سلام به همه نسخه ccd-lock v 1.7.4 رو کسی اگه داره اپ کنه مرسی
سلام به همه نسخه ccd-lock v 1.7.4 رو کسی اگه داره اپ کنه مرسی
با سلام من پروفایلkeiner/unbek.kopirschutz
را میخام کسی خبر داره بگه ممنون
سلام . من سریال نامبر یا کرک آنتی ویروس norton 2011 version 18.0.0.128 رو می خوام . این رو از ----------- دانلود کردم یه سری سریال نامبر همراهش بود ولی هیچکدوم رو قبول نمی کرد .لطفا کمکم کنید
سلام چگونه عكس نرم افزارها رو كه مثلا ارور ميدن را جهت كمك گرفتن از دوستان در سايت قرار دهم
عکست رو اینجا آپلود کن
بعد توی فوروم روی وارد نمودن عکس کلیک کن و لینکتو بهش بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by gonbad city; 20-08-2010 at 19:49.
درود:
دوست عزيز ببين مثلا من در حال نصب يك برنامه هستم و وسط كار ارور ميده و مي خوام همون موقع از اون ارور در صفحه دسكتاب عكس بگيرم و يا اونو كپي كنم ودر فروم قرار دهم موضوع اينه
کافیه alt رو با print screen بگیری و ول کنی و نرم افزار paint رو باز کنی و دکمه ctrl+v رو بزنی
درود:
تا اينجا رديف شده ولي براي ارسال به فروم سايت مشكل دارم چگونه اين عكسها را به سايت منتقل كنم ممنون ميشم مقداري توضييح بدين
عکست رو اینجا آپلود کن
بعد توی فوروم روی وارد نمودن عکس ( جاش زیر آیکون شکلکه همون مربع زرده ) کلیک کن و لینکتو بهش بده
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به اساتيد
من نمي دونم جاي درستي انتخاب كردم يا نه ولي سوالمو اينجا مطرح ميكنم و مديران زحمت انتقالشو بكشن
من يه سي دي خريداري كردم كه براي اجرا به خود سي دي احتياج داره و نميزاره كه ازش ايميج بگيرم حالا من دو سوال دارم:
چجوري ازش ايميج بگيرم كه هربار كه لازم داشتم 2 ساعت دنبال خود سي دي نگردم؟
چجوري از شر تبليغات اول اين سي دي خلاص شم چون با هربار اجرا دو دقيقه تبليغات داره!!
تا يادم نرفته يه فولدور تو سي دي هست بنام $IPACDLock
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)