گفتم که بستگی به فایلت دارهممنون خیلی عالی بود ولی آخر نفهمیدم چطور 5گیگ میشه 75کیلو!!!
جدیداً 7-zip خیلی از Win uha بهتر عمل میکنه پیشنهاد میکنم دانلودش کنی
گفتم که بستگی به فایلت دارهممنون خیلی عالی بود ولی آخر نفهمیدم چطور 5گیگ میشه 75کیلو!!!
جدیداً 7-zip خیلی از Win uha بهتر عمل میکنه پیشنهاد میکنم دانلودش کنی
پوریا روش کار با zip-7 رو بگو.
من ميخوام موقع زيپ كردن با وين رار فقط گزينه add to archive توي منوي راست كليكم باشه . چطور ميتونم اين كارو بكنم ؟
وارد winrar شو و اين آدرس رو بروoptions----->settings-->integration---->context menu itemsاونجا فقط add to archive رو تيک دار کنمن ميخوام موقع زيپ كردن با وين رار فقط گزينه add to archive توي منوي راست كليكم باشه . چطور ميتونم اين كارو بكنم ؟
7-zip رو دانلود کنيدپوریا روش کار با zip-7 رو بگو.
زبان فارسي رو انتخاب و تنظيماتي که توي عکس نشون دادم رو اعمال کنيد ببينيد چي ميشه!
![]()
آیا تفاوتی بینشان هست؟
سلام
من یک فایل تصویری فشرده با پسوند Rar دارم که آن دو قسمت از هفت قسمت یک فیلم ، که من دو قسمت آنرا دارم من چطوری میتونم بدون داشتن پنج قسمت دیگه این دو قسمت را ببینم.؟
آخه موقعه باز کردن فایل بقیه قسمتها را میخواهد و من فقط قسمت یک و دو را دارم.
ممنون میشم اگه کسی من و راهنمایی کنه.
نه فکر نکنم!آیا تفاوتی بینشان هست؟
سلام
من یک فایل تصویری فشرده با پسوند Rar دارم که آن دو قسمت از هفت قسمت یک فیلم ، که من دو قسمت آنرا دارم من چطوری میتونم بدون داشتن پنج قسمت دیگه این دو قسمت را ببینم.؟
آخه موقعه باز کردن فایل بقیه قسمتها را میخواهد و من فقط قسمت یک و دو را دارم.
ممنون میشم اگه کسی من و راهنمایی کنه.
علیک سلام شما باید اون دو تا رو اکسترکت کنید بعد بدون اینکه پنجره winrar رو ببندید با یه برنامه مثل jet audio یا all media fixer اون مقدار رو به یه فایل ویدئوئی قابل پخش تبدیل کنید
مرسی خودم هم میخواستم بزارم ولی دیگه زحمتشو کشیدیاینم لینک آخرین ورژن 7-Zip
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ورژن خیلی کامل تره و کلی از باگ هاش رفع شده
آقا این فایلو دانلود کن و بگو چجوری اینجوری شده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از لطفت پوریا جان
ببینم میشه با MEDIA PLAYER CLASSIC هم اینکار را کرد؟
اگه میشه لطفا برام توضیح بده و اگر نه که بازم بگو؟ آخه من تو زمینه صوتی و تصویری نا واردم!!
زحمتت دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)