استفاده از نقشه به صورت sidebar .
دانلود از سایت موزیلا ------------------>
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده از نقشه به صورت sidebar .
دانلود از سایت موزیلا ------------------>
حتما برای شما پیش اومده که سیستمتون در حال دانلود باشه و شما بخواین برین بیرون یا آخر شب باشه و بخواین بخوابین , این جور مواقع چیکار می کنید ؟ یا بی خیال بقیه کاراتون میشید یا از دانلود صرف نظر می کنید و یا سیستمتون چند ساعت بی خودی روشن میمونه . با نصب این افزونه مشکل حل . سیستم شما بعد از دانلود خاموش میشه حالا با خیال راحت به کارهاتون رسیدگی کنید .
دانلود از سایت موزیلا --------------------->
با افزونه FoxClocks ساعت کشورهای مختلف رو در نوار وضعیت فایرفاکس مشاهده کنید .
دانلود از سایت موزیلا ------------>
اين جور اكستشنها هستش !
چيزي مي خوام كه بشه كيفيت عكس رو كنترل كرد !
دوست من درست یه افزونه برعکس موضوعی که شما دنبالش هستی وجود داره . یعنی دیدن عکس ها با رزولوشن بالا . البته فقط برای فلیکر هستش . اما من تا حالا با افزونه ای که شما گفتید بر نخوردم . اگر موفق به پیدا کردنش شدم حتما براتون می گذارم .
در لینوکس برای ورود به سایت هایی که با مرورگر اینترنت اکسپلورر ( IE ) طراحی شده اند و فقط با IE باز می شوند , مجبور هستید که این مرورگر را از طریق Wine نصب کنید. ولی راه ساده تری نیز وجود داره ! راه حل این مشکل نصب افزونه ی User Agent Switcher است. این افزونه با فریب سایت مقصد , امکان مرور این سایت ها را با فایرفاکس فراهم می کند. برای این منظور , بعد از نصب افزونه , در منوی Tools منوی جدیدی با نام User Agent Switcher ایجاد می شود که باید گزینه Internet Explorer را از آن انتخاب کرده و به سایت مورد نظر مراجعه کنید. با انتخاب گزینه ی Default , فایرفاکس به حالت پیش فرض باز می گردد.
Last edited by sudotux; 07-02-2009 at 11:43.
این Add on لینک هایی که به صورت کد باشند رو به Live Link یا Clickable Link تبدیل میکنه.
با داشتن این Addon و Right -Click link که قبل تر معرفی شده، دیگه نیازی به Copy-Paste کردن لینک هایی که به صورت متن هستند نخواهید داشت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
right click link:
با ScreenGrab هم میتونید صفحات وب رو به صورت عکس ذخیره کنید. خیلی بهتر از ذخیره کردن به صورت عکس یا در ویندوز با فرمت MHT هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Screen Grab:
با سلام
ممنون از زحمات و معرفی های عالیتون
یه لطفی کنید در مورد افزونه greasemonkey هم مطالبی بنویسد
بسیار عالیه...
کلی کار هم انجام میده
سپاسگزار
سلام
اگه یه افزونه با پسوند xpi دانلود کرده باشیم چطور میشه اون را نصب کردد.
در ضمن از همگی تشکر میکنم بابت معرفی این همه افزونه ی خوب و عالی.
مرسی
توی نسخه های قدیمی تر فایر فاکس (فکر می کنم حدود 2 و اینا) برو منوی Tools و بعد Add-ons رو بزن. فایل رو درگ (Drag n Drop) کن توی اون پنجره (البته ببخشین، برای جلو گیری از سوالات آینده توضیح می دم. فایل رو با موس بگیرین و بکشین توی اون پنجره)
اما توی نسخه های جدید می شه توی خود فایل فاکس xpi رو درگ کرد یا حتی با Ctrl+o اون رو باز کرد و نصب کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)