جدید تر کسی چیزی نداره
حیفه این صدا که ساکت بمونه من معتقدم کسی که صدای خوب بهش داده شده صداش مال خودش نیست باید بخونه خوبم بخونه تن به هر شعریم نده
کاش میشد منم بخونم ولی روشو ندارم انصافا" صداشو دارم.
جدید تر کسی چیزی نداره
حیفه این صدا که ساکت بمونه من معتقدم کسی که صدای خوب بهش داده شده صداش مال خودش نیست باید بخونه خوبم بخونه تن به هر شعریم نده
کاش میشد منم بخونم ولی روشو ندارم انصافا" صداشو دارم.
سلام دوستان خسته نباشید....
من دنبال آهنگ "آزاد آزادم" که در سریال میوه ممنوعه اجرا شد هستم... کسی از دوستان... تو آرشیوش داره؟
ممنون میشم!
یا علی
از يه جايي شروع كنيد ...
درمورد آهنگهش اينو بگم قراره آلبوم جديدي روانه بازار كنه. انشاءالله
بفرماييد خدمت شما:
آهنگ " آزاد آزادم " از احسان خواجه اميري :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم متن شعرش :
آزاد آزادم ببین
چون عشق درگیر من است
دیگر گذشت آن دوره که
تقدیر زنجیر من است
شاید نمی دانی ولی
از خود خلاصم کرده ای
آیینه خالی فقط
امروز تصویر من است
با عشق تو بر باد رفت
آن آبروی مختصر
من روح بارانم ببین
چون عشق تقدیر من است
اماااان امان
آزاد آزادم ببین
چون عشق درگیر من است
دیگر گذشت آن دوره که
تقدیر زنجیر من است
اميدوارم مورد استفاده قرار بگيرد.
يا علي مدد.![]()
واقعا ممنون داداش....
خیلی لطف کردی..
خلی وقت بود گمش کرده بودم..
ممنون!
شرمنده نفرماييد ...![]()
سلام امروز با چند تا از آهنگ های جدیدی که همین اواخر از احسان خان اجرا شده در خدمتتون هستم:آهنگ میوه ممنوعه نسخه جدید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rezapazahr; 20-09-2008 at 15:30.
آهنگ جدید و بسیار زیبای پرنده با صدای احسان خواجه امیری:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rezapazahr; 20-09-2008 at 15:39.
تیتراژ ابتدایی سریال مثل هیچکس با صدای احسان خواجه امیری :تیتراژ پایانی سریال مثل هیچکس باصدای احسان خواجه امیری :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آهنگ جدید و زیبای احسان خواجه امیری به نام: منم میشم مثل خودت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rezapazahr; 20-09-2008 at 15:55.
آهنگ زیبا و جدیدی از احسان که مثه پدرش آواز می خونه راستی اسم آهنگ عاقبت عشق هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)