تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 14 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 140

نام تاپيک: :: کلاهبرداری به شیوه ایرانسل ::

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

یه مملکتی که این قدر مردمش سر چیزای بی خودی اینطوری می پرن به جون هم واقعا هیچ وقت درست نمیشه . متاسفم.
    دوست عزیز سر چیزهای بیخود تر از این هم سر هم میپرن اینکه موضوع مهمی به شمار میاد...

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نه عقده ای ام نه به کسی کاری دارم , ولی متالیکاجان هر چی از دهنت در اومد گفتی خیالی نیست , به تعداد پست هم نیست , به جهنم هر کار دوست داری بکن .
    من دارم داد میزنم " اینجا ایرانه " هر کس هر غلطی دلش میخواد میکنه , این وسط ماییم که تو سر و کله هم میزنیم . به من و تو چه هر کی هر کار میکنه .
    من کوتاه میام , بذار ایرانسل سر من رو هم کلاه بذاره . حرفی نیست , حداقل میگیم یه شرکت کوچیک سرمون کلاه گذاشته نه دولت ( به اصطلاح مردمی ) خودمون .

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من به هیچ کس توهین نکردم و نمیکنم و اگر کسی منظور بد از حرف من برداشت کرد من معذرت میخوام. اگر احساس کرد حرف بدی بهش زدم من همین جا میگم اون حرف بد رو به خودم زدم.

دوست عزیز منم چیزی در مورد تعداد پست نگفتم در مورد تاریخ عضویت گفتم که از اون لحاظ شما از من قدیمی تر هستید پس من منظوری نداشتم.

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

انگار مساله داره كم كم سياسي ميشه!

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در حال حاضر ما دو انتخاب داریم که در هر دو صورت سرمون کلاه میره... چیکار میشه کرد ؟
    بین بد و بد تر بد رو انتخاب کنیم بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اووووووووووووووف.
    عجب بحثی شده.
    فکر کنم یه نیم ساعتی طول کشید تا همشو بخونم.
    اول از همه بعد از خوندن تمام پستها یه چیزی نظرمو جلب کرد.چقدر سیستم این تاپیک با حال بود و چقدر کاراکترهای جذابی داشت.
    یه موضوع.یه منتقد و چند تا همراه.یه دو سه جین حامی موضوع و کلی وقت و انرژی برای بحث و جدل.
    اما از لحاظ اعصاب و روان.
    منتقد با لحن تند وارد شد و هی بالا و بالاتر رفت و همراهاش به کمکش اومدن و در آخر آتیشش کم و کمتر شدو وحتی با اینکه قانع نشد به خاطر طرز برخوردش عذرخواهی کرد.واقعا چه منتقد خوبی؟!؟!
    پیروان موضوع که همون ایرانسل باشه با دریایی از غیرت و تعصب و البته بعضی ها هم با روشنفکری و از اینجور حرفا سعی در روشن کردن منتقد داشتن.در همون احوالی که صدای منتقد بالا رفت اونا هم کم نیاوردن و با صدای بلندتر آخرین تلاشهاشون رو واسه قانع کردن منتقد مینمودند.اما آخرش اونا هم نرم شدن.
    افرادی هم بودند که هم نقش عقل کل رو ایفا میکردن و در هیچ جبهه ای نبودن.
    اما کاراکتر اصلی که موضوع باشه کشو قوسهای زیادی رو تحمل کرد.
    مورد تعرض واقع شد به تمسخر گرفته شد یه سفر به خارجه داشت!زیر فشار له شد.قهرمان لقب گرفت.پرت شد(همون از موضوع پرت شدن) و خلاصه نقش اول ماجرا بود.
    چیز خاصی برای گفتن ندارن.
    تنها چیزی که با دیدن این تاپیک و خوندن پستها برام تداعی شد همین بود.
    حالا شما میتونید تا مدتها در این نقشها بازی کنید و وقتو انرژیتون رو تلف کنید.
    کاراکتر اصلی به این کش و قوسها عادت داره.
    این شما هستید که ضرر میکنید.
    فعلا

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بین بد و بد تر بد رو انتخاب کنیم بهتره
    درسته اما با چشم و گوش باز
    يادته ميگفتي بو مياد همه ميگفتن سرما خوردي

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اووووووووووووووف.
    عجب بحثی شده.
    فکر کنم یه نیم ساعتی طول کشید تا همشو بخونم.
    اول از همه بعد از خوندن تمام پستها یه چیزی نظرمو جلب کرد.چقدر سیستم این تاپیک با حال بود و چقدر کاراکترهای جذابی داشت.
    یه موضوع.یه منتقد و چند تا همراه.یه دو سه جین حامی موضوع و کلی وقت و انرژی برای بحث و جدل.
    اما از لحاظ اعصاب و روان.
    منتقد با لحن تند وارد شد و هی بالا و بالاتر رفت و همراهاش به کمکش اومدن و در آخر آتیشش کم و کمتر شدو وحتی با اینکه قانع نشد به خاطر طرز برخوردش عذرخواهی کرد.واقعا چه منتقد خوبی؟!؟!
    پیروان موضوع که همون ایرانسل باشه با دریایی از غیرت و تعصب و البته بعضی ها هم با روشنفکری و از اینجور حرفا سعی در روشن کردن منتقد داشتن.در همون احوالی که صدای منتقد بالا رفت اونا هم کم نیاوردن و با صدای بلندتر آخرین تلاشهاشون رو واسه قانع کردن منتقد مینمودند.اما آخرش اونا هم نرم شدن.
    افرادی هم بودند که هم نقش عقل کل رو ایفا میکردن و در هیچ جبهه ای نبودن.
    اما کاراکتر اصلی که موضوع باشه کشو قوسهای زیادی رو تحمل کرد.
    مورد تعرض واقع شد به تمسخر گرفته شد یه سفر به خارجه داشت!زیر فشار له شد.قهرمان لقب گرفت.پرت شد(همون از موضوع پرت شدن) و خلاصه نقش اول ماجرا بود.
    چیز خاصی برای گفتن ندارن.
    تنها چیزی که با دیدن این تاپیک و خوندن پستها برام تداعی شد همین بود.
    حالا شما میتونید تا مدتها در این نقشها بازی کنید و وقتو انرژیتون رو تلف کنید.
    کاراکتر اصلی به این کش و قوسها عادت داره.
    این شما هستید که ضرر میکنید.
    فعلا
    چه ربطي به تاپيك داشت ؟
    اينجا كه فيلم پخش نشد كه تفسير بخواهد ...كسي هم با كسي دعوا نداره ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه BABAKAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تو اولا درست صحبت کن . با این ادبیات پایین شهریت.
    تاريخ عضويتت خنده دار خوشتيپ
    بچه بالاشهر

داره خودمونی میشه vahid_mota's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما مثل اینکه چیزی از سهام نمیدونی. دوست من وقتی 51% سهام یه شرکت متعلق به یه فرد حقیقی یا حقوقی باشه یعنی تصمیم گیرنده اون شرکت و تقریبا صاحب اصلی شرکت اونه.
    شما مثل اینکه چیزی از شرکتها وتعاریفشون نمیدونی (البته من قصد این جوری حرف زدن نداشتم ولی خب مثل خودتون گفتم)سهامدارای این شرکت دولتین ولی این شرکت طبق تعریف یک شرکت خصوصیه با قواعد خاص شرکتهای خصوصی البته این جا جاش نیست که بگم اما خب من رشته ام اقتصاده محض اطلاع حداقل یه چیزایی از بورس و بورس بازی میدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •