابا.
    عجب دوربینه باحالیه این سایبرشاته.
    این بهتره یا k800?
    آقای samsung_d600 من گوشیم تا حالا 500 بار خورده زمین ولی هیچیش نشده(دروغ نگفته باشم با زبونه روزه یه تیکه کوچولوش رفته تو)
    بابا ک800 یه چیز دیگست (به امضات نگا کن)
    اینجور موقعها همه گوشیا 500 بار خوده زمین . فکر کنم سونی اریکسون گوشیاش زد ضربه باشه !!!! البته انصافا طرح اون دوربین سونی قشنگ و خوشم اومد البته اگه ژاپن باشه !!
    این r1 هست و فک کنم 10 مگا باشه
    خیلی چیز خریه

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

زمین خوردن با کوبیده شدن به سقف زمین تا آسمون فرقشه , اگه K800 رو کوبیدی به سقف و کاریش نشد بیا باهم اساسی کل کل کنیم .

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

زمین خوردن با کوبیده شدن به سقف زمین تا آسمون فرقشه , اگه K800 رو کوبیدی به سقف و کاریش نشد بیا باهم اساسی کل کل کنیم .
    بکوبیش به سقف؟ خودت فهمیدی چی نوشتی؟
    تو برو همون پنتکو دستت بگیر.

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

واقعا تو حاضری به خاطر یه کل کل گوشیتو متلاشی کنی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

راست میگه کوبیده شدن و افتادن فرق داره . من که راستشو بخوای داشتم گوشیمو با بندش میچرخوندم که رفت توی هوا افتاد روی موزائیک . یه صدای بلندی داد که گفتم تموم شد !!!! گوشی باید بره آشغالی . ولی تستش کردم حتی 1 خش هم روش نیافتاده بود تاکید میکنم دورغ هم تو کارم نیست 1خش هم نیفتاد

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

خوبه كه خدا رو شكر همه تو رو خوب ميشناسن.ميدونن كه اصلا دروغ تو كارت نيست!!
    بابا گوشي بايد ظريف باشه.كسي كه ميخواد با گوشيش اينطوري رفتار كنه كه بزنه به در و ديوار و بندازتش اينور و اونور كه فكر نكنم ادم عاقلي باشه.مگر كه پولش زيادي كرده و دلش نسوخته و فرداش ميخواد يكي ديگه بخره.براي همچين ادمائي همون گوشكوبهاي نوكيا بدردشون ميخوره و در شأنشونه.با اون هوا ضخامت و اون هوا طول و عرض.گوشي ظريف مال ادمهاي با شخصيته نه اين جور جلفها.ولي محض اطلاع بگم كه من خودم توي اين همه گوشي كه تا الان داشتم چند بار اتفاقي هم كه افتاده كوچكترين مشكلي براشون پيش نيومده.

در ضمن تصميم گرفتم كه ديگه با كسي هم شوخي نكنم چون متاسفانه بعضيها جنبشو ندارن و احترام هم سرشون نميشه.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بکوبیش به سقف؟ خودت فهمیدی چی نوشتی؟
    تو برو همون پنتکو دستت بگیر.
    واقعا تو حاضری به خاطر یه کل کل گوشیتو متلاشی کنی
    اولا که حاضر نیستم , این کار رو انجام دادم . کوبیدم به سقف ! 8 تا از همکارام هم شاهد قضیه بودند , همه کف کردند .

خوبه كه خدا رو شكر همه تو رو خوب ميشناسن.ميدونن كه اصلا دروغ تو كارت نيست!!
    بابا گوشي بايد ظريف باشه.كسي كه ميخواد با گوشيش اينطوري رفتار كنه كه بزنه به در و ديوار و بندازتش اينور و اونور كه فكر نكنم ادم عاقلي باشه.مگر كه پولش زيادي كرده و دلش نسوخته و فرداش ميخواد يكي ديگه بخره.براي همچين ادمائي همون گوشكوبهاي نوكيا بدردشون ميخوره و در شأنشونه.با اون هوا ضخامت و اون هوا طول و عرض.گوشي ظريف مال ادمهاي با شخصيته نه اين جور جلفها.ولي محض اطلاع بگم كه من خودم توي اين همه گوشي كه تا الان داشتم چند بار اتفاقي هم كه افتاده كوچكترين مشكلي براشون پيش نيومده.

در ضمن تصميم گرفتم كه ديگه با كسي هم شوخي نكنم چون متاسفانه بعضيها جنبشو ندارن و احترام هم سرشون نميشه.
    دکی جون خیلی تیکه باحالی انداختی , نوکیا کجاش ضد ضربه است . درسته ابعاد بزرگی داره ولی همین ابعاد باعث آسیب پذیریش شده . باور کنید بعد از اینکه گوشی رو به سقف کوبیدم همه همکارایی که نوکیا داشتند , گوشی هاشون رو قایم کردند ( خب حق دارند , گیر یه دیوونه افتادند که حاضر شده گوشی که 370 هزار تومن خریده بکوبه به سقف , مال خودشون که دور و بر 100 - 150 هزار تومن بود ) , در ضمن گوشی من سامسونگ D900 هست , هر کس که داره میتونه خودش امتحان کنه .
    بعدش هم همیشه گوشی از ارتفاع سرت به زمین نمیافته , یه وقتهایی خودت زمین میخوری با گوشی یا به هر دلیل گوشی از دستت پرتاب میشه , باید توی این شرایط هم مقاومت خوبی داشته باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •