تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 25 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 247

نام تاپيک: ObsCure II

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

من تو اون قبرستونه گیر کردم که باید از سوراخ اون صلیبه نگاه کنی و نفر دیگه باید بره و سنگ قبر ها رو به ترتیب بالا و پایین کنه .
    خیلی ناجوره!! چجوری ردش کنم ؟ ترتیبش چیست دوستان ؟
    لازم نيست از صليب نگاه كني ! شما قبلا يه عكس پيدا كردي كه طبق اون بايد بري و قبرهايي كه قسمتي از اين عكس روشونه رو بالا بياري ؛ پس همه قبرها رو يك بار ببر پايين و بعد فقط قبرهايي كه شكل روشون تو عكس هست رو بالا بيار ، راستي عكس رو پيدا كردي ؟‌ فكر كنم به جورچين بود كه دختره جمعش ميكرد و ....

اون قسمت هم رد کردم , درسته نزدیک بود خودم به نقطه ی ذوب برسم !!

سخت نبود , فقط بد قلق بود ( کمی ) و اون دکمه زدن هاش خیلی بی پایه و اساس بود : تند تر می زدی بیشتر بازیش می گرفت
    كمي بد قلق و البته خيلي مزخرف ! حالا اگه يه معماي به درد به خور به جاي اين كارا ميذاشتن كه بهتر بود ! تازه بعدش يه غولي هست كه روت اره برقي ميكشه و تو هم اره كشي ميكني ! و با همين سبك مسخره دكمه رو همش فشار بده بايد بكشيش ! در كل اين قدر كه بايد دكمه فشار ميداديم برا حل معماهاش به مغزمون فشار نداديم !!

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

من اونجایش گیر کردم که سه تا مجسمه هستن رو دو تا شون باید صلیب بزاری بعد به ترتیبشون کنی

ترتیبشون باید چجوری باشه ؟
    در واقع از اين دو تا فقط يكي صليب مي خواد .... از راه پله كه اومدي پايين اولي رو صليب دار كن وسطي جاش درسته و فقط اولي و سومي رو بايد جابجا كني ؛ تو طبقه بالا يه راه پله دوطرفه بود يه طرفش يه در قفله با پسره (stan) قفلش رو باز كن و به همراه دختره (keny) به اتاق ظهور عكس برو و با دختره اون عكس رو ظاهر كن ، عكسي هست كه ترتيب قرار گرفتن مجسمه ها رو نشون ميده !‌
    فكر ميكنم اولي از سمت خودت رو بايد تو همون رديف يكي به چپ ببري و دومي كه جاش درسته و آخري رو يه رديف به عقب و يه خونه به چپ ! اگه درست گفته باشم !

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1 salam

دوستان همون جایی که باید بری اون مجسمه ها رو تو زیر زمین یک خونه جابه جا کنی 3 تا هسن یکی روش سلیب مب تونی جابه جا کنی من چه جوری از کجا سلیب گیر بیارم بزارم رو دست ها و بلندشان کنم و جا ها رو درست کنم عکس هم زاحرکردم ولی سلیب ندارم جاش رو به من بگید خوشحال می شوم

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

لازم نيست از صليب نگاه كني ! شما قبلا يه عكس پيدا كردي كه طبق اون بايد بري و قبرهايي كه قسمتي از اين عكس روشونه رو بالا بياري ؛ پس همه قبرها رو يك بار ببر پايين و بعد فقط قبرهايي كه شكل روشون تو عكس هست رو بالا بيار ، راستي عكس رو پيدا كردي ؟‌ فكر كنم به جورچين بود كه دختره جمعش ميكرد و ....

كمي بد قلق و البته خيلي مزخرف ! حالا اگه يه معماي به درد به خور به جاي اين كارا ميذاشتن كه بهتر بود ! تازه بعدش يه غولي هست كه روت اره برقي ميكشه و تو هم اره كشي ميكني ! و با همين سبك مسخره دكمه رو همش فشار بده بايد بكشيش ! در كل اين قدر كه بايد دكمه فشار ميداديم برا حل معماهاش به مغزمون فشار نداديم !!

موفق باشي
    آره اون قسمت رو ردش کردم بدون اینکه اصلاً به صلیب نگاه کنم.
    خوب گفتی ! اونقدر که به کی بردمون فشار اومد به مغزمون نیومد !!

در واقع از اين دو تا فقط يكي صليب مي خواد .... از راه پله كه اومدي پايين اولي رو صليب دار كن وسطي جاش درسته و فقط اولي و سومي رو بايد جابجا كني ؛ تو طبقه بالا يه راه پله دوطرفه بود يه طرفش يه در قفله با پسره (stan) قفلش رو باز كن و به همراه دختره (keny) به اتاق ظهور عكس برو و با دختره اون عكس رو ظاهر كن ، عكسي هست كه ترتيب قرار گرفتن مجسمه ها رو نشون ميده !‌
    فكر ميكنم اولي از سمت خودت رو بايد تو همون رديف يكي به چپ ببري و دومي كه جاش درسته و آخري رو يه رديف به عقب و يه خونه به چپ ! اگه درست گفته باشم !
    چی شد ها !!!
    الان میرم ببینم چطوری اونطوری میشه.
    خیلی ممنون Morteza4SN جون !

دوستان همون جایی که باید بری اون مجسمه ها رو تو زیر زمین یک خونه جابه جا کنی 3 تا هسن یکی روش سلیب مب تونی جابه جا کنی من چه جوری از کجا سلیب گیر بیارم بزارم رو دست ها و بلندشان کنم و جا ها رو درست کنم عکس هم زاحرکردم ولی سلیب ندارم جاش رو به من بگید خوشحال می شوم
    دقیقاً یادم نمیاد Leon جان ... ولی یدونه اش رو اینجا پیدا کردم :
    وارد یه اتاق میشی که یه میز وسطش هست و سمت چپ میز یه شومینه ی بزرگ هست که درش رو کاملاً تخته کردن. باید اون تخته ها رو بشکنی و با اون Cory که آکروبات بازه بری توش ... شومینه هه بزرگه و مثل اینکه یه طبقه هم بالاش داره (!!) باید با Cory بپری و از لبه بگیری و بری بالا و صلیب رو برداری .

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

متاسفانه دوباره یه جا گیر کردم.
    اون غول بی شاخ و دم که اره برقی دستشه رو پیدا کردم ... میزنمش میره لای اون درخت ( آغوش مهربان پدرش!) مخفی میشه .... بعد چیز چشم مانند اون درخته رو می زنم تا یکی از بازو هاش که زخمیه میفته رو زمین ... هر کاری می کنم نمیتونم شکستش بدم .. نمیدونم باید به اون بازو هه صدمه بزنم ؟!
    دوباره بلند میشه و اون اره به دسته میاد بیرون !
    کمک ! ای تمام کرده ها مرا یاری دهید !!

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1 salam

مجکرم دوباره دارم از اول با یکی از رفیقام بازی می کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

متاسفانه دوباره یه جا گیر کردم.
    اون غول بی شاخ و دم که اره برقی دستشه رو پیدا کردم ... میزنمش میره لای اون درخت ( آغوش مهربان پدرش!) مخفی میشه .... بعد چیز چشم مانند اون درخته رو می زنم تا یکی از بازو هاش که زخمیه میفته رو زمین ... هر کاری می کنم نمیتونم شکستش بدم .. نمیدونم باید به اون بازو هه صدمه بزنم ؟!
    دوباره بلند میشه و اون اره به دسته میاد بیرون !
    کمک ! ای تمام کرده ها مرا یاری دهید !!
    خب شما بايد اين خوشگله رو با تير بزني بعد كه رفت لای اون درخت ( آغوش مهربان پدرش!) بايد به درخته تير بزني تا يكي از بازوهاش بيفته (تا اينجا رو كه بلد بودي !) ، حالا بايد با اره برقي بري جلو اون قسمت بازو كه قرمز شده و مثلا خون ازش مياد و بازو رو از اونجا ببري . چند تا بازو رو كه بريدي پدره زرتي ميفته ميميره و غوله مياد روت اره ميكشه و شما دوباره بايد به كيبرد خود فشار بياريد تا اين قسمت رو هم رد كنيد! اينجا ديگه تقريبا آخرين باري است كه بايد اين كار مسخره رو انجام بديد و تا آخر بازي چيزي نمونده. (راستي احتمالا وقتي شما به اين مرحله غول كشي ميرسيد اره برقي نداريد كه به طور خودكار تو ليست وسيله هاتون اضافه مي شود و شما فقط بايد به ليست اسلحه ها اضافه كنيدش.)

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

خب شما بايد اين خوشگله رو با تير بزني بعد كه رفت لای اون درخت ( آغوش مهربان پدرش!) بايد به درخته تير بزني تا يكي از بازوهاش بيفته (تا اينجا رو كه بلد بودي !) ، حالا بايد با اره برقي بري جلو اون قسمت بازو كه قرمز شده و مثلا خون ازش مياد و بازو رو از اونجا ببري . چند تا بازو رو كه بريدي پدره زرتي ميفته ميميره و غوله مياد روت اره ميكشه و شما دوباره بايد به كيبرد خود فشار بياريد تا اين قسمت رو هم رد كنيد! اينجا ديگه تقريبا آخرين باري است كه بايد اين كار مسخره رو انجام بديد و تا آخر بازي چيزي نمونده. (راستي احتمالا وقتي شما به اين مرحله غول كشي ميرسيد اره برقي نداريد كه به طور خودكار تو ليست وسيله هاتون اضافه مي شود و شما فقط بايد به ليست اسلحه ها اضافه كنيدش.)

موفق باشي
    ای ول Morteza4SN جون !
    لطف کردی به من عزیز !!

الان میرم و خبرش رو برات میارم . تو از کدوم سیاره اومدی Morteza4SN جان ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه khorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بعد مرحله بیمارستان که درش با دوتا کارت باز میشه وقتی واردمرحله بعدمیشین پسره و دختره خونشون کمه این جکو وجونوارا بشون حمله میکنن میمیرن چکار کنم بازی ترینر درست حسابی نداره یه سه چهار تا دانلود کردم تو بازی که میخوام اجراش کنم از بازی خارج میشه لطفا" یکی راهنمایی کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

بعد مرحله بیمارستان که درش با دوتا کارت باز میشه وقتی واردمرحله بعدمیشین پسره و دختره خونشون کمه این جکو وجونوارا بشون حمله میکنن میمیرن چکار کنم بازی ترینر درست حسابی نداره یه سه چهار تا دانلود کردم تو بازی که میخوام اجراش کنم از بازی خارج میشه لطفا" یکی راهنمایی کنه
    خدمت شما :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •